naci tipa u 30.-oj

  • Začetnik teme birgita -2
  • Datum pokretanja
Ma da ... Moguće je, moguće ...
Ali jedan se zaključak ipak nameće. Nije to baš isto kao u dvadesetim. Eto, postavljen je topic, ljudi kao nešto komantarišu, polemišu ... Ima tu nečeg ...
Teže je, mnogo teže naći odgovarajućeg. Manje je vremena, nema više drušva za izlazak, drugarice se poudavale, frajeri "probrani", šta je valjalo odavno se oženilo. A i "mi" nismo onako vedri i čili kao sa 22.
Ali, dobro, šta je tu je. Glavu gore, bez samosažaljenja, apatije. Nasmejano, energično. Počinje pravi život. Nekom je majka nekom maćeha.
 
Veoma je bitan stav... Evo ja imam 29 godina (dakle u tridesetoj sam) i sad imam vise ponuda, nego kad sam bila mladja... Zasto...??? Upravo zato sto sam promijenila svoj stav... Nisam vise stidljiva djevojcica, koja ceka da bude izabrana...
Sada ja biram... 8)
 
birgita- 2.1:
:lol: kako se odbraniti od okoline - sa svakodnvnim pitanjima gde ti je decko ili muz, mora da ti nesto fali
Da, okolina. Najčešće zlonamerna. Ali, ponekad i nije zlonamerna, nego jednostavno nema osećaja da to za tebe i nije šala. Znam kako se osećaš. Stvarno.
Je*iga, nije lako.
( A drugarice se šepure burmom na ruci, bez obzira što ih muževi možda i varaju i tuku i zapostavljaju )

Osmeh, osmeh, osmeh. Osmeh kao odbrana, osmeh kao napad. Osmeh kao odgovor, osmeh kao način života.
 
zao mi je sto nisi clan, pa da ti kazem sta definitivno okolini i dobronamernicima zapusava usta na to glupo pitanje.
ako trazis decka, to je lako, ima ko salate. a ako trazis muskarca, e onda te potpuno razumem. nije lako. a ja verujem da je moguce.
dakle, registruj se pa da ti sapnem odgovor za sve prilike!!!
 
birgita- 2.1:
:lol: kako se odbraniti od okoline - sa svakodnvnim pitanjima gde ti je decko ili muz, mora da ti nesto fali

A zashto bi se 'branila' od okoline? Ista nikad nece biti zadovoljna.. uvek ce komshija zeleti da ti crkne krava:), te ce im smetati shto nemash copor dece i razvaljene kukove od radjanja i slicno.. Svetu uvekkkkkkkkkkkkk neshto smeta! A ti vidi kome ces da ugodish- sebi ili njima.
 

Back
Top