Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.039
Znaci tvom laganju nema kraja.Ahaha, došao drugi kolega u smenu na nalog i nema pojma šta je onaj što drogira lupao.
Po tom pitanju kod tebe dna nema?
A kazes vernik si crkve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci tvom laganju nema kraja.Ahaha, došao drugi kolega u smenu na nalog i nema pojma šta je onaj što drogira lupao.
Pa nismo deca.što znači da ne znaš.
vi sektaši bre ko AI ne zna da napiše ne znam![]()
Znaci ti samo nesto izreknes bez osnove.Ne, znaš i ti samo se praviš da ne.
Na osnovu onoga što si ti napisao.
Da li si prodao sve što imaš?
Nema kod tebe kontinuiteta u izražavanju. Zato ili nalog, "glasnik" koristi više osoba ili si psihički oboleli šizofrenik. Treće nema. I vidimo, to nije samo moja impresija.Znaci tvom laganju nema kraja.
Po tom pitanju kod tebe dna nema?
A kazes vernik si crkve?
Tvoj zaključak je Non sequitur.Znaci ti samo nesto izreknes bez osnove.
Vidis da nemas argumente i osnove za svoja tvrdjenja.
A ja trebam da ih izmislim za tebe?
Ne ide to tako, osim ako si tinejder pa ne razumes?
Nisi mi daobosnovu koju sam trazio.Tvoj zaključak je Non sequitur.
Kako bez osnove...razumeš li ti značenja reči?
Ako su prvi hrišćani interpretirali tekst tako da im je ukazivao na skori događaj, onda je sve kasnije reinterpretacija.
Ti se i dalje raspravljaš sa svojim zabludama, a ja precenjujem tvoju mogućnost zaključivanja, pa ti ne crtam.
Ja ne izokrećem, ja pokušavam da te izvedem na pravi put.Nisi mi daobosnovu koju sam trazio.
Jer ju nenas.
Samo si se izgovorio.
Jer moj zakljucak je, to je receno za buducnost
Ti samo izokrenes ono sto kazem i kazes, ne za tada.
Jer iz samig teksta o kojem govirimo, nemas osnovu.
.
Ja pokusavam takodje da re izvedem na out jer vidim da lutas i tao mi te je.Ja ne izokrećem, ja pokušavam da te izvedem na pravi put.
Sam si rekao šta su radili rani hrišćani i zašto.
To je originalna interpretacija...potekla iz kruga ljudi među kojima su tekstovi i nastajali.
Sve kasnije je reinterpretacija usled neostvarenog očekivanja.
Tvoj "zaključak" je reinterpretacija.
To znači da je interpretacija teksta tog doba bila da je kraj blizu i da se tako hrišćani spremaju za kraj.Ja pokusavam takodje da re izvedem na out jer vidim da lutas i tao mi te je.
Ako su raniji hriscani prodavali, za tebe to moze da znaci samo jedno??
докле ћеш да демонстрираш незнања тим јадним изговором?Rado cu ti na ovo lako pitanje koje vidim iz tvog pisanja ne razumes, odgoviriti.
Ali prvo trebas da se izvinis za vredjanja.
одлично значи џабе 40 година проучавања БиблијеPa nismo deca.
Eeeee neeee znaaas...
Kakav ti je to nivo?
Prvo trebas da naucis osnove kulture da bi mogao sa nekim da diskutujes.
Izvinis se za vredjanja i krecemo sa diakusijom.
A ako neces, bemamo diskusiju i to je ok.
Te fore, ako mi nedas krug biciklom necu da se igram smo imali jos u zabavistu.докле ћеш да демонстрираш незнања тим јадним изговором?
Pa ti si pravoalacac, ocekujem da mi das primer ponoznosti i pokazes kako se izvinjava posle grdnog vredjanja.одлично значи џабе 40 година проучавања Библије![]()
изговори јер не знаш, да знаш ти би написао, џабе ме цитираш ако не знаш одговорTe fore, ako mi nedas krug biciklom necu da se igram smo imali jos u zabavistu.
Podigni malo nivo.
Pa kako blizu kada im kaze, ne znam?To znači da je interpretacija teksta tog doba bila da je kraj blizu i da se tako hrišćani spremaju za kraj.
Moguće je i da nisu očekivali da Isus dođe nego su našli način da od naivčina izvuku lovu.
Eto, to je druga najrealnija mogućnost iz iskustva šišanja današnjih ovaca.
Tako da nemoj ovca da vodi čoveka, pripadniče stada.
ја спамујем тему што те питам нешто из Библије а ти не знаш одговорPa ti si pravoalacac, ocekujem da mi das primer ponoznosti i pokazes kako se izvinjava posle grdnog vredjanja.
A onda mozemo da nastavimo.
U protivnom ne spamuj vise temu.
како није, шта су апостоли радили у том нараштају?Да ли је у време тог нараштаја и рода проповедано сво јеванђеље свим људима по целом свету, реално то се још увек није испунило.
Već smo pokušali da ti objasnimo ovde.Pa kako blizu kada im kaze, ne znam?
Tada su hriscani bili progonjeni i ubijani.
Biti hriscanin se nije uzimala lova vec gubio zivot.
а ако жели вечни живот мора све да прода и подели сиротињи.Već smo pokušali da ti objasnimo ovde.
Relativno blizu...kao što si i sam rekao da su verovali i spremali se za isti?
Da li si ti jednako spreman?
A to nicht verboten! Fali kontekst...а ако жели вечни живот мора све да прода и подели сиротињи.
ал он тражи рупе у закону
.
а тај тј ти богови је уо генералне конференцијеA to nicht verboten! Fali kontekst...
Odakle bi onda kultu "pravih hrišćana" uplacivao 10% bruto kinte mesečno koji su božje pare?
Da ih izrade i na svim novčanicama štampaju Isusovu sliku...dajte Bogu Božije.брале, просечан српски православац за живота да цркви 500€ у вр главе, а ови свом богу то за три месеца и то што МОРАЈУ иначе нога у дупе