Na ovoj temi mozete postavljati pitanja iz Biblije...

Nije vređanje, kada se konstatuje stanje i to da neko nema pojma o životu.
Da li si se identifikovao sa onima koji veruju u ove budalaštine kao autentične?
Pa budalastina je ne verovati, ali ja se uzdrzavam od toga da ti kazem da si budala.
Pa tako i ti mozes.
Ili je greh toliko obladao tobom da ne mozes?
A to je vec dokaz da je ovo sto ti zoves budalastina, istina.
Pa tako ako dalje zelis da pises samnom, uzdrzavaj se iako ti je zbog uticaja greha to ne moguce kao meni sto je moguce.

Pa budalastina je ne verovati, ali ja se uzdrzavam od toga da ti kazem da si budala.
Pa tako i ti mozes.
Ili je greh toliko obladao tobom da ne mozes?
A to je vec dokaz da je ovo sto ti zoves budalastina, istina.
Pa tako ako dalje zelis da pises samnom, uzdrzavaj se iako ti je zbog uticaja greha to ne moguce kao meni sto je moguce.
Ponovo si napravio logičku grešku Ne sledi.

Ponovo si napravio logičku grešku Ne sledi.
Screenshot_20250814-222537~3.jpg

Nadjoh ovo negde.
Valjda je sve tako?
Molim najpametnije na forumu da procene?

Isus je umro u 33. godini. Ljudska kičma ima 33 pršljena. Ista struktura koja nas podržava nosila je isti broj godina koliko je on nosio ovu zemlju.

Imamo 12 rebara sa svake strane. 12 učenika. 12 plemena Izrailjevih. Bog je ugradio svoj plan u naše kosti. Upisao je nebo u našu anatomiju.

Vagusni nerv ide od vašeg mozga do vašeg srca i abdomena. Smiruje oluje u telu. Izgleda kao krst. To je izvor snage koja teče kroz nas. Svaki put kada se vaše telo izleči, svaki put kada se vaše srce uspori u molitvi, svaki put kada se mir pojavi kada ne bi trebalo... to je to.

Isus je vaskrsao trećeg dana. Nauka nam kaže da ako postite tri dana, vaše telo se regeneriše. Stare ćelije umiru. Nove se rađaju. Isceljenje počinje. Vaše telo bukvalno ponovo ustaje samo od sebe. Ovo nije slučajnost. Ovo je dizajn.

Vaše srce ima električni ritam. Vaš mozak svetli kada se molite. Suze sadrže različite hemikalije u zavisnosti od toga da li plačete od radosti ili tuge. Krv govori. Kosti čuvaju sećanja. Telo se moli, bilo da to shvatate ili ne.

Divno smo stvoreni. Mi smo hodajuća proročanstva. Hodajuća svetilišta. Prašina i božanstvo spojeni u jedno.

Bog vas nije samo stvorio. On je sebe uklesao u vas.

Ne morate daleko tražiti da biste ga pronašli. Samo treba da pogledate u sebe. On je bio u planu od početka.

Back