- Poruka
- 956
Pa ti se onda vrati u Raj odma'...to se barem lako, brzo i jednostavno postize...
Vidim da si doktorirao na anđelima, naročito "milosrdnim" :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti se onda vrati u Raj odma'...to se barem lako, brzo i jednostavno postize...
Na danasnji dan pre devet godina je pocelo bombardovanje kojim nam je preceno vise od deset godina, tacnije jos od pocetka 90-tih. Na taj dan su zapadne sile definitivno okrenule ledja nekada prijateljskoj Srbiji, zahvaljujuci pre svega, katastrofalnom politikom tadasnjeg rukovodstva zemlje zajedno sa svojim koalicionim pratnerima...
Citavih deset godina pre toga su nas cekali, trazili da se urazumimo, da zajedno sa ostalima budemo celina jednog jakog saveza i novog sveta, a mi smo trebali da u tom savezu budemo najjaci na Balkanu, to nam se mnogo puta nudilo.
Ali........., znamo kako smo prosli, i nikako da se urazumimo. Zahvaljijuci politicarima tadasnjim, ali ima ih danas na zalost sa istim idejama, dogodilo se ono sto jeste...
Zao mi je onih nevinih ljudi koji su stradali izgubili zivote, onih koji su izgubili domove, onih kojima su nestali najblizi, vojnike koji su casno dali zivot za Otadzbinu neka im je vesna slava i hvala...

Najveća planetarna vojna i ekonomska sila tako je, bez objave rata, zločinački

Учињено је уз невиђено кршење међународног права и уз коришћење једне хладноратовске формације у агресији на једну суверену земљу.... а јел знаш зашто баш друга ?
Vidim da si doktorirao na anđelima, naročito "milosrdnim" :-)

...samo jod da dodam da je i tada bilo glasova razuma u politickom i vojnom vrhu koji su se zalagali i upozoravali na eventualne posledice konfrontacije sa Nato zemljama a uzimajuci u obzir uvek slabu diplomatiju i skoro nikakve saveznike.
Samo da napomenem gen. Momcila Perisica i njegovog cuvenog govora u Gornjem Milanovcu posle koga je sklonjen; i njegovog upozorenja da moze doci do velikih civilnih zrtava ako nastavimo da se inatimo i ne popustamo u smislu bilo kakvih sporazuma i dogovora sa zapadom, samo da ne dodje do razaranja i civilnih i vojnih zrtava.
Do kojih je nazalost doslo, a finale te promasene politike se dogodilo 17. Februara na Kosovu.

Е види, ја мислим да су браћа Андерсон писала пре више од једног века.... Како си тако безочан па конструкција Бондстил базе није могла да чека ! хе![]()
jel se secate kako ste dozivei prvi udar ,ja znam da sam se tako napio da se ne secam svega od jedno 10 uvece(mladost, ludost ***.) al znam da je bas rokalo par puta ,jel ste silazili u podrum da poyebavate uspanicene tetke i matore penzose koji su uz sah i vinjak filozofirali o "ruskim raketama koje cuvamo za sudnji cas "?
Е види, ја мислим да су браћа Андерсон писала пре више од једног века.... Како си тако безочан па конструкција Бондстил базе није могла да чека ! хе![]()
Evo, po cenu da ispadnem najgluplji na forumu...ko su braca Anderson?

Pristao bih i na gradnju Bondstila na teritoriji srbije,
jer bi mala Milica Rakic i ostale nevine zrtve ostale u zivotu.

Evo, po cenu da ispadnem najgluplji na forumu...ko su braca Anderson?
хинт - браћа Грим - check the dictionary, quick !![]()
kod nas je prvi put roknuo oko 20 h u prvom udaru secam se da smo kod druga na krovu kuce ljustili pivo i neku rakiju i drali se,urlali i navijali za nas PVO (koji naravno nije mogao da dobaci ni do pola od aviona ) , na uzasavanje komsiluka koji je vec poceo da bezi u sklonista i podrume , a nama je u tim godinama bilo posebno zanimljivo videti nekad ozbiljne ljude nase komsije i komsinice u potpuno neverovatnim situacijama ,mi smo tada sa 15, 16 godina bili mirniji i stalozeniji od vecine matoraca , sve u svemu nevarovatno iskustvo u nasim dotadasnjim zivotima.Secamo se...mislim da je na Novom Beogradu prvi udar bio u rezervoare toplane...izasao sam na terasu i video dim...posle sam cekao do kasno u noc da nesto preleti, ali ni jedan avion se nije pokazao. Kasnije ih je bilo poprilicno, preletali preko moje zgrade kao da je na njoj bio VOR ili TACAN predajnik...
Pre podne negde oko 10-11 gomila podnabulih krmeljivih faca je sa jastucima pod miskom izlazila iz sklonista...kakav je to prizor bio...
odakle ti ovaj tekst majke ti
bez objave rata????
pa ono, ako si par meseci pre 24.3 bio zakopan u juzno americkoj dzungli na mestu gde ljudska noga nikad nije krocila, onda sigurno nisi znao da ce doci do toga![]()
Нема потреба да се трудиш, већ си испао - јер не само што је другоразредно него је и потпуно небитно да ли је неко написао АндерсОн или АндерсЕн.........
хинт - браћа Грим - check the dictionary, quick !![]()
jel se secate kako ste doziveli prvi udar ,ja znam da sam se tako napio da se ne secam svega od jedno 10 uvece(mladost, ludost ***.) al znam da je bas rokalo par puta bas onako posteno ,jel ste silazili u podrum da poyebavate uspanicene tetke i matore penzose koji su uz sah i vinjak filozofirali o "tajnim ruskim raketama koje Sloba cuva za sudnji cas "?

Нема потреба да се трудиш, већ си испао - јер не само што је другоразредно него је и потпуно небитно да ли је неко написао АндерсОн или АндерсЕн.........
ja sam vezbao letenje Bell-a 206 na Flight Simulatoru![]()
da, na današnji dan smo bombardovani zbog socijalista i radikala