На данашњи дан 24.03.1999. године...

Pa naravno, bolja grafika, flight model ionako nikada nije bio jaca strana MSFS-a...ali moras da priznas...LEPO JE!

Sto se termike tice...znas kako...nama fanovima powered flighta to bas i nije mnogo bitno...:)

sto jes jes......
nego posto ova tema ionako ode u off....

da li imas neke prilazne karte? ja jedino imam za ove nase, a bas bih voleo da po PS-u sletim i na neki drugi aerodrom osim LYBE :):)

Neka je vecna slava i hvala svim nasim vojnicima i policajcima koji su nas branili od siptarskih terorista i NATO argesora i sponzora terorizma !

Posebno hvala svima koji su svoj zivot dali u ODBRANI srpskog naroda, drzave i srpske kolevke Kosmeta. Njih ni jedan Srbin i Srpkinja nesme da zabaravi. Njihova zrtva treba da bude svima primer i ponos sto pripadaju srpskom narodu. Neka im je vecna slava i hvala !!! (danas svi u crkvu da im zapale svecu za pokoj dusi)

Hvala srpskim generalima Pavkovicu, Lazarevicu i Delicu koji su svojim visokim umnim sposobnostima, obrazovanjem i patriotskim osecanjem vodili nase vojnike u teskim borbama i uslovima a da su pri tom sacuvali mnoge zivote. Uz njih je nasa vojska prosla sa minimalnim gubicima pa su se 98,5% sinova vratilo svojim majkama. Oni ce ostati zapisani zlatnim slovima u srpskoj istoriji. Hvala Vam, novi Putniku, Misicu, Bojovicu... !!!

Hvala svim neznanim borcima za odbranu srpskog naroda od agresora koji nas je toliko puno puta napadao u 20tom veku. Svima njim cija imena se ne znaju a predano su radili na teskom ali casnom poslu odbrane srpskog roda. Hvala Vam !

Takodje, hvala svima koji nisu Srbi a casno su se borili u srpskim jedinicama, rame uz rame sa Srbima braneci pravdu i stradalni srpski narod kao i drzavu u kojoj zive i koja im nikad nije bila maceha. Hvala Vam, braco!

Svaki dezerter i svaki izdajnik neka se postidi pred gromadom ovih junaka i njihovim ogromnim delom. Svaki koji njihovo delo ismeva i nipodastava neka prisloni svoje delo uz njihovo pa da vidi koliko je mali i bedan u odnosu na srpske vitezove !!!
Izdajnici, prokleti cete uvek biti.

sto jes jes......

da li imas neke prilazne karte? ja jedino imam za ove nase, a bas bih voleo da po PS-u sletim i na neki drugi aerodrom osim LYBE :):)

Ma imam milion stvari...ali ko ce to da nadje...cak sam jednom po ulici skupljao gomilu Jeppesen karata koje su nekima ispale iz flight-case-a (bile su "sveze"). Ako pronadjem nesto na backupu, javicu ti.

A znaci mi smo i krivi sto su Hrvati poklali milion Srba.
Pa kad ovo citam i nije cudo sto ovako prolazimo pored ovakvih idiota

Kad vidim kako razmisljaju ove patriotske snage nije ni cudo sto smo u go.ima do guse:-|
Da nije bilo puca i da je na snazi ostao sporazum sa Nemcima ,Nemci bi prosli kroz Jugoslaviju i ostavili bi u njoj par divizija matoraca.Srbi nebi stradali,kralj nebi pobegao zajedno sa vladom,Hrvatska nebi stvorila NDH.komunizam nebi bio u Srbiji 45e.Cak i da su stvorili NDH uz pomoc Vatikana,Hrvati ne bi smeli da se izivljavaju nad Srbima jer Nemcima nije trebalo sr.nje na Balkanu.Citav niz gresaka je prouzrokovao takav rezultat kao Jasenovac, i dolazak komunizma u Srbiju.Mi Srbi smo jedini narod koji ne razmislja u napred vec samo u trenutku kad smo vec u go.ima do guse.
Sto je naj crnj komunazam su nam poklonili Hrvati kao i Jugoslaviju,a posle su nam drugi krivi za sopstvene promasaje:(

Da nije bilo puca i da je na snazi ostao sporazum sa Nemcima ,Nemci bi prosli kroz Jugoslaviju i ostavili bi u njoj par divizija matoraca.Srbi nebi stradali,kralj nebi pobegao zajedno sa vladom,Hrvatska nebi stvorila NDH.komunizam nebi bio u Srbiji 45e.Cak i da su stvorili NDH uz pomoc Vatikana,Hrvati ne bi smeli da se izivljavaju nad Srbima jer Nemcima nije trebalo sr.nje na Balkanu.Citav niz gresaka je prouzrokovao takav rezultat kao Jasenovac, i dolazak komunizma u Srbiju.Mi Srbi smo jedini narod koji ne razmislja u napred vec samo u trenutku kad smo vec u go.ima do guse.
(

Jel' nebi?
Znaci, da sumiram ovo sto si rekao, zlu se ne treba suprotstavljati vec mu se treba pridruziti. Jel' tako?

sto jes jes......

Jao pa što ne rekoste pre... Ja sam se isto tako igrao kad sam bio mali.
Vi imate problem sa realnošću. Em letite visoko em to radite kobajagi. Što bi naši stari rekli "zarazili ste se vurtualnom stvarnošću", zato ste izgubljeni i mali :-)

Jel' nebi?
Znaci, da sumiram ovo sto si rekao, zlu se ne treba suprotstavljati vec mu se treba pridruziti. Jel' tako?

Ne, nego se netreba suprostavljati visetruko jacem.Narodna "Neplasi se mecka resetom".
Suprostavili smo se i dobili dobro po zubima.ko nam je kriv?Da smo sacekali kao neki pametniji narodi pa da smo digli ustanak 1944e prosli bi citavi.Francuzi,Holandjani,Belgijanci,Danci,Norvezani,Cesi,Rumuni,Bugari,Grci,Ko je prosao ovako lose kao mi?Svi su cutali i sta im fali danas.Razlikujte gospodo posledice od uzroka.Kad to uspemo mozda ova Srbija krene napred

Ne, nego se netreba suprostavljati visetruko jacem.Narodna "Neplasi se mecka resetom".
Suprostavili smo se i dobili dobro po zubima.ko nam je kriv?Da smo sacekali kao neki pametniji narodi pa da smo digli ustanak 1944e prosli bi citavi.Francuzi,Holandjani,Belgijanci,Danci,Norvezani,Cesi,Rumuni,Bugari,Grci,Ko je prosao ovako lose kao mi?Svi su cutali i sta im fali danas.Razlikujte gospodo posledice od uzroka.Kad to uspemo mozda ova Srbija krene napred

nemogu da se oduprem tvojim pragmaticnim argumentima.
Na kraju ce i pobednici i gubitnici dobiti po zasluzi.

Jao pa što ne rekoste pre... Ja sam se isto tako igrao kad sam bio mali.
Vi imate problem sa realnošću. Em letite visoko em to radite kobajagi. Što bi naši stari rekli "zarazili ste se vurtualnom stvarnošću", zato ste izgubljeni i mali :-)

igranjem se ljudi odrzavaju svezi, vitalni i zdravi.
oni koji se ne igraju su izlapele mrzovoljne drtine.

Laka im zemlja, pokoj duse i slava im poginulim u bobmbardovanju 1999.god od strane -NATO UBICA,RATNIH ZLOCINACA i LJUBITELJA ISTIH, ujedno je bar sad i dusevno slepom i dusevno gluvom jasno zbog cega je SRBIJA ubijana...................UBIJANA ALI NIJE UBIJENA ni od stranog ni od domaceg izdanja..................
SRBIJA.....BOZE POMOZI................
Danas sam maloj Milici u Batajnici na grob polozio cvece a namenjeno svoj deci kojih nije bilo mali broj poginulih u toj godini....................a danas bi bili momcici i devojcurci...................njihovi zaustavljeni osmesi neka bar otvore oci onima kojima su zatvorene a i drugima zatvraju.....mislim na dusevne oci.......................

Mislim da ovu temu treba "ubiti" jednom zauvek.

Не би било никакво чудо и никакво изненађење с обзиром на "нову политику" Крстарице...

"Храбре" и "успешне" акције НАТО-злочинаца против СРБИЈЕ И СРПСКОГ НАРОДА:

помоћ рањеном ненаоружаном цивилу

спашавање унесрећених цивила

"успешна" акција НАТО-злочинаца против СМ - Алексинац

још један "успех" НАТО-злочинаца и његових слугерања

nemogu da se oduprem tvojim pragmaticnim argumentima.
Na kraju ce i pobednici i gubitnici dobiti po zasluzi.

Na kom kraju? Kad će biti taj kraj? Kad su velike sile dobijale po zasluzi? O čemu ti uopšte govoriš i šta pokušavaš da kažeš? Da ćemo,kao i svaki "nebeski narod" dobiti zasluženi raj kad nas više ne bude na zemlji?
Da će neka viša sila kazniti Ameriku ili Nemačku?:roll::roll::roll:

Ne razumem ove duboke misli tipa: "Na kraju ce i pobednici i gubitnici dobiti po zasluzi."

Na kom kraju? Kad će biti taj kraj? Kad su velike sile dobijale po zasluzi? O čemu ti uopšte govoriš i šta pokušavaš da kažeš? Da ćemo,kao i svaki "nebeski narod" dobiti zasluženi raj kad nas više ne bude na zemlji?
Da će neka viša sila kazniti Ameriku ili Nemačku?:roll::roll::roll:

Ne razumem ove duboke misli tipa: "Na kraju ce i pobednici i gubitnici dobiti po zasluzi."

Sto bi rek'o Englez: 'You've answered your own question.'

Post ti je, po mom kisljenju, apsolutno na mestu.

Imam jednu malu zamerku...bez uvrede, mislim da si Grcku greskom ubacio u navedenu grupu. Primera radi, moja prababa je umrla OD GLADI za vreme nemacke okupacije Grcke...ne znam da li je i koliko ljudi u Jugoslaviji umrlo od gladi u to vreme...

Back