На данашњи дан 24.03.1999. године...

p.s. Извињавам се учесницима због сталног осликавања другачијег фонта - али није моја кривица што су вајни техничари Крстарице искључили могућност промене фонта.

A da inžinjer omogući izvršavanje skripti u browser-u?

165.gif

3. Flamer ( flejmer ) - onaj koji proizvodi "ad hominem" svađe, koji se ne osvrće na temu nego mu je jedini cilj da ponizi, uvredi i "nadmudri" sagovornika. "Flejming" je veština u kojoj se mnogi okušavaju, retki njom ovladavaju a svi misle ( pogrešno ) da su je savladali.

3. Flamer ( flejmer ) - onaj koji proizvodi "ad hominem" svađe, koji se ne osvrće na temu nego mu je jedini cilj da ponizi, uvredi i "nadmudri" sagovornika. "Flejming" je veština u kojoj se mnogi okušavaju, retki njom ovladavaju a svi misle ( pogrešno ) da su je savladali.

Komentar je u skladu sa rečenim. Uopšte nema ničeg ponižavajućeg.
Iz vašeg komentara ispade da je bombardovanje bilo samo za pristalice odredjenih političkih opcija. A to je uvreda za zdravu logiku.

Ili je sve ovo "izvidnica"?

Na danasnji dan pre devet godina je pocelo bombardovanje kojim nam je preceno vise od deset godina, tacnije jos od pocetka 90-tih. Na taj dan su zapadne sile definitivno okrenule ledja nekada prijateljskoj Srbiji, zahvaljujuci pre svega, katastrofalnom politikom tadasnjeg rukovodstva zemlje zajedno sa svojim koalicionim pratnerima...

Citavih deset godina pre toga su nas cekali, trazili da se urazumimo, da zajedno sa ostalima budemo celina jednog jakog saveza i novog sveta, a mi smo trebali da u tom savezu budemo najjaci na Balkanu, to nam se mnogo puta nudilo.

Ali........., znamo kako smo prosli, i nikako da se urazumimo. Zahvaljijuci politicarima tadasnjim, ali ima ih danas na zalost sa istim idejama, dogodilo se ono sto jeste...

Zao mi je onih nevinih ljudi koji su stradali izgubili zivote, onih koji su izgubili domove, onih kojima su nestali najblizi, vojnike koji su casno dali zivot za Otadzbinu neka im je vesna slava i hvala...

@ Eremita

Mislim da je fotografija MIG-29 u raspadanju napravljena na jednom aero-mitingu, ne za vreme Noble Anvila.

Може бити - ја сам цитирао (ако си уопште прочитао цео пост) текст који је објавио Танјуг - требало би да прекинете да тролујете тему... то вам неће помоћи, ИСТИНА ЈЕ КАО ВОДА - НАЂЕ ПУКОТИНУ.

Србија је заиста постала један обичан ЗВЕРИЊАК у коме се не показује ни минимум људскости за невине жртве НАТО-злочинаца...

Може бити - ја сам цитирао (ако си уопште прочитао цео пост) текст који је објавио Танјуг - требало би да прекинете да тролујете тему... то вам неће помоћи, ИСТИНА ЈЕ КАО ВОДА - НАЂЕ ПУКОТИНУ.

Србија је заиста постала један обичан ЗВЕРИЊАК у коме се не показује ни минимум људскости за невине жртве НАТО-злочинаца...

Nije "moze biti" nego JESTE...i nema potrebe vise ni citati text jer postavljanje takve fotografije diskredituje sve ostalo...to su stvari koje se rade namerno. Moj komentar nema nikakve veze sa trolovanjem jer je istinit i vise nego adekvatan.

Back