- Poruka
- 3.912
На данашњи дан је извршена "Друга етапа у успостављању Новог светског поретка"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p.s. Извињавам се учесницима због сталног осликавања другачијег фонта - али није моја кривица што су вајни техничари Крстарице искључили могућност промене фонта.
На данашњи дан је извршена "Друга етапа у успостављању Новог светског поретка"
@ Eremita
Mislim da je fotografija MIG-29 u raspadanju napravljena na jednom aero-mitingu, ne za vreme Noble Anvila.
da, Fairford 1993.
Ajde... Kako to zaključi?
AAAAAAAa
znaci, nekima ce stvarno lakse metar u guzicu neko milimetar u glavu......
pa dokle vise ponavljati da se ta akcije NIJE TAKO ZVALA......
***, sta ti je zatucanost....
Nije...i osiromaseni uranijum nije radioaktivan...nije...kada bi neko manje zamisljao taj metar kod sebe, mozda bi bilo pametnije...mozda..8-)
oces da kazes da se tako zvala?

I meni je strašno kad tebe vidim ovde a ne dole na KiM da ratuješ za Srbiju "pravi " Srbine i "patriJoto"..........................A psiho testove bolje da ne uvedu jer ih ti nećeš proći pa šta će onda Srbija bez takvih "patriJota"........................
Bolje da ih uvedu, bolje :-)

3. Flamer ( flejmer ) - onaj koji proizvodi "ad hominem" svađe, koji se ne osvrće na temu nego mu je jedini cilj da ponizi, uvredi i "nadmudri" sagovornika. "Flejming" je veština u kojoj se mnogi okušavaju, retki njom ovladavaju a svi misle ( pogrešno ) da su je savladali.
Iz vašeg komentara ispade da je bombardovanje bilo samo za pristalice odredjenih političkih opcija. A to je uvreda za zdravu logiku.
@ Eremita
Mislim da je fotografija MIG-29 u raspadanju napravljena na jednom aero-mitingu, ne za vreme Noble Anvila.

Може бити - ја сам цитирао (ако си уопште прочитао цео пост) текст који је објавио Танјуг - требало би да прекинете да тролујете тему... то вам неће помоћи, ИСТИНА ЈЕ КАО ВОДА - НАЂЕ ПУКОТИНУ.
Србија је заиста постала један обичан ЗВЕРИЊАК у коме се не показује ни минимум људскости за невине жртве НАТО-злочинаца...
I ja se slažem bar će onda Srbija bez vas takvih krenuti konačno napred a ne u prošlost...........![]()
To gde vi nesrećnici srljate jeste napred i svetlo je. Ono što ne znate jeste da se radi o vatri pakla. Za vas, genetske greške, mi nije žao nego što ćete sobom povući nevine.
To gde vi nesrećnici srljate jeste napred i svetlo je. Ono što ne znate jeste da se radi o vatri pakla. Za vas, genetske greške, mi nije žao nego što ćete sobom povući nevine.

................Putuj igumane ne brini za manastire.............:tongue::tongue::tongue: