На данашњи дан 24.03.1999. године...

pa da slazem se sa tobom o tome ko nas je napao i ko nas je branio al ne vidim koji moj onda stoji i Slobina slika medju braniocima:confused:drugo ja ne spamujem temu jer ne pisem o jutrosnjim cenama mlada luka na pijaci nego o dogadjajima u Srbiji iz tog vremena, sad to dal se nekome to svidja ili ne to je licni dozivljaj svakog pojedinca .
Слоба је на веома легитиман начин, у скупштини, изгласао да Косово постаје саставни део Србије, а не АУТОНОМНА ПОКРАЈНА.
Да то није урадио, Косово би одавно отишло, на исти начин као и ЦГ и не бисмо имали право гласа.

Имао је он и добрих потеза.8)

Kad budem video dokaze o toj represiji, onda cu ovakve komentare shvatati ozbiljnije. Cisto da se razumemo, pod dokazima ne podrazumevam izvestaje CNN i BBC kao i svedocenja LDPovaca iz 'prve' ruke.

gledaj, mene ova tema u principu ne interesuje. jos manje mislim da cu na njoj promeniti paradigmu u necijoj glavi. stvar nije sa cnn-a, vec od ozbiljnih ljudi koji su bili dole. i u tome mi puca i za tupavi cnn, ldp, 'milosrdne komitete'....

A ko je to iz nase zemlje izvrsio agresiju na drugu zemlju i bombardovao je?
kad neko ubije pojedinca, grupu, sta god...mislis da je neobicno vazno i abolirajuce to sto ga je ubila sopstvena drzava?
okej, mozda oko 1648-e godine, kad je uvedeno nachelo...

Сад нешто размишљам, зар заиста неко мисли, да је Бог отац или Ђинђић или не знам ко је овим Европејцима миротворац, био на власти у време '90-их, да не би било рата и да не би НАТО интервенисао и да би Шиптари били мирни?
Ја верујем само у смислу интензитета да би било у некој размери, али формом би било идентично.

Не треба човек бити ни видовит, ни паметан, а ни претерано информисан да би дошао до оваквог закључка.

Ако пак желите да прикријете свој кукавичлук тиме што мислите да смо нејаки и да је илузорно супротстављати се много јачем од себе и да ћемо добити по прстима и да ви у томе нећете да учествујете онда то и реците без да измишљате хиљаду разлога како би оправдали свој страх.

Али немојте да заобилазите истину коју већ и странци почињу да увиђају.

Морају да заобилазе истину, нажалост...када би је и себи признали, вероватно им не би било добро...јер ова истина је болна за сваког иоле нормалног.:confused:

Морају да заобилазе истину, нажалост...када би је и себи признали, вероватно им не би било добро...јер ова истина је болна за сваког иоле нормалног.:confused:

Њихов проблем је тај што не желе да признају да се , у ствари, плаше свега.

Изигравају ''баје'' које уместо да на шамар узврате, они дају и други образ.8)

Е па, по мом схватању, то није храброст, већ кукавичлук.

gledaj, mene ova tema u principu ne interesuje. jos manje mislim da cu na njoj promeniti paradigmu u necijoj glavi. stvar nije sa cnn-a, vec od ozbiljnih ljudi koji su bili dole. i u tome mi puca i za tupavi cnn, ldp, 'milosrdne komitete'....

kad neko ubije pojedinca, grupu, sta god...mislis da je neobicno vazno i abolirajuce to sto ga je ubila sopstvena drzava?
okej, mozda oko 1648-e godine, kad je uvedeno nachelo...

Ne znam da li smo se razumeli. Tragedija svakog pojedinca je strasna i nepravda je nepravda ma ko je pocinio. Medjutim, ono na cega sam ja reagovao je bila relativizacija u tvom postu. Za mene delovanje agresora i terorista ne moze da se poistoveti sa delovanjem nasih jedinica bez obzira na to sto je bilo zlocina na obe strane..

Њихов проблем је тај што не желе да признају да се , у ствари, плаше свега.

Изигравају ''баје'' које уместо да на шамар узврате, они дају и други образ.8)

Е па, по мом схватању, то није храброст, већ кукавичлук.

Ех, па кукавичлук им "стоји" по вокацији...у то не морају да нас убеђују...то видимо.:arrow:

Слоба је на веома легитиман начин, у скупштини, изгласао да Косово постаје саставни део Србије, а не АУТОНОМНА ПОКРАЈНА.
Да то није урадио, Косово би одавно отишло, на исти начин као и ЦГ и не бисмо имали право гласа.

pa da upravo je tim svojim potezom i otvorio vrata kosovske nezavisnosti a da ne govorim sto su ga u tom rusenju ustavnog sistema tadasnje SFRJ ubrzo sledile i ostale republike

Sloba je izglasao u Skupstini....?!?!?!!?....i to jos na legitiman nacin...?!?!?

Сад нешто размишљам, зар заиста неко мисли, да је Бог отац или Ђинђић или не знам ко је овим Европејцима миротворац, био на власти у време '90-их, да не би било рата и да не би НАТО интервенисао и да би Шиптари били мирни?
Ја верујем само у смислу интензитета да би било у некој размери, али формом би било идентично.

Не треба човек бити ни видовит, ни паметан, а ни претерано информисан да би дошао до оваквог закључка.

Ако пак желите да прикријете свој кукавичлук тиме што мислите да смо нејаки и да је илузорно супротстављати се много јачем од себе и да ћемо добити по прстима и да ви у томе нећете да учествујете онда то и реците без да измишљате хиљаду разлога како би оправдали свој страх.

Али немојте да заобилазите истину коју већ и странци почињу да увиђају.

E sada si nastradala. Gde bre da žena uči muškarce šta je hrabrost???
Kako se samo usuđuješ da ove naše proEvropljane nazivaš kukavicama... pa oni su samo čuvali svoj genetski materijal u toj zapadnoj Evropi kao zalog za budućnost tokom tih 78 dana bombardovanja... :)

Ех тијанић..човек треба да му да две краве и здраво..

Пааа...недавно је имао чак један добар потез када је инсистирао на покретању тужбе против "одређених"...ал' не бих да скрећем са ове нама Србима и лојалним грађанима Србије, јако болне и битне , теме, ок ?:wink:

Back