На данашњи дан 24.03.1999. године...

Може ********* - али ОВО НИЈЕ ТЕМА О ТОМЕ. Отвори нову тему па ћемо разменити "искуства"... а ако немаш шта да кажеш о НАТО злочинима и НАТО злочинцима боље ти је шат ап!!!!!!!!!!!!!!!!:x:x:x

a koji si ti qurac ovde prdnjo izlapeli da ucutkujes druge ljude,nije ti ovo tatko napravio ?:confused:

pogotovo je dirljiva slika Slobe koji nas je "branio " iz bunkera u Dobanovcima 100 metara pod zemljom i oni "branioci " sa mostova i trgovca koji bi se razbezali po podrumima na zvuke prve sirene , sta bi mi bez njih stvarno ne znam :-|
Сад сам се збунила!

Је л' нас Слоба бомбардовао или ЕВРОПА са Америком предводницом? :think:
Реци ми Свето, плизим те!

Цитат:
Оригинал поставио eremita
Може ********* - али ОВО НИЈЕ ТЕМА О ТОМЕ. Отвори нову тему па ћемо разменити "искуства"... а ако немаш шта да кажеш о НАТО злочинима и НАТО злочинцима боље ти је шат ап!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

a koji si ti qurac ovde prdnjo izlepeli da ucutkujes druge ljude,nije to ovo tatko napravio ?:confused:

Имаш ЧЕТИРИ грешке у једној реченици...'си пијан или ??? :lol::lol::lol:

trebali su i na taj kolaz da stave i hrabre branioce Tomu i Vucica koji su junackim naporima u sred najzesceg bombarodvanju uspeli da oslobode po 100 i kusur kvadratnih metara stambene povrsine na Novom Beogradu , izalazuci time svoj zivot riziku i ne mareci za isti jer im je samo odbrana Srbije bila u glavi :D
Чек' да променим, тј. додам још два имена у питање:

Свето, је л' нас бомбардоваше Слоба, Шешељ и Тома, или Европа са својом предводницом Америком?

Мис'им, мало сам се збунила.:whistling:

Може ********* - али ОВО НИЈЕ ТЕМА О ТОМЕ. Отвори нову тему па ћемо разменити "искуства"... а ако немаш шта да кажеш о НАТО злочинима и НАТО злочинцима боље ти је шат ап!!!!!!!!!!!!!!!!:x:x:x

Bistrina tvojeg tumacenja mojih postova je ravna najdubljem plicaku Tare.

Ne samo da su prve zrtve pale od ovog "oruzja" nego jos i danas padaju. Ko njih broji?

Kad argumetiras biblijom zlocin da te podsjetim da dusa nema protezu, vjernice.:neutral
:

pogotovo je dirljiva slika Slobe koji nas je "branio " iz bunkera u Dobanovcima 100 metara pod zemljom i oni "branioci " sa mostova i trgovca koji bi se razbezali po podrumima na zvuke prve sirene , sta bi mi bez njih stvarno ne znam :-|

Па кхм.... без њих би спали на такве као што си ти, а то је, признаћеш, још горе...

жртва бомбардовања НАТО-злочинаца у Нишу

Свето, је л' нас бомбардоваше Слоба, Шешељ и Тома, или Европа са својом предводницом Америком?

Ма јок...по овоме су сва петшеснаесторица дириговали из Црне Горе Милогоре...како год...:mrgreen:

ja nisam pricao o tome ko nas je napao nego o tome ko nas je branio i "branio " ,procitaj jos jednom post , plizim i ja tebe :mrgreen::heart:
Свето, ово је тема о томе како су нас бомбардовали милосрдно ЕУ са предводницом Америком.

Прочитај још једном наслов теме и уводни пост и не спамуј на овој овако озбиљној теми. Плизим те, још једном...покажи достојанство, бар некад.;)

А јуначки су нас бранили и војска и полиција и народ у редовима добровољаца.

kada budem video objedinjenu realnu temu o represiji na shiptarima, onome sta je vlast srbije zaista radila, mozda celi krug oko price vezane za ratove od 1991. onda cu lakse komentarisati.
sushtina je da je nama neka stoka radila ono sto je nasha stoka radila drugima. i da mi se gadi i na jednu i na drugu pricu. i tako je, svakom ko je iskren i nema potrebu da bude u tripu da je nacionalno svestan ako misli da su slobo&seselj nekakvi neduzni branitelji, a mi neduzno stajali kao branik slobodarskog sveta
slichna sranja....

Цитат:
Оригинал поставио eremita
Може ********* - али ОВО НИЈЕ ТЕМА О ТОМЕ. Отвори нову тему па ћемо разменити "искуства"... а ако немаш шта да кажеш о НАТО злочинима и НАТО злочинцима боље ти је шат ап!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Bistrina tvojeg tumacenja mojih postova je ravna najdubljem plicaku Tare.

Ne samo da su prve zrtve pale od ovog "oruzja" nego jos i danas padaju. Ko njih broji?

Kad argumetiras biblijom zlocin da te podsjetim da dusa nema protezu, vjernice.:neutral
:

Ма виђу *********, знам ја да душа неима протезе - зато се и бринем за тебе да је можда ниЈЕси прода' Сотони, да ниЈеси може бити и њима "пре(д)водио"...

А имаш ли што(гођ) да нам речеш о овиЈЕм НАТО-злочинцима, или и ти градиш хидроцентралу па удараш "брану"... да направиш "аку(мула)цију"???

Свето, ово је тема о томе како су нас бомбардовали милосрдно ЕУ са предводницом Америком.

Прочитај још једном наслов теме и уводни пост и не спамуј на овој овако озбиљној теми. Плизим те, још једном...покажи достојанство, бар некад.;)

pa da slazem se sa tobom o tome ko nas je napao i ko nas je branio al ne vidim koji moj onda stoji i Slobina slika medju braniocima:confused:drugo ja ne spamujem temu jer ne pisem o jutrosnjim cenama mlada luka na pijaci nego o dogadjajima u Srbiji iz tog vremena, sad to dal se nekome to svidja ili ne to je licni dozivljaj svakog pojedinca .

Нагласак ставити на ОВО.:):cry:

Иначе ови новокомпоновани у новокомпонованој сецесуираној а увек нашој покрајини Косово, данас славе јАмерику и дан ослобођења и убијања невиног народа, Срба и неалбанаца од стране овог " милосрдног анђела"...заиста...:mad::confused:

kada budem video objedinjenu realnu temu o represiji na shiptarima, onome sta je vlast srbije zaista radila, mozda celi krug oko price vezane za ratove od 1991. onda cu lakse komentarisati.

Kad budem video dokaze o toj represiji, onda cu ovakve komentare shvatati ozbiljnije. Cisto da se razumemo, pod dokazima ne podrazumevam izvestaje CNN i BBC kao i svedocenja LDPovaca iz 'prve' ruke.

sushtina je da je nama neka stoka radila ono sto je nasha stoka radila drugima. i da mi se gadi i na jednu i na drugu pricu.

A ko je to iz nase zemlje izvrsio agresiju na drugu zemlju i bombardovao je?

Сад нешто размишљам, зар заиста неко мисли, да је Бог отац или Ђинђић или не знам ко је овим Европејцима миротворац, био на власти у време '90-их, да не би било рата и да не би НАТО интервенисао и да би Шиптари били мирни?
Ја верујем само у смислу интензитета да би било у некој размери, али формом би било идентично.

Не треба човек бити ни видовит, ни паметан, а ни претерано информисан да би дошао до оваквог закључка.

Ако пак желите да прикријете свој кукавичлук тиме што мислите да смо нејаки и да је илузорно супротстављати се много јачем од себе и да ћемо добити по прстима и да ви у томе нећете да учествујете онда то и реците без да измишљате хиљаду разлога како би оправдали свој страх.

Али немојте да заобилазите истину коју већ и странци почињу да увиђају.

pa da slazem se sa tobom o tome ko nas je napao i ko nas je branio al ne vidim koji moj onda stoji i Slobina slika medju braniocima:confused:drugo ja ne spamujem temu jer ne pisem o jutrosnjim cenama mlada luka na pijaci nego o dogadjajima u Srbiji iz tog vremena, sad to dal se nekome to svidja ili ne to je licni dozivljaj svakog pojedinca .

Da li je Slobina slika jedino sto ti smeta u svemu tome?

A da li krade Tadić ili oni njegovi lopovi po firmama?

Back