RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
aha. kul. onda da preformulisem pitanje:
posto danas kilo srbetine?
Одговорили би ти ал' ...вероватно и они "раде"...
Мало нас је изгинуло у операцији " Милосрдни анђео"...мало је био милосрдан...требало је то жешће.:|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha. kul. onda da preformulisem pitanje:
posto danas kilo srbetine?
Може ********* - али ОВО НИЈЕ ТЕМА О ТОМЕ. Отвори нову тему па ћемо разменити "искуства"... а ако немаш шта да кажеш о НАТО злочинима и НАТО злочинцима боље ти је шат ап!!!!!!!!!!!!!!!!:x:x:x
a koji si ti qurac ovde prdnjo izlepeli da ucutkujes druge ljude,nije to ovo tatko naopravio ?![]()
right
dirljvo, zaista
pogotovo je dirljiva slika Slobe koji nas je "branio " iz bunkera u Dobanovcima 100 metara pod zemljom i oni "branioci " sa mostova i trgovca koji bi se razbezali po podrumima na zvuke prve sirene , sta bi mi bez njih stvarno ne znam :-|
Сад сам се збунила!pogotovo je dirljiva slika Slobe koji nas je "branio " iz bunkera u Dobanovcima 100 metara pod zemljom i oni "branioci " sa mostova i trgovca koji bi se razbezali po podrumima na zvuke prve sirene , sta bi mi bez njih stvarno ne znam :-|

Да...и више но речено....осетисмо и видесмо и сами.![]()

a koji si ti qurac ovde prdnjo izlepeli da ucutkujes druge ljude,nije to ovo tatko napravio ?![]()

Чек' да променим, тј. додам још два имена у питање:trebali su i na taj kolaz da stave i hrabre branioce Tomu i Vucica koji su junackim naporima u sred najzesceg bombarodvanju uspeli da oslobode po 100 i kusur kvadratnih metara stambene povrsine na Novom Beogradu , izalazuci time svoj zivot riziku i ne mareci za isti jer im je samo odbrana Srbije bila u glavi![]()

ja nisam pricao o tome ko nas je napao nego o tome ko nas je branio i "branio " ,procitaj jos jednom post , plizim i ja tebeСад сам се збунила!
Је л' нас Слоба бомбардовао или ЕВРОПА са Америком предводницом?
Реци ми Свето, плизим те!

Може ********* - али ОВО НИЈЕ ТЕМА О ТОМЕ. Отвори нову тему па ћемо разменити "искуства"... а ако немаш шта да кажеш о НАТО злочинима и НАТО злочинцима боље ти је шат ап!!!!!!!!!!!!!!!!:x:x:x
pogotovo je dirljiva slika Slobe koji nas je "branio " iz bunkera u Dobanovcima 100 metara pod zemljom i oni "branioci " sa mostova i trgovca koji bi se razbezali po podrumima na zvuke prve sirene , sta bi mi bez njih stvarno ne znam :-|

Чек' да променим, тј. додам још два имена у питање:
Свето, је л' нас бомбардоваше Слоба, Шешељ и Тома, или Европа са својом предводницом Америком?
Мис'им, мало сам се збунила.![]()

Сад сам се збунила!
Је л' нас Слоба бомбардовао или ЕВРОПА са Америком предводницом?
Реци ми Свето, плизим те!

Свето, ово је тема о томе како су нас бомбардовали милосрдно ЕУ са предводницом Америком.ja nisam pricao o tome ko nas je napao nego o tome ko nas je branio i "branio " ,procitaj jos jednom post , plizim i ja tebe![]()
Bistrina tvojeg tumacenja mojih postova je ravna najdubljem plicaku Tare.
Ne samo da su prve zrtve pale od ovog "oruzja" nego jos i danas padaju. Ko njih broji?
Kad argumetiras biblijom zlocin da te podsjetim da dusa nema protezu, vjernice.:neutral:
pa da slazem se sa tobom o tome ko nas je napao i ko nas je branio al ne vidim koji moj onda stoji i Slobina slika medju braniocimaСвето, ово је тема о томе како су нас бомбардовали милосрдно ЕУ са предводницом Америком.
Прочитај још једном наслов теме и уводни пост и не спамуј на овој овако озбиљној теми. Плизим те, још једном...покажи достојанство, бар некад.
А јуначки су нас бранили и војска и полиција и народ у редовима добровољаца.
Свето, ово је тема о томе како су нас бомбардовали милосрдно ЕУ са предводницом Америком.
Прочитај још једном наслов теме и уводни пост и не спамуј на овој овако озбиљној теми. Плизим те, још једном...покажи достојанство, бар некад.
А јуначки су нас бранили и војска и полиција и народ у редовима добровољаца.

kada budem video objedinjenu realnu temu o represiji na shiptarima, onome sta je vlast srbije zaista radila, mozda celi krug oko price vezane za ratove od 1991. onda cu lakse komentarisati.
sushtina je da je nama neka stoka radila ono sto je nasha stoka radila drugima. i da mi se gadi i na jednu i na drugu pricu.
pa da slazem se sa tobom o tome ko nas je napao i ko nas je branio al ne vidim koji moj onda stoji i Slobina slika medju braniocimadrugo ja ne spamujem temu jer ne pisem o jutrosnjim cenama mlada luka na pijaci nego o dogadjajima u Srbiji iz tog vremena, sad to dal se nekome to svidja ili ne to je licni dozivljaj svakog pojedinca .
Чек' да променим, тј. додам још два имена у питање:
Свето, је л' нас бомбардоваше Слоба, Шешељ и Тома, или Европа са својом предводницом Америком?
Мис'им, мало сам се збунила.![]()