smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Pusti ljude da odspavaju malo! :wink:Espanol:Majstori ponovo zatajili?:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ljude da odspavaju malo! :wink:Espanol:Majstori ponovo zatajili?:shock:
od kada smo mi to opet u engleskoj ??? :? :xEspanol:Majstori ponovo zatajili?:shock:
Tačno Austin, u pitanju je Bristol 409. Uz sav luksuz imao je i moćni Ševroletov motor od 365 KS.Austin:Koliko vidim u pitanju je Bristol 409. Fotografija nije bas jasna sto se tice prednjeg dela tj. same maske pa bi eventualno mogao da bude i 408 kod kog je maska cetvrtastija ali to nemogu da vidim![]()
Šaramo malo brera! Ako hoćete preselićemo se u neku drugu zemlju?brera:od kada smo mi to opet u engleskoj ??? :? :xEspanol:Majstori ponovo zatajili?:shock:
ma ja se juce ubi trazeci onu elvu u italijanima a gde su mi englezi nikako da se setim da pogledam a znam da sam negde imam sliku.Espanol:Šaramo malo brera! Ako hoćete preselićemo se u neku drugu zemlju?brera:od kada smo mi to opet u engleskoj ??? :? :xEspanol:Majstori ponovo zatajili?:shock:
moze druga zemlja, naprimer jugoslavija
izgleda da sem tebe niko ne zna sta je ovo.Espanol:
Šta se ovde dešava? Da razbijemo čamotinju, dajem odgovor i selimo se ponovo u Italiju. Automobil je Lea- Francis u karoseriji Westland.Espanol:![]()
![]()
Šta se ovde dešava?
![]()
da nije mozda maserati a6 ?Espanol:
da pogadjamo dalje, da nije onda ermini 1100 ?Espanol:Ne, tako moćan nije bio! :wink:
"1100" jeste, mehnika je FIAT "milećento", ali je firma druga. Vrrrrllllloooo poznata!!! :wink:brera:da pogadjamo dalje, da nije onda ermini 1100 ?Espanol:Ne, tako moćan nije bio! :wink:
nemam vremena da procackam po netu, mozda austin pritekne u pomoc. :wink:Espanol:"1100" jeste, mehnika je FIAT "milećento", ali je firma druga. Vrrrrllllloooo poznata!!! :wink:brera:da pogadjamo dalje, da nije onda ermini 1100 ?Espanol:Ne, tako moćan nije bio! :wink:
Ovog puta nije snajkaEspanol:Austin se ponovo zagubio. Da nije neka snajka u pitanju? :shock:![]()

nije siata i ja sam mislio da je to. auto je STANGUELLINI 1100 Sport.Austin:Ovog puta nije snajkaEspanol:Austin se ponovo zagubio. Da nije neka snajka u pitanju? :shock:![]()
![]()
Da nije Siata 1100![]()
Bravo majstor brera! To je Stanguellini, lepotica od vozila. I da vam pravim zazubice, vozio ga!!!brera:nije siata i ja sam mislio da je to. auto je STANGUELLINI 1100 Sport.Austin:Ovog puta nije snajkaEspanol:Austin se ponovo zagubio. Da nije neka snajka u pitanju? :shock:![]()
![]()
Da nije Siata 1100![]()