smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je otisao u ŠPANIJUbrera::? :shock: :? :shock: ni slike ni espanola !?

Evo ga!Austin:Mozda je otisao u ŠPANIJUbrera::? :shock: :? :shock: ni slike ni espanola !?![]()
Nije baš bila Španija, ali je bilo lepo! :wink: Navalite na pogađanje.
Espanol:Gde su sad majstori? Snajke...? :wink:![]()
ponovo radi bioskop !!!Espanol:Gde su sad majstori? Snajke...? :wink:![]()
rekao bi da je ovo Lucertola Fiat 500 :wink: austin se izgubio negde ?! :?Espanol:Bioskop proradio a majstora nigde. Možda se dame uključe...Pravo vozilo za njih! :wink:
Dobro bi rekao!brera:rekao bi da je ovo Lucertola Fiat 500 :wink: austin se izgubio negde ?! :?Espanol:Bioskop proradio a majstora nigde. Možda se dame uključe...Pravo vozilo za njih! :wink:
Stvarno si dobar brera i sa Italijanima (smeh je nešto dobacila oko Italijanki)... :wink: Austinu će snajke da dođu glave, zagubi se načisto...
Stiže novo pitanje.mani me talijanki, trenutno su ruskinje aktuelne :wink:Espanol:Dobro bi rekao!brera:rekao bi da je ovo Lucertola Fiat 500 :wink: austin se izgubio negde ?! :?Espanol:Bioskop proradio a majstora nigde. Možda se dame uključe...Pravo vozilo za njih! :wink:Stvarno si dobar brera i sa Italijanima (smeh je nešto dobacila oko Italijanki)... :wink: Austinu će snajke da dođu glave, zagubi se načisto...
Stiže novo pitanje.
Hmmm... Sad sam radoznala. Jednina ili mnozina... to sa Ruskinjama? :wink:brera:mani me talijanki, trenutno su ruskinje aktuelne :wink:
Nema u Rusiji jednine...Vidiš da ne stiže da odgovori. :wink:smeh:Hmmm... Sad sam radoznala. Jednina ili mnozina... to sa Ruskinjama? :wink:brera:mani me talijanki, trenutno su ruskinje aktuelne :wink:
Ne, ali smo u Italiji... :wink:Austin:Evo i mene konacno, da nije Lancia u nekoj specijalnoj karoseriji?
ne znam sta je ono, negde sam video taj auto i ne mogu sada da nadjem. moze sledeca slika.Espanol:Nema u Rusiji jednine...Vidiš da ne stiže da odgovori. :wink:smeh:Hmmm... Sad sam radoznala. Jednina ili mnozina... to sa Ruskinjama? :wink:brera:mani me talijanki, trenutno su ruskinje aktuelne :wink:
Auto je FIAT 1400 Abarth...Stiže sledeća slika! :wink:brera:ne znam sta je ono, negde sam video taj auto i ne mogu sada da nadjem. moze sledeca slika.Espanol:Nema u Rusiji jednine...Vidiš da ne stiže da odgovori. :wink:smeh:Hmmm... Sad sam radoznala. Jednina ili mnozina... to sa Ruskinjama? :wink:brera:mani me talijanki, trenutno su ruskinje aktuelne :wink: