- Poruka
- 60.432
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PorsheSizif:
Prednji deo izgleda na ferarija modenu samo zadnji deo malo mi je sumjiv izgleda kao u jednog sevrolet korvete.Ne nemam pojma koji je auto.Sizif:
Bravo Lamborghini, izgleda da čitaš Auto svet! Automobil je proizvod jedne švedske firme, i samo jedna ispravka, ide 395 km/h! Koga interesuje više detalja neka pita, a ja pitam forum da li hoće novo pitanje? Pozdrav.Mursielagio:U pitanju je KOENIGSEGG CCR, trenutno najbrzi komercijalni automobil koji dostize maksimalnu brzinu od 390 kmh a do stotke ubrzava za 3.2 sekunde.
Snaga je 806 konja i 920 Nm pri 5700 obrtaja u minuti.
Ocemo,ocemoEspanol:Bravo Lamborghini, izgleda da čitaš Auto svet! Automobil je proizvod jedne švedske firme, i samo jedna ispravka, ide 395 km/h! Koga interesuje više detalja neka pita, a ja pitam forum da li hoće novo pitanje? Pozdrav.Mursielagio:U pitanju je KOENIGSEGG CCR, trenutno najbrzi komercijalni automobil koji dostize maksimalnu brzinu od 390 kmh a do stotke ubrzava za 3.2 sekunde.
Snaga je 806 konja i 920 Nm pri 5700 obrtaja u minuti.
Pa gde ste poznavaoci? Lamborgini, nešto si mi pridremao!Sizif:
Osnova iz Engleske, dizajn i izrada karoserije Nemačka.Cheaf:Moze li mala pomoc npr iz koje zemlje ili kontinenta. 8)
Espanol:Osnova iz Engleske, dizajn i izrada karoserije Nemačka.Cheaf:Moze li mala pomoc npr iz koje zemlje ili kontinenta. 8)
Ćao Bustura! Evo još malo pomoći, firma postoji 20 godina i prvi put se proslavila radeći baš modifikaciju Audija.Bustura:Espanol:Osnova iz Engleske, dizajn i izrada karoserije Nemačka.Cheaf:Moze li mala pomoc npr iz koje zemlje ili kontinenta. 8)
Zadnji deo podseca na noviu audi le man.A po nekoj logici da nije onog poorseovskog prednjeg dela mogao bi biti i neki novi bugati.Ali po svoj prilici da je proizvod neke karoserijske radionice.
Da odgovorim pa da postavljam novi auto ili da još malo pričekamo. Nema nam Lamborginija. Mur.... javljaj se!Bustura:_____________________
/ : )
/ : )_______
/------ :
(..( )--------------------------
Otkrivam misteriju pa idemo dalje.Mursielagio:Cao espanjol...vidim da sam prozvan pa da napisem koji red. Ako se secas ja sam ti u jednom od nasih prvih "duela" da ih tako nazovem rekao da nisam neki tip koji prati svakodnevna desavanja u svetu superautomobila...vise sam prakticar...Stvarno nikad u zivotu nisam video ovu tvorevinu iako me prednji deo podseca na porscheov stvarno nemam ni najmanju predstavu o cemu se radi...Ja sam vise za neke tehnicke i inovativne stvari a ove foto novosti ostavljam mladjima koji bistre sajtove po ceo dan ili nekom kao sto si ti kome je to posao(ako sam dobro shvatio cime se bavis).U svakom slucaju ne znam koji je auto i jedva cekam da otkrijes misteriju...ali isto tako voleo bih da otvoris neki forum u kome bi mogli malo da edukujemo ljude o nekim prizemnijim i prakticnijim stvarima.Kad kazem mi ne mislim samo na tebe ili sebe vec i na ostale ljude koji imaju sta da kazu ovde a u cilju podizanja tehnicke kulture klinaca koji ovde dolaze...Pozdrav od Mursielagia
Pitaj Sizifa koji je prešao u ilegalu i više ne postavlja slike. Alo Sizife, radi nešto za kolektiv! Pozdrav.rajlovac88:Da li ovo znaci da vise nema novina ili ste se samo ulenjili sa pitanjima?
Evo me, uz izvinjenje: treće pitanje...Espanol:Alo Sizife, radi nešto za kolektiv! Pozdrav.
Šta je forumovci, digli ste ruke od pogađanja ili ne primećujete da se Sizif popravio i bacio novu fotku! Hajdemo!Sizif:Evo me, uz izvinjenje: treće pitanje...Espanol:Alo Sizife, radi nešto za kolektiv! Pozdrav.
http://www.milovanovic.com/slicks/nepoznat03.jpg