Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko vidim u pitanju je Bristol 409. Fotografija nije bas jasna sto se tice prednjeg dela tj. same maske pa bi eventualno mogao da bude i 408 kod kog je maska cetvrtastija ali to nemogu da vidim :D

Austin:
Koliko vidim u pitanju je Bristol 409. Fotografija nije bas jasna sto se tice prednjeg dela tj. same maske pa bi eventualno mogao da bude i 408 kod kog je maska cetvrtastija ali to nemogu da vidim :D
Tačno Austin, u pitanju je Bristol 409. Uz sav luksuz imao je i moćni Ševroletov motor od 365 KS.

Espanol:
brera:
Espanol:
Majstori ponovo zatajili? :roll: :shock:
od kada smo mi to opet u engleskoj ??? :? :x
Šaramo malo brera! Ako hoćete preselićemo se u neku drugu zemlju?
ma ja se juce ubi trazeci onu elvu u italijanima a gde su mi englezi nikako da se setim da pogledam a znam da sam negde imam sliku. :lol: moze druga zemlja, naprimer jugoslavija :lol: :D

sl0072.jpg

Evo me, nisam se druzio sa kompjuterom 3 dana, da sam samo malo pozurio mogao sam i da odgovorim na prethodno pitanje, znao sam da je Lea-Francis (imali su veoma specificne maske) ali ovaj model Roadstera nisam do sada video.
A sada da predjemo na novo pitanje: na fotografiji je Fiat 8V (Otto Vu sto bi rekli italijani :D ) iz 1952. u karoseriji Zagato (odaje ga Double Bubble krov).

Back