Muvanje u 40+

Šta mi vredi posle..posle je kasno.
playboy_latenightlaughs_Page_32.jpg

recimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...

kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?

uz ogradu da me startovanje zauzetih NE ZANIMA
Ako si slobodan i zelis slobodnu partnerku, isto je kao i u 20tim, time sto sada nalazis mesta gde izlaze 40+ i upoznajes ljude. Princip je isti, ali ponasanje prilagodjeno godinama. Tako bar ja zamisljam, mada dok sam bila 35+ i jos izlazila, videla sam svasta. Muskarci sa 40+ sa, ozenjeni sa dvoje dece, a ponasaju se kao da su slobodni, tako se i prestavljaju i ne znam koga vise da zalis. Dali njih sto izigravaju idiote ili one jadne zene sto ih kuci peru, peglaju, podizu im decu. Ne znam stvarno, ali meni je to veoma odbivno, da se blago izrazim. Ja cenim otvorenost i postenje u svakom odnosu.

Inace kada sam bila tih godina, jedna zena mi je dala savet, ako sam jos slobodna, da radim sve obrnuto sto sam do tada radila. Recimo ako sam izlazila gde izlaze stariji, da izlazim gde idu mladji, ako sam isla recimo u diskoteke, da izlazim u restorane ili sl. Sada karikiram, ali u tom smislu nesto, sto je meni tada zvucalo bezveze, ali sam kasnije shvatila sta je htela da kaze. Ako nesto cinis godinama i ne daje zeljene rezultate, treba to nesto da promenis.
Ne mora bukvalno da menjas drustva i sl., ali mozes da pokusas nesto sasvim drugacije. Recimo ako imas neki hobi, da upises neki kurs, da se prikljucis nekom planinarskom drustvo ako te to zanima i da upoznas nove ljude, sa kojima delis bar neke iste interese. Mislim da je tako lakse naci nekog slicnog sebi, nego po kafanama i diskotekama, gde bukvalno jedina sigurna zajednicka stvar je da izlazite i mozda imate isti ukus za pice i muziku :)
Mislim i da sa 40+ to bolja opcija, ali zavisi naravno sta trazis, dali samo druzenje ili mozda i sansu za ozbiljnu vezu

Vratio sam se na "tržište" sa 35 godina, 4 godine kasnije mogu reći da me iznenadilo kako to funkcionira. Dakle u ponudi su u beskrajnim količinama:

1 mlade lujke (do 25g) koje bi da ih tatica kazni
2 udane kojima je dosadno u životu
3 razvedene koje bi nekoga sa kim će podijeliti obaveze ali da ne donosiš svoje ili imaš nekakve želje u životu osim njenog osmijeha

U ponudi su i treba ih uzet ozbiljno ali ih nema baš puno

1 žene koje se užasno boje poroda i ne žele djecu
2. Žene koje su završile raznorazne psihoterapije i izašle iz nekih loših stanja i sada znaju uživat u životu, čvrsto stoje na nogama i baš su nekako njam...
3. Mlade udovice.

To je ok samo ipak ponekad ne treba pretjerivati :) posebno ako je jelo stvarno dosta lose :lol: naime, nikad ne znas da li je namijerno napravljeno recimo preslano samo da se vidi kako ce gost reagirati :zloca:
Vidi, ja da sam bio kod tebe na veceri, da je bilo preslano, opet bih dao kompliment. Nikada ne bih nikome pricao da je bilo preslano, samo bih izbegaovao da klopam kod tebe ;)

:lol: kakav problem, samo provjera imas li dovoljno godina :lol: ako znas sta su logaritamske tablice onda je sve ok :zloca: a desert ma bio bi presladak a uz to bi dobio i casu hladnog mlijeka, cisto da vidim kako ces se sada snaci :rotf:
Ih, kako da se ne secam. Plave korice, ne bih se zacudio da su jos uvek negde, u nekom cosku;) ...za to mleko i dezert, bojim se da ovde ispisem,pokvaricu ove mladje clanove

Back