ZamaloNik
Primećen član
- Poruka
- 642
Bolje da ja pravim dezert, ti uzmi francuzaznam, u zdjelici na pod
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da ja pravim dezert, ti uzmi francuzaznam, u zdjelici na pod
![]()

kakav francuz
ili onaj francuski kljuc za zatezanje matica

A sve je krenulo od preslane supe, a zavrsila sa kljucem u rukama, dok Mickey klopa dezert i pijucka mlekoju jel to neka trojka u pitanjaukakav francuz
ili onaj francuski kljuc za zatezanje matica
u svakom slucaju kad je u pitanju francuz
![]()
A sve je krenulo od preslane supe, a zavrsila sa kljucem u rukama, dok Mickey klopa dezert i pijucka mleko![]()
i tako ostane Mickey da klopa desert i pijucka mlijeko a @ZamaloNik uzeo slobodan vikend 
Ma kakav vikend, uzeo pola godisnjeg odmora
Sad iz hladovine, okruzen peskom i morem, gledam kakav dezert ces da spremas kad ti ponovo crkne slavina
nista od dezertacije
samo sladoled koji se topi pod jezikom 

ako ne znas da popravis slavinu mozda bi bio bolji talenat za recimo krecenje zidova
mislim, slobodno dodji na sladoled, da testiramo talente 
A sto da popravim iz prve? Bolje malo gnjaviti i ici na sladoled svako malopa vidiako ne znas da popravis slavinu mozda bi bio bolji talenat za recimo krecenje zidova
mislim, slobodno dodji na sladoled, da testiramo talente
![]()
Krecenje,...,Mickey sa dezertom mi deluje kao prava osoba zato,sve cu mu ja objasnitiA sto da popravim iz prve? Bolje malo gnjaviti i ici na sladoled svako maloKrecenje,...,Mickey sa dezertom mi deluje kao prava osoba zato,sve cu mu ja objasniti
ima nesto i u tome, tko je vidio od prve pa gotovo 
To je za one na temi muvanje 20+ima nesto i u tome, tko je vidio od prve pa gotovo
![]()

To je za one na temi muvanje 20+Sad ja ne znam sta bih ti rekao, da li da spremis sladoled ili da pokvaris slavinu
![]()
spremim
sladoled i
a pokvarim slavinu, zastopam odvod na sudoperu i odspojim tv antenu 
Pa to dok se sve sredi, ode silna energija. Sta ce ostati za tebespremim
sladoled i
a pokvarim slavinu, zastopam odvod na sudoperu i odspojim tv antenu
![]()

Pa to dok se sve sredi, ode silna energija. Sta ce ostati za tebe![]()
bez brige snalazljiva sam 
Snalazljiva? Nadam se da to ne podrazumeva francuski kljucbez brige snalazljiva sam
![]()
Snalazljiva? Nadam se da to ne podrazumeva francuski kljuc![]()
ne ne podrazumijeva nikakve kljuceve
sto ne znaci da ne bi bilo drugih stvarcicaSad ne znam da li to gledati kao obećanje ili pretnjune ne podrazumijeva nikakve kljuceve
sto ne znaci da ne bi bilo drugih stvarcica

ovisi, ako si konzervativan tip koji voli klasiku onda je ovo ozbiljna pretnja i mislim da cesSad ne znam da li to gledati kao obećanje ili pretnju![]()

Sto bih ja bežao. Sve što je manje od francuskog ključa, dobro je došloovisi, ako si konzervativan tip koji voli klasiku onda je ovo ozbiljna pretnja i mislim da ces![]()

Sto bih ja bežao. Sve što je manje od francuskog ključa, dobro je došlo![]()
taj francuski kljuc
ionako se kaze da velicina nije vazna
a one sve zbunjene pa se misle koji joj je sad vrag dosao.Jedna mi je rekla ovako.

reko teta ajmo ja i ti da me smiris. MmmmmmrrrrrDivno!Ja samo muvam zene u tim godinama,napeto do boli![]()
![]()
a one sve zbunjene pa se misle koji joj je sad vrag dosao.Jedna mi je rekla ovako.
O sricu ti vrag odnio jesi luda skroz,ti tocno od sile ne znas sto bi,treba tebe dobro izhe... da se smiris...reko teta ajmo ja i ti da me smiris. Mmmmmmrrrrr