Pa 'teo sam jednu da muvam ali osetio sam da bazdi na rakiju pa me minula želja...Zvuci primamljivo, muvas a voda udara na usta.To je prvi deo. Drugi deo, jesi li muvao sta tamo ili te frka da ne dodju seljaci sa vilama, sekirama,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa 'teo sam jednu da muvam ali osetio sam da bazdi na rakiju pa me minula želja...Zvuci primamljivo, muvas a voda udara na usta.To je prvi deo. Drugi deo, jesi li muvao sta tamo ili te frka da ne dodju seljaci sa vilama, sekirama,...
Neka brlja,a? I to mu dodje nekakav reper za muvanje. Neka koja lepo bazdi na pravu radzu, ruke umazane od silnog spremanja klope i da ne bijePa 'teo sam jednu da muvam ali osetio sam da bazdi na rakiju pa me minula želja...

Ne znam šta da ti kažem osim da treba biti skroz ovoren i iskren. Svi smo se mi balavili ko deca, glumili male majmune, predstavljali boljima nego smo... Nema vajde od toga ako hoćeš smislenu vezu. Mislim, klincima se i može praštati, obzirom da teško ko hoće da se ženi i udaje u gimanziji, ali kasnije nema naročitog opravdanja. Uvek se setim priče iz kraja, kad je komšinica glumila da je stujardesa a njen budući da je pilot ili tako šta, pa kad se sreli, ona kasirka a on bauštelac. To je ok kad imaš dvajst godina pa ko hebe pet ili šest koje ćeš sprčit na budalasanje; ali kad se uozbiljiš, i AKO ti je stalo do ozbiljne veze, takve gluposti ne prolaze. Otvorenost je po pravilu surova i neprijatna, ali ako imaš iole mozga u glavi, znaćeš je izneti tako da ne boli previše. Jedino to uspeva.recimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?
uz ogradu da me startovanje zauzetih NE ZANIMA
Mozda njena trgovina i njegovo gradiliste bili pored aerodroma.Ne znam šta da ti kažem osim da treba biti skroz ovoren i iskren. Svi smo se mi balavili ko deca, glumili male majmune, predstavljali boljima nego smo... Nema vajde od toga ako hoćeš smislenu vezu. Mislim, klincima se i može praštati, obzirom da teško ko hoće da se ženi i udaje u gimanziji, ali kasnije nema naročitog opravdanja. Uvek se setim priče iz kraja, kad je komšinica glumila da je stujardesa a njen budući da je pilot ili tako šta, pa kad se sreli, ona kasirka a on bauštelac. To je ok kad imaš dvajst godina pa ko hebe pet ili šest koje ćeš sprčit na budalasanje; ali kad se uozbiljiš, i AKO ti je stalo do ozbiljne veze, takve gluposti ne prolaze. Otvorenost je po pravilu surova i neprijatna, ali ako imaš iole mozga u glavi, znaćeš je izneti tako da ne boli previše. Jedino to uspeva.
Ma jok brate, nego s.rali oboje.Mozda njena trgovina i njegovo gradiliste bili pored aerodroma.
Ma znam, zaebavam se.Ma jok brate, nego s.rali oboje.

promašen život uz lupanje u šerperecimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?
uz ogradu da me startovanje zauzetih NE ZANIMA

ZaistaKo se jos muva po ovoj vrucini![]()
Nama je bilo lakse pre 20,30 godina, mada onda su klime bile misaona imenica. Sve se svodilo na ventilator, hladan step sok i ignorisanje vrucine.Ne znam šta da ti kažem osim da treba biti skroz ovoren i iskren. Svi smo se mi balavili ko deca, glumili male majmune, predstavljali boljima nego smo... Nema vajde od toga ako hoćeš smislenu vezu. Mislim, klincima se i može praštati, obzirom da teško ko hoće da se ženi i udaje u gimanziji, ali kasnije nema naročitog opravdanja. Uvek se setim priče iz kraja, kad je komšinica glumila da je stujardesa a njen budući da je pilot ili tako šta, pa kad se sreli, ona kasirka a on bauštelac. To je ok kad imaš dvajst godina pa ko hebe pet ili šest koje ćeš sprčit na budalasanje; ali kad se uozbiljiš, i AKO ti je stalo do ozbiljne veze, takve gluposti ne prolaze. Otvorenost je po pravilu surova i neprijatna, ali ako imaš iole mozga u glavi, znaćeš je izneti tako da ne boli previše. Jedino to uspeva.
uvek je mogla da se skine majica ženskoj dok nisu stigle proklete klimeZaistaNama je bilo lakse pre 20,30 godina, mada onda su klime bile misaona imenica. Sve se svodilo na ventilator, hladan step sok i ignorisanje vrucine.
uvek je mogla da se skine majica ženskoj dok nisu stigle proklete klime
sad vidite zašto kažu da klime nisu zdrave
pa da...
Nek sam i ovo procitala
Nije bilo klima u Parizu pa nisu mogli da stave sve u mrtvacnice kad je udario toplotni talas u avgustu mislim 2003...uvek je mogla da se skine majica ženskoj dok nisu stigle proklete klime
sad vidite zašto kažu da klime nisu zdrave
brate u redu jeNije bilo klima u Parizu pa nisu mogli da stave sve u mrtvacnice kad je udario toplotni talas u avgustu mislim 2003...
Koja je poenta, ako želiš iskrenu vezu?ako smo mudri ( a jesmo) onda smo ko knjiga sa sedam kljucheva
Koja je poenta, ako želiš iskrenu vezu?
I, kome ćeš se žaliti ako i taj neko bude knjiga sa sedam ključeva, oženjen s troje dece o čemu ti ništa nije rekao i slično - ako i ti zagovaraš istu agendu?
Verovatno si u pravu. Ili iz razloga što to već ima, ili zato što je nabavila mačku i karton vina, što znači odustala.mislim da 40 + to vishe i ne zheli
Verovatno si u pravu. Ili iz razloga što to već ima, ili zato što je nabavila mačku i karton vina, što znači odustala.
Jeste. Ali, kako uklapaš mir sa sedam ključeva i sedam misterija? Ja tu ne vidim mir, meni je mir kad su karte otvorene. Možda ti imaš neko drugačije rešenje?ne
ali verovatno shto je formirana lichnost , zna shta zheli a shta ne, nije spremna na kompromise, jednostavno mir