paketije
Poznat
- Poruka
- 8.086
Ne znas dok ga ne pozovesNe bih baš tako olako pozvala kući..možda je manijak.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znas dok ga ne pozovesNe bih baš tako olako pozvala kući..možda je manijak.![]()

Šta mi vredi posle..posle je kasno.Ne znas dok ga ne pozoves![]()
Šta mi vredi posle..posle je kasno.
ne daj se generacijokoga da ja smuvam..kad sam sav smuvan i skuvan..

Ako si slobodan i zelis slobodnu partnerku, isto je kao i u 20tim, time sto sada nalazis mesta gde izlaze 40+ i upoznajes ljude. Princip je isti, ali ponasanje prilagodjeno godinama. Tako bar ja zamisljam, mada dok sam bila 35+ i jos izlazila, videla sam svasta. Muskarci sa 40+ sa, ozenjeni sa dvoje dece, a ponasaju se kao da su slobodni, tako se i prestavljaju i ne znam koga vise da zalis. Dali njih sto izigravaju idiote ili one jadne zene sto ih kuci peru, peglaju, podizu im decu. Ne znam stvarno, ali meni je to veoma odbivno, da se blago izrazim. Ja cenim otvorenost i postenje u svakom odnosu.recimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?
uz ogradu da me startovanje zauzetih NE ZANIMA

dobro da se secas, ja sve zaboravio................a i ove koje muvam, sve zaboravile , pa mozes kako oces.fin normalan pristup,poziv na ručak..tamo priča samo pozitiva,sa humorom bez proseravanja,prirodno...
viš da je muvanje na pizzuVratite se na Muvanje..Kako vi muvate?
Zar se to ne zove lepo ponasanjeJa to uvek radim, lakse mi dati kompliment i uciniti da se neko oseca ugodno, nego biti Gordon Ramsay
posebno ako je jelo stvarno dosta lose
naime, nikad ne znas da li je namijerno napravljeno recimo preslano samo da se vidi kako ce gost reagirati 
Ne bih baš tako olako pozvala kući..možda je manijak.![]()
ne zovem ni ja tako lako bas kuci, ali ako je mlad, zgodan i sarmantan
ne razmisljas da li je manijak nego se plasis da nije gay 
Vidi, ja da sam bio kod tebe na veceri, da je bilo preslano, opet bih dao kompliment. Nikada ne bih nikome pricao da je bilo preslano, samo bih izbegaovao da klopam kod tebeTo je ok samo ipak ponekad ne treba pretjerivatiposebno ako je jelo stvarno dosta lose
naime, nikad ne znas da li je namijerno napravljeno recimo preslano samo da se vidi kako ce gost reagirati
![]()

Dezert, kao zahvalnost za spasavanje kucnog ljubimcaVidi, skontala sam da je preslabno kada sam psu htjela dati juhe koja je ostala u tvome tanjuru no onda si rekao neeee, otkazati ce mu bubrezi
ali zato se nisi bunio za desert![]()
Dezert, kao zahvalnost za spasavanje kucnog ljubimca![]()

Pa to je boza, sta tek da sam sredio sifon...ma neee, nego za onu promjenu perlatora na lavabou![]()

kako sta, paaa mislim da bi mi ispisao racunPa to je boza, sta tek da sam sredio sifon...![]()

kako sta, paaa mislim da bi mi ispisao racun
posebno nakon one juhe![]()

... racun da izgleda kao veleprodajna faktura .... racun da izgleda kao veleprodajna faktura .
ne nego kao logaritamske tablice

Eto kako se lako upada u probleme,samo zbog viska soli. Prelomili bi to nekako, valjda dezert ne bi bio preslanne nego kao logaritamske tablice
![]()
![]()
kakav problem, samo provjera imas li dovoljno godina
ako znas sta su logaritamske tablice onda je sve ok
a desert ma bio bi presladak a uz to bi dobio i casu hladnog mlijeka, cisto da vidim kako ces se sada snaci 
Ih, kako da se ne secam. Plave korice, ne bih se zacudio da su jos uvek negde, u nekom coskukakav problem, samo provjera imas li dovoljno godina
ako znas sta su logaritamske tablice onda je sve ok
a desert ma bio bi presladak a uz to bi dobio i casu hladnog mlijeka, cisto da vidim kako ces se sada snaci
![]()
Ih, kako da se ne secam. Plave korice, ne bih se zacudio da su jos uvek negde, u nekom cosku...za to mleko i dezert, bojim se da ovde ispisem,pokvaricu ove mladje clanove
ovo je forum, mladji clanovi su oni 30 +
otisla decaTi da budes Kim Basinger, koja upravo smuvala dezert, ja Mickey Rourke, sa francuskim kljucem u rukama. Mleko, vec znas kako ideovo je forum, mladji clanovi su oni 30 +
otisla deca

Ti da budes Kim Basinger, koja upravo smuvala dezert, ja Mickey Rourke, sa francuskim kljucem u rukama. Mleko, vec znas kako ide![]()
znam, u zdjelici na pod