MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je !

Mi ne živimo u onom Svetu i onoj strukturi koje je prirodno našem ontološkom Biću.

A demokratija je što možeš da biraš isto!

Onda sam u pravu ako kažem da je svet ono što doživljavamo, naš osećaj sveta..

Ako je matrix, onda je sačinjen od naših misli, emocija ili veruješ da nešto izvan matrixa upravlja svim našim impulsima?

Onda sam u pravu ako kažem da je svet ono što doživljavamo, naš osećaj sveta..

Ako je matrix, onda je sačinjen od naših misli, emocija ili veruješ da nešto izvan matrixa upravlja svim našim impulsima?

ко ће писати толико, на сва твоја питања.

Како да ти кажем укратко али јасно: сачињен је све више од мисли "дрогираних" ... зато је Свет све нестварнији и растворљивији

Upravo tako.

Obrnuli smo igricu i došli na početak, nadam se pametniji.

Ko će ulagati napor, ako postoje,, sažete" definicije. Svega i o svemu.

To je ono što će uništiti svet. Premalo volje, snage, kapaciteta da se uloži napor.

Ја нисам професор и немам овде никакву обавезу ако нешто знам, да то исто морам знати и пренети.

Дидактика је вештина.

На крају свако мора проћи сам кроз тај пут спознаје.

--
"Ајде мало сама" - када ћерка стално тражи руку од оца, проходавајући ..

Upravo tako.

Obrnuli smo igricu i došli na početak, nadam se pametniji.

Ko će ulagati napor, ako postoje,, sažete" definicije. Svega i o svemu.

To je ono što će uništiti svet. Premalo volje, snage, kapaciteta da se uloži napor.

Ne moze da ima volje, nade, snage kada shvatis da u necijoj svesti moze da nastane recenica "zene ne treba kljukati komforom"...
Kapacitet ce u tom slucaju biti uludo potrosen na RAT....

Ne moze da ima volje, nade, snage tamo gde u necijoj svesti moze da nastane recenica "zene ne treba kljukati komforom"...
Kapacitet ce u tom slucaju biti uludo potrosen na RAT....

А и ти све знаш.

Ево Ње. Како да распаљује декаденцију и ону 1/4 власништва некретнина.

Ти ћеш мени да причаш шта је катастар непокретности и зашто је настала 1/4 непокретности само уписан на женама

Штета је што све знаш, а ништа не разумеш ... :mrgreen: ... ко те вуче за језик ? м?

А и ти све знаш.

Ево Ње. Како да распаљује декаденцију и ону 1/4 власништва некретнина.

Ти ћеш мени да причаш шта је катастар непокретности и зашто је настала 1/4 непокретности само уписан на женама

Штета је што све знаш, а ништа не разумеш ... :mrgreen: ... ко те вуче за језик ? м?

Ponudila sam ti priliku da nam objasnis, kako to da je sad svaka cetvrta zena vlasnik neke nepokretnosti a do pre samo pedeset godina
to nije bio slucaj...

ко ће писати толико, на сва твоја питања.

Како да ти кажем укратко али јасно: сачињен је све више од мисли "дрогираних" ... зато је Свет све нестварнији и растворљивији
,,,filosofirati i uistinu zhiveti nije bash lako,,,
,,,lepo te pitaju , a sakrivati se iza lazhne istine je najlakshe,,,

Досадили сте ми са тим вашим бесконачно-понуиђеним приликама.

- -
Знаш ли ти оно, што си одавно заборавила: БИТИ, А НЕ ИМАТИ.

Квалитет, а не квантитет.

И теби је, колико видим битнији квантитет. Ах, то постмодернистичко "Царство квантитета", па ко још гледа у "Знаке времена" ?

- -
"Ајде мало сама" - "Знаци времена"

Која је структура и који су циљеви били културе пре 150.г. где се на женама водила некретнина 1%.

Која је садашња структура, циљеви, где је култура данас, где се на женама води 1/4 некретнина.

Шта значи ИМАТИ, шта значи БИТИ и шта значи водити/уписати некретнину на некога и која су културолошке вредности уписа, супруга, супруге или заједничког уписа.

Зашто је по старој културолошкој структури имовинска стварност исказивана напретком раста непокретности и Село и Град, а зашто је је по данашњој структури систем далеко лошији, где се очигледно и убрзано распада имовина и физичка стварнст ??

Довољно питања.

Ајде мало сами ! - Следе одговори, па оцењивања !... :)

Poslednja izmena:
Pa oni su rođeni bez lanaca.. A kada si rođen oslobođen i odrastao oslobođen predrasuda i stega biraš i takav put.
Mada ima i onih drugih ali uvek će biti i dobrog i lošeg. Bitna je većina.
Deca su prve zrtve robovlasnistva pocev od milenijumske, pa dalje, znaci do sada treca generacija robova, pa je vec i bio red da se izvuku iz te zone.
Bitna je ta masa oslobodjenih koja vuce dalje. Mistici, ja, ti mozemo samo da landaramo za njima. Dobro, nekad i da dodamo koji podstrek ili istrpimo poneku verbalnu packu. Relikvije sovinizama osecaju svoje mesto.

1999.г., Хантингтон који је написао Сукоб Цивилизација, нико не зна да је написао једно много боље дело 1973.г. "Демократија и превелика нереална очекивања" -

"Треба мање демократије, а не више."

Али за то је касно !

Онда 1973. није било касно

Poslednja izmena:
Vi konzervirani uvek izvlacite samo ono sto vam odgovara u nacrtanom svetu.

Ви постмодернисти сте још бољи ... иди напиши још 100-200 законских аката.

Не брини се, све ће бити усвојено, ваши Ристичевићи и Мартиновићи само дижу руке у скупштини, када им Тиранин вучић нареди ... :mrgreen:

Lepo bi bilo da je neki muškarac osudio muški šovinizam ili bar neki od primera muškog šovinizma koje sam navela ja ili neko drugi na temi..

Ili bar objasnio, ako razume, pojedine stavove muških šovinista koje možda, sasvim nesvesno, mi žene pogrešno tumačimo.

Ali to se očigledno neće desiti.

Što bi opet moglo da nama ženama imlicira da svi muškarci misle slično ili i ako ne misle smatraju da su potrebni oni koji tako misle..
Ne znam, nisam pametna 🙄

Lepo bi bilo da je neki muškarac osudio muški šovinizam ili bar neki od primera muškog šovinizma koje sam navela ja ili neko drugi na temi..

Ili bar objasnio, ako razume, pojedine stavove muških šovinista koje možda, sasvim nesvesno, mi žene pogrešno tumačimo.

Ali to se očigledno neće desiti.

Što bi opet moglo da nama ženama imlicira da svi muškarci misle slično ili i ako ne misle smatraju da su potrebni oni koji tako misle..
Ne znam, nisam pametna 🙄

То је конструкција.

Да би он постојао, мораш направити конфликт са старим структурама и радити на расцепљености постмодернистичког друштва.

Прво на ово самом себи одговорити.

https://forum.krstarica.com/threads/muski-sovinizam.181620/page-295#post-41121557

Opet se zavlacis u sovinizam? Svaki sovinizam izaziva odgovor kako muski tako i zenski, ali su te podele vestacki izazvane zbog interesa. Zar nije sovinizam svaka generalizacija?
То је конструкција.

Да би он постојао, мораш направити конфликт са старим структурама и радити на расцепљености постмодернистичког друштва.
Na temi ste o Muškom šovinizmu.

Dokažite da ne postoji.

• Podržavam
Reactions: DUH
Na temi ste o Muškom šovinizmu.

Dokažite da ne postoji.

Он постоји и не постоји.

То зависи од нас, колико гурамо те конфликте. Зависи из које културе то посматраш?

Да не говоримо о аномалијама и преувеличавању аномалија, зарад пројеката и прања пара, како у Србији 1/3 жена је доживела насиље у породици. Па дајте нам списак, имена, адресе да проверимо. Нема шансе да добијеш !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back