MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muški šovinizam!

Znači sve su tunjave, dok od muškaraca ne nauče život, a?

Tunjavo je tunjavo, nesposobno za život, pijavica koja živi prilepljena i nikad se ne nauči ničemu, ali... Ima nepogrešiv osećaj da pronađe telo na koje će da se zalepi.
Ali neću sad da pljujem po takvim ženama.

Nemoj ....folsfleg je kada ubijaš svoje... :D... a optuže se muške svinje

Muški šovinizam!

Znači sve su tunjave, dok od muškaraca ne nauče život, a?

Tunjavo je tunjavo, nesposobno za život, pijavica koja živi prilepljena i nikad se ne nauči ničemu, ali... Ima nepogrešiv osećaj da pronađe telo na koje će da se zalepi.
Ali neću sad da pljujem po takvim ženama.
Ti si dala naziv tunjavo za nezne, nezasticene i naivne zene....ova promena u pijavice je nesto drugo. pijavica svakako nije naivna ni nezasticena iako sve sto radi radi nezno.:)

Ti si dala naziv tunjavo za nezne, nezasticene i naivne zene....ova promena u pijavice je nesto drugo.
A vidiš za mene je nežno,nezaštićeno, naivno sinonim za tunjavo - nesposobno za samostalan život.
Znači mora da ima nekog ko će sve to da dopuni i tu stupa na scenu muškarac koji prvobitno pored takvog tipa žene ima osećaj da je muško, prija mu da je glavni, da je štiti blablabla Kada on shvati da ona nikada neće biti nešto više, odraslije, zrelije već je kasno i ostaje zalepljena za njega.
Zato pijavica, ne zbog krvi koju pije.

A vidiš za mene je nežno,nezaštićeno, naivno sinonim za tunjavo - nesposobno za samostalan život.
Znači mora da ima nekog ko će sve to da dopuni i tu stupa na scenu muškarac koji prvobitno pored takvog tipa žene ima osećaj da je muško, prija mu da je glavni, da je štiti blablabla Kada on shvati da ona nikada neće biti nešto više, odraslije, zrelije već je kasno i ostaje zalepljena za njega.
Zato pijavica, ne zbog krvi koju pije.
Znaci ipak....zvanicno te proglasavam za muskog sovinistu.

Ne žele, to je problem.
Poznajem ženu koja je mužu na početku braka uniformu namerno očajno peglala da bi on nastavio sam da je pegla, kasnije i sav ostali veš. Oficir.
Dobro, malo sam ljubomorna kako se snašla za to peglanje...

Ali, koje su to fore, bree

DA, a on je kao veverica, pa nije ukapirao...

Svašta se guta radi kompromisa.

Sebe je ubedio da je tako.

Da, pa sta. Zena koja je nasla ono sto joj treba moze i da se usavrsava u svemu i da bude strucnjak i majstor i sve drugo, ako dobije pravu zastitu ostaje dete za svog muskarca. Ja tu nemam primedbi.

Drugo je to što ti pričaš, da ostane naivna emotivno, neoštećena..
A drufo je ovo što ja opisujem.

Naravno da je lepo to o čemu ti govoriš.

Ako na isto mislimo, to je zapravo ideal.

To i jeste kvalitet civilizacije ocuvati cistocu duha.
Ne kazem da je to dobro za tu zenu, ali za covecanstvo jeste.
Nisu sve zene sposobne da budu naucnici ni bolji majstori od muskaraca, a ni sposobne da nauce da kazu "ne" i da pored toga opstaju. Mnogim zenama je potrebnija zastita nego sloboda.

To i jeste kvalitet civilizacije ocuvati cistocu duha.
Ne kazem da je to dobro za tu zenu, ali za covecanstvo jeste.
Nisu sve zene sposobne da budu naucnici ni bolji majstori od muskaraca, a ni sposobne da nauce da kazu "ne" i da pored toga opstaju. Mnogim zenama je potrebnija zastita nego sloboda.

Ja se tebi divim u tim tvojim protivurečnostima.

Prosto je neverovatno kako to postižeš, ovakve zaključke/ sudove / premise, šta li su !

Ja se tebi divim u tim tvojim protivurečnostima.

Prosto je neverovatno kako to postižeš, ovakve zaključke/ sudove / premise, šta li su !
Misticni, svet ide dalje, vitezovi nemaju vise posla, a ne mogu da zadrze samo pravo bez obaveza.
Istina je da je u zeni ugradjeno da vitez moze da je pokupi i odvede, ali u globalnom svetu nema zena iz tudjeg plemena prema kojoj je sve dozvoljeno kao pravo, niti je dozvoljeno ubijati neprijatelja bez oruzja.

Prevedi ti to malo, a da ne skrenes na muski sovinizam.:)

Da objasnim, hmm
Da otkrivam ženske tajne. 😊

Pa idealna veza za ženu je kada je emotivno ispunjena i njena ljubav njena osećanja su u sigirnim rukama.
Ako muškarac ume da uvek pre dela i reči razmisli ili pita da li će je time povrediti, onda je on taj koji je štiti. Žene koje su na taj način zaštićene od muškarca mogu sve. Tada je sve ostalo nebitno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back