Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.980
I kad pričam tiho i kada ćutim i kada spavam i jedem i ljuštim grašak, JA sam preplavljena emocijama.
То перманентно стање преплављености је немогуће стање !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kad pričam tiho i kada ćutim i kada spavam i jedem i ljuštim grašak, JA sam preplavljena emocijama.
Онда овако, да вулгаризујемо комплован проблем са емоцијама:
зашто си узнемирена када су жене замењене луткама на којима ови ЉиСовци просипају сперму?
или
зашто сте ви жене понижене када идете у банку да се оплодите од оних неспособних, декадентних и јадних мушкараца који дају сперму сваки 3. дан (у ЕУ за 50Е по исправном узорку)
??
То перманентно стање преплављености је немогуће стање !
Moguće je, ali to je u domenu metafizike
![]()
зашто си узнемирена када су жене замењене луткама на којима ови ЉиСовци просипају сперму?
Sad, ako bi ti odgovorila da znam šta misliš, onda bi me metro opet optužio kako nagađam, plašim muškarce..
Ali, rekla bi da veruješ da je mene neko lično povredio pa ja ovako reagujem.
A to nije slučaj, ni najmanje.
Ja lično umem da se nosim sa svakom vrstom muškaraca, a i žena.
Ali mi je žao mladih generacija koje stasavaju u ovakvom ambijentu.
Umem.Ne umeš.
Zašto kada su generacije (generalno) sve lošije u odnosu na iskvarenost Sveta ?
Ode, a?
Naravno da niste u pravu ni jedno. Svet je sve bolji, iako je ovoj civilizaciji vidjen kraj, bas zato je bolji.
Nestanku i nastanku civilizacije kumuju velike promene, a ove promene ukazuju na neku bolju civilizaciju, koju verovatno necemo docekati.![]()
Ode mi brkata zorka....
Ne računajući forum gde stvarno ima svakakvih, oba pola, lično bi mi najgora kazna bila da me neko osudi da smem da čitam samo knjige ženskih pisaca.
A knjige me odvlače od besmisla i sopstvenih teških misli. Da nema knjiga, pa tačno bih se ubila.
Ne prijaju mi nikako ženski pisci.
Doduše, ne prija mi ništa generalno novije, što se mene tiče mislioci i inovatori su nestali u 20.veku.
Meni se svet sviđa negde do 19.veka.
Jel' ovo dovoljno šovinizma?
Ja tebe obožavam hahaTi si žensko, ne računa se naš šovinizam
![]()
Pa uporedi svest u doba robovlasnistva, to je ta ista svest, robovlasnistvo je samo promenilo oblik, pa je umesto fizickog robovanja sada mentalno. Tada su robove vezivali jednog za drugog lancima da se medjusobom sputavaju, sada ih vezuju svescu. Tome i sluze novinari botovi i medija botovska.Dopada mi se tvoj optimizam, makar i za daleku budućnost.
Možda si u pravu da je svet bolji kao svet, ali svest ljudi je lošija, što je porazno i verovatan uzrok nestanka ovakve civilizacije.
![]()
Неодговорно је жене кљукати са конфором! Адам јесте погрешио, али намерно наговарати Еву на декаденцију и непотребан конфор, она може само да постане објекат (на крају сексуални)
(Причамо о систему, свету, његовој метафизичкој структури и циљевима )
Pa uporedi svest u doba robovlasnistva, to je ta ista svest, robovlasnistvo je samo promenilo oblik, pa je umesto fizickog robovanja sada mentalno. Tada su robove vezivali jednog za drugog lancima da se medjusobom sputavaju, sada ih vezuju svescu. Tome i sluze novinari botovi i medija botovska.
Medjutim, takva civilizacija je bolja, valjda od one fizicke, jer bar mozes da zadovoljis svoje zivotne potrebe.( use, nase i podase) u tim uslovima je nevazna sposobnost pojedinca. Zato nije potrebna ni religija ni druge podele kojima se vladalo.
Tada se pojavio mesija i opalio po duhovnosti cime je menjao svet i menjao svest
Dobro de, to smo resili vec si se ispravila juce.Da dodam kao napomenu, da bi bila rodno korektna da se svaki moj post odnosio na muške šoviniste.
Ne na sve muškarce generalno. A ko se prepozna.. Nije moja krivica.
Pa ja mislim da i to imamo, ali videcem kako ce se razijati stvari....svakako necemo doziveti takvu promenu....treba bar jos jedna generacija da prodje robovlasnistvo. Naravno, to je samo moje misljenje i to....ono optimisticko...Jel misliš da bi to moglo da se dogodi, novi mesija, poput Isusa?