MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Онда овако, да вулгаризујемо комплован проблем са емоцијама:

зашто си узнемирена када су жене замењене луткама на којима ови ЉиСовци просипају сперму?

или

зашто сте ви жене понижене када идете у банку да се оплодите од оних неспособних, декадентних и јадних мушкараца који дају сперму сваки 3. дан (у ЕУ за 50Е по исправном узорку)

??

Ja nisam ni najmanje uznemirena ni lutkama ni prosipanjem sperme, pitanje je bilo Barbarino zašto je to u ekspanziji i ja sam na temu pokušala da odgovorim.

Zašto je to pogodilo nekolicinu nije do mog stava.

Ne mislim ni da su ponižene one koje se oplode iz banke sperme, to je njihov izbor i dato im je pravo na to.

опет ти о избору, па избору, па правима, на нормама, још мало па нема тога... имаћеш исти избор, ако овај трансхуманизам настави, а наставиће ако се ви из цивилног друштва примате ...

ајде одох на неки састанак...

- - -
шта ћу са овим мојим пропалим народом ... :fdlan:

зашто си узнемирена када су жене замењене луткама на којима ови ЉиСовци просипају сперму?

Sad, ako bi ti odgovorila da znam šta misliš, onda bi me metro opet optužio kako nagađam, plašim muškarce..

Ali, rekla bi da veruješ da je mene neko lično povredio pa ja ovako reagujem.

A to nije slučaj, ni najmanje.
Ja lično umem da se nosim sa svakom vrstom muškaraca, a i žena.
Ali mi je žao mladih generacija koje stasavaju u ovakvom ambijentu.

Sad, ako bi ti odgovorila da znam šta misliš, onda bi me metro opet optužio kako nagađam, plašim muškarce..

Ali, rekla bi da veruješ da je mene neko lično povredio pa ja ovako reagujem.

A to nije slučaj, ni najmanje.
Ja lično umem da se nosim sa svakom vrstom muškaraca, a i žena.
Ali mi je žao mladih generacija koje stasavaju u ovakvom ambijentu.

Ne umeš.

Zašto kada su generacije (generalno) sve lošije u odnosu na iskvarenost Sveta ?

Ne umeš.

Zašto kada su generacije (generalno) sve lošije u odnosu na iskvarenost Sveta ?
Umem.

Nije tačno da su lošije nove generacije.
Loši smo svi mi koji smo dozvolili i dozvoljavamo da pojave ili trendovi o kojima ja govorim isplivaju na površinu, a da prstom nismo mrdnuli i još se i sami tome prilagođavamo.

I dok stav poput tvog preovlađuje da je to neminovnost savremenog doba i pronalazite opravdanja za takve pojave muške i ženske biće sve gore

A sad ja moram da idem.

Ode, a?
Naravno da niste u pravu ni jedno. Svet je sve bolji, iako je ovoj civilizaciji vidjen kraj, bas zato je bolji.
Nestanku i nastanku civilizacije kumuju velike promene, a ove promene ukazuju na neku bolju civilizaciju, koju verovatno necemo docekati. :)

• Podržavam
Reactions: DUH
Ne računajući forum gde stvarno ima svakakvih, oba pola, lično bi mi najgora kazna bila da me neko osudi da smem da čitam samo knjige ženskih pisaca.
A knjige me odvlače od besmisla i sopstvenih teških misli. Da nema knjiga, pa tačno bih se ubila.
Ne prijaju mi nikako ženski pisci.
Doduše, ne prija mi ništa generalno novije, što se mene tiče mislioci i inovatori su nestali u 20.veku.
Meni se svet sviđa negde do 19.veka.
Jel' ovo dovoljno šovinizma?

Ode, a?
Naravno da niste u pravu ni jedno. Svet je sve bolji, iako je ovoj civilizaciji vidjen kraj, bas zato je bolji.
Nestanku i nastanku civilizacije kumuju velike promene, a ove promene ukazuju na neku bolju civilizaciju, koju verovatno necemo docekati. :)

Dopada mi se tvoj optimizam, makar i za daleku budućnost.
Možda si u pravu da je svet bolji kao svet, ali svest ljudi je lošija, što je porazno i verovatan uzrok nestanka ovakve civilizacije.

Ode mi brkata zorka....

:zcepanje:

Ne računajući forum gde stvarno ima svakakvih, oba pola, lično bi mi najgora kazna bila da me neko osudi da smem da čitam samo knjige ženskih pisaca.
A knjige me odvlače od besmisla i sopstvenih teških misli. Da nema knjiga, pa tačno bih se ubila.
Ne prijaju mi nikako ženski pisci.
Doduše, ne prija mi ništa generalno novije, što se mene tiče mislioci i inovatori su nestali u 20.veku.
Meni se svet sviđa negde do 19.veka.
Jel' ovo dovoljno šovinizma?

Ti si žensko, ne računa se naš šovinizam

😁

• Haha
Reactions: DUH
Dopada mi se tvoj optimizam, makar i za daleku budućnost.
Možda si u pravu da je svet bolji kao svet, ali svest ljudi je lošija, što je porazno i verovatan uzrok nestanka ovakve civilizacije.

:zcepanje:
Pa uporedi svest u doba robovlasnistva, to je ta ista svest, robovlasnistvo je samo promenilo oblik, pa je umesto fizickog robovanja sada mentalno. Tada su robove vezivali jednog za drugog lancima da se medjusobom sputavaju, sada ih vezuju svescu. Tome i sluze novinari botovi i medija botovska.
Medjutim, takva civilizacija je bolja, valjda od one fizicke, jer bar mozes da zadovoljis svoje zivotne potrebe.( use, nase i podase) u tim uslovima je nevazna sposobnost pojedinca. Zato nije potrebna ni religija ni druge podele kojima se vladalo.

Неодговорно је жене кљукати са конфором! Адам јесте погрешио, али намерно наговарати Еву на декаденцију и непотребан конфор, она може само да постане објекат (на крају сексуални)

(Причамо о систему, свету, његовој метафизичкој структури и циљевима )

Na ovo ne mogu da ne odreagujem..znaci, bezobrazno, ponizavajuce i strasno je ono sto pokusavas da provuces ispod zita...
Uvek postoji neki student koji ce zapaliti zito, zapamti...na fakultetima je trenutno 50% vise zena, pa ti vidi...:lol:

plus

..do pre pedeset godina skoro da nije bilo zena koje su bile vlasnice neke nekretnine.
Sad je svaka cetvrta zena vlasnica neke nekretnine i to 1/1 i to svojim radom, trudom i zalaganjem...

Poslednja izmena:
Pa uporedi svest u doba robovlasnistva, to je ta ista svest, robovlasnistvo je samo promenilo oblik, pa je umesto fizickog robovanja sada mentalno. Tada su robove vezivali jednog za drugog lancima da se medjusobom sputavaju, sada ih vezuju svescu. Tome i sluze novinari botovi i medija botovska.
Medjutim, takva civilizacija je bolja, valjda od one fizicke, jer bar mozes da zadovoljis svoje zivotne potrebe.( use, nase i podase) u tim uslovima je nevazna sposobnost pojedinca. Zato nije potrebna ni religija ni druge podele kojima se vladalo.

Sve ovo stoji,samo samim tim što je svest ostala na nivou robovlasništva i nije ni malo uznapredovala, pored svih dostupnih informacija i mogućnosti da se uči i razmišlja, po meni je to nazadovanje.

Tada se pojavio mesija i opalio po duhovnosti cime je menjao svet i menjao svest do toga da je moguce mentalno ropstvo, koje nije bilo moguce pre dva i po milenijuma, jer je sila bila iznad svesti.
Tada se svet i svest menjala vekovima, sada se menja kroz generaciju ili dve, a vec imamo mesiju i pravac i ti meni pricas o sovinizmu, a meni je glupo i da razgovaram o tome u danasnjem vremenu kada su svi robovi na isti nacin. Bez podela na muskarce i zene.
Kada pisu muskarci njima su krive zene i obrnuto, a djuture svi smo u istom buretu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back