MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...da li postoji muski sovinizam...muskarac sam i ne priznajem uopstenosti...osudjujem sve one koji sebi daju za pravo definisati jednu odrednicu kao nalepnicu muskom rodu...ako postoji samo jedan muskarac koji nije sovinista , ne smije niko nacelno postaviti tu drsku odrednicu...

...sovinista je onak koji se opekao, to zvanje stekao, pelcovan ili...bas me briga sta je ono cemu ja ne pripadam...

Niko i nije rekao da su svi muškarci šovinisti, ali ovo je mesto za takve.
Pa kad dođu ovde, posle odu preobraženi. :lol:

Ne postoje muškarci i žene... svi smo mi jedno te isto. Samo nas nauče kad smo mali kako da se ponašamo u skladu sa društveno prihvaćenim stereotipima.

Pa sad..postoje, kako ne postoje...:mrgreen:
Muškarci su onakvi, žene su onakve...:zcepanje:...ali smo jednako bitni i važni...:D
Muškarci su jači, žene su slabije a problem je što muškarci tu snagu prezentuju često
na vrlo pogrešan način i obavezno tamo gde ne treba...:lol:

Devojčice instinktivno biraju lutke za igračke a dečaci luk i strelu...:think:
..tu mi nešto čudno..ja sam birala lego kocke...:mrgreen:

Muškarci su jači, žene su slabije a problem je što muškarci tu snagu prezentuju često na vrlo pogrešan način i obavezno tamo gde ne treba...:lol:

Ar ju šur 100%? :mrgreen:

images

Devojčice instinktivno biraju lutke za igračke a dečaci luk i strelu...:think:
..tu mi nešto čudno..ja sam birala lego kocke...:mrgreen:
Mislim da smo već na istim talasima... ;) devojčice bivaju naučene kao male da treba da vole lutke.... i tako obično i biva. Međutim, kada detetu pustiš da samo bira igračke (i maksimalno ga zaštitiš od rodnog programiranja) - ono bira ono što mu se sviđa... moja ćera recimo od svih igračaka najviše voli ljuljašku, autiće i bicikl. Lutke i oružje je ne interesuju uopšte.

Ar ju šur 100%? :mrgreen:

images

Mislim da smo već na istim talasima... ;) devojčice bivaju naučene kao male da treba da vole lutke.... i tako obično i biva. Međutim, kada detetu pustiš da samo bira igračke (i maksimalno ga zaštitiš od rodnog programiranja) - ono bira ono što mu se sviđa... moja ćera recimo od svih igračaka najviše voli ljuljašku, autiće i bicikl. Lutke i oružje je ne interesuju uopšte.

:mrgreen:....ccc...mislim na normalne muškarce i normalne žene...:zcepanje:
..al sad više nisam sigurna na šta sam mislila...:lol:

Priznaj ipak dragi Sizife, da bi se makar zabrino da ti se sinčić igra s lutkicama,
pa ti u izlogu umesto na luk i strelu uperi prstićem u barbikicu i kaže: kupiii mi......:mrgreen:

...lijepo se ovdje pise samo, kad ne bi tema bila ovako sovinisticki bila nazvana...kakav sovinizam i kakvo odozgogledanje ili nadnad,- postoji samo pogresno pocinjanje puta i putovanje takvim putem...sta bi bio muskarac kad zena ne bi imala toliko topline i briznosti u svim praznjenjima muske sujete i pogresne nadarenosti kao hipoteke predaka...mislim da je doslo vrijeme dinosauruskog nestanaka svih sovinizama a prvo je na redu tzv. muski....

- tako misli,
faraonn Tumnopoteh

Vole one svoje oci na FEDERE, kada MACAK poseti "BAZU"....:hahaha::hahaha:

Lesli...:think:...nemo ja da posetim tvoju profil bazu s jednim crvenim kartončićem
i pištaljkom za sviranje penala...:mrgreen:

ps..šalim se...:D...nego, mani se crtaća, stripova i tako tog, gde lepe ženske
oči iskaču na federe a lepo muško telo bude smešno kao neuspela filmska parodija...:lol:
Mislim..to ipak nije realno..jel?:manikir:

Lesli...:think:...nemo ja da posetim tvoju profil bazu s jednim crvenim kartončićem
i pištaljkom za sviranje penala...:mrgreen:

ps..šalim se...:D...nego, mani se crtaća, stripova i tako tog, gde lepe ženske
oči iskaču na federe a lepo muško telo bude smešno kao neuspela filmska parodija...:lol:
Mislim..to ipak nije realno..jel?:manikir:

A to sto mi je jedna osoba (ZENSKA NARAVNO) rekla da moram da fikarim delove (DEO). To je realno, ili ne ?
:hahaha: :hahaha:

Dogovoricemo se ovako, ti ces biti golman-KA.
Ja cu naravno da....sutiram penal.
Imam ja i loptu, ne brini se nista. ;) :hahaha: :hahaha: Dve, ili tri...mozda sam mutant. To cu morati da proverim, pa cu ti javiti. :hahaha: :hahaha:

Ce ti iskrsim staktive, i gredu ce ti odvalim. :D :D Cuvaj se, moj kartoin nije crveni, vec ljubicasti. :hahaha: :hahaha:
Kada ja poludim, ne vadim .....loptu iz sesnaesterca, jer gol vise ne postoji....bar ne u istom obliku. :D :D :hahaha: :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back