MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znao sam šta nas čeka i mene i Laneta
83777.gif
:lol:
images

9553_angry_wife_chasing_husband_with_a_rolling_pin.png

C4_10.jpg

images

Pa, ja mislim da je ovo sasvim pošteno. :lol:
Možda, kad malo bolje razmislim, ova žena ima i pomalo blage kriterijume za moj ukus. :think:

Da, onaj pištoljčić za slučaj tragova ruža na košulji, je nešto malen sav nikakav..ccc...
..teško i da bi opalio...treba na to mesto na zidu staviti nešto drugo..samo, šta je efikasnije?...:think:

...Možda makaze..:p...da mu u paramparčad iseckamo košulju na kojoj smo našle trag karmina...:zper:

:mrgreen:..sam opasna...:zcepanje:

Da, onaj pištoljčić za slučaj tragova ruža na košulji, je nešto malen sav nikakav..ccc...
..teško i da bi opalio...treba na to mesto na zidu staviti nešto drugo..samo, šta je efikasnije?...:think:

...Možda makaze..:p...da mu u paramparčad iseckamo košulju na kojoj smo našle trag karmina...:zper:

:mrgreen:..sam opasna...:zcepanje:

ih... sto ja nemam takvu zenu, sam bih stavljao karmin po kosulji :rumenko:

Qq Nansy :p...pa da znaš samo kako si me obradovala....:cmok2::zag:
Svi, svi mi nedostajete, ostavili ste me samu da ovde vodim ratove...:D
..krvarim...:heart:

...Barbarela,
- pa od tih svih , bilo je i nas koji te nijesmo svjesno ocrvenjeli ...nijesmo napadali a i da smo nijesmo da bi tebe bilo upuceno nego da naoruzas one kojima oruzje smeta a, ti tako shvatila,- Steta !??

...Barbarela,
- pa od tih svih , bilo je i nas koji te nijesmo svjesno ocrvenjeli ...nijesmo napadali a i da smo nijesmo da bi tebe bilo upuceno nego da naoruzas one kojima oruzje smeta a, ti tako shvatila,- Steta !??

Naravno da niste..ti si moja draga i jaka podrška i svi ste mi jako dragi, svako na svoj način..
Sad si ti mene ražalostio...:(

Naravno da niste..ti si moja draga i jaka podrška i svi ste mi jako dragi, svako na svoj način..
Sad si ti mene ražalostio...:(

...faraonn Tumnopoteh znam da zna biti dijete jer djetinjstvo mu je strano pa , podjetinji i nanese nemir dragim osobama ali oprosti mu Barb. u skitnji svojoj pustinjskoj kad pozeli sresti dokazane mu prijatelje a odmah ih ne srete Faraonn djetinji reaguje jer,- ne zna drugacije ...

A ja Barbi, na mene si zaboravila, ja dajem malo podrške šonjama, htedoh reći "šovinistima" a uvek sam više podrške davao tebi i tvojoj ženskadiji. Naročito je teško odbiti podršku ženama kad su merdevine u pitanju.:zper:

Nisam te zaboravila...:D...samo tebe još nisam procenila, ne znam tačno kom taboru naginješ..:mrgreen:
..mada, čini mi se da mi je sad jasnije, nakon tog spota....:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back