astronaut skaut
Iskusan
- Poruka
- 5.445
Ja bih volio da se takva pojavi! 
Već zamišljam Natašu Janjić svakog dana po pet minuta!

Već zamišljam Natašu Janjić svakog dana po pet minuta!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...da li je vačno , sta je rekao ,- ili , ko je rekao !?
P.S.
- jest fraza ali, koja je kao i DOBAR DAN...uvijek dobra !
Pa, ja mislim da je ovo sasvim pošteno.
Možda, kad malo bolje razmislim, ova žena ima i pomalo blage kriterijume za moj ukus.![]()
Da, onaj pištoljčić za slučaj tragova ruža na košulji, je nešto malen sav nikakav..ccc...
..teško i da bi opalio...treba na to mesto na zidu staviti nešto drugo..samo, šta je efikasnije?...
...Možda makaze.....da mu u paramparčad iseckamo košulju na kojoj smo našle trag karmina...
..sam opasna...
![]()
ih... sto ja nemam takvu zenu, sam bih stavljao karmin po kosulji![]()
Khm..meni ovde neko nedostaje, ne znam vama..![]()
A, el ja?
p.s. nije valjda neki mistični šovinista![]()
Qq Nansy...pa da znaš samo kako si me obradovala....
Svi, svi mi nedostajete, ostavili ste me samu da ovde vodim ratove...
..krvarim...![]()
...Barbarela,
- pa od tih svih , bilo je i nas koji te nijesmo svjesno ocrvenjeli ...nijesmo napadali a i da smo nijesmo da bi tebe bilo upuceno nego da naoruzas one kojima oruzje smeta a, ti tako shvatila,- Steta !??
Naravno da niste..ti si moja draga i jaka podrška i svi ste mi jako dragi, svako na svoj način..
Sad si ti mene ražalostio...![]()
Naravno da niste..ti si moja draga i jaka podrška i svi ste mi jako dragi, svako na svoj način..
Sad si ti mene ražalostio...![]()
A ja Barbi, na mene si zaboravila, ja dajem malo podrške šonjama, htedoh reći "šovinistima" a uvek sam više podrške davao tebi i tvojoj ženskadiji. Naročito je teško odbiti podršku ženama kad su merdevine u pitanju.
Da, onaj pištoljčić za slučaj tragova ruža na košulji, je nešto malen sav nikakav..ccc...
..teško i da bi opalio...treba na to mesto na zidu staviti nešto drugo..samo, šta je efikasnije?...
...Možda makaze.....da mu u paramparčad iseckamo košulju na kojoj smo našle trag karmina...
..sam opasna...
![]()
Ili kravatu.
Da ga vežeš za krevet....![]()
Odlična ideja..sestro slatka.....vežeš, sputaš, sapleteš i mirna Bačka...
..
Nije važno ko je rekao već šta je rekao..ja bi njega![]()