MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Da objasnim, to je kao kad sediš i mutiš kolače, noge i glava (donekle) odmaraju a ruke rade. Šta fali, to je samo par minuta posla, da jedan deo radi malo više od drugog dela, ponekad? :lol:

...koja me muka natjera da naletim u polje kaktusovo, kod Oaze gdje se svi djelovi tijela sinhrono snalaze...objasnjenje od kojeg sam se mogao sacuvati da se nijesam cuvao kaktusa...ponekad su kaktusi macji kasalj pri naletu nevidljivih strijela odasvukud i snadji se,- majčin- sine...
Tacno je da pri 'mucenju' kolaca glava i noge cekaju svoje i odmaraju , da bi poslije ruke ,- odmarale ali i one za-kratko ...

P.S.
par -minuta , tacno tako , organizam i jeste to sto jeste , jer uskaču djelovi svaki kad je vrijeme a svi odjednom samo pri kraju u O.- sveopstem....!??:p

...glava zaista zna zaboljeti isto kao odsustvo nekog i njegova nepovratnost ali , da li se zapitati zasto ne zamolimo mene ili nju da se izmasira osvjezi setnjom ili nekom vratiti se sjecanju i jos puno , puno toga a, na zadnjem je mjestu,- leci na sofi i cebetom se pokriti po glavi i okrenuti se zidu ...

Kazi sad nesto ,- Vladarko Amazonije !??

A kako bi drugačije osim da se složim..;)..ali priznaćeš da žene to češće
pokušavaju od muškaraca..kad žena muškarcu kaže da joj nije dobro on odma misli:
ona neće, ona me odbija..dakle, pokazujete odsustvo brige jer imate neko čudno
mišljenje da ona uvek mora biti tu za vas i vaše potrebe...dok žena često
na sve moguće načine pokušava da vam udovolji kad Vas boli glava, recimo...:)

A naravno..ima i onih drugih slučajeva...ali su redji..ccc...:mrgreen:

A kako bi drugačije osim da se složim..;)..ali priznaćeš da žene to češće
pokušavaju od muškaraca..kad žena muškarcu kaže da joj nije dobro on odma misli:
ona neće, ona me odbija..dakle, pokazujete odsustvo brige jer imate neko čudno
mišljenje da ona uvek mora biti tu za vas i vaše potrebe...dok žena često
na sve moguće načine pokušava da vam udovolji kad Vas boli glava, recimo...:)

A naravno..ima i onih drugih slučajeva...ali su redji..ccc...:mrgreen:

...pod teretom hipoteke mojeg dijela pucanstva i slucajeva koji se slucavaju upravo kako kaze moja Sestra koja bdi nad Beskrajnoscu bogatstva Amazonije i ni sama ne zna sta se u Carstvu Njenom,- krije...mogu samo okrenuti glavu dolinama Nil_a, i reci da zena Misira , zaodjevena u svoje tajne i cudi, mnogo je punija svega od muskog dijela,- ljudi...nije faraonn Tumnopoteh dijete pred rodom zenskim ali ponekad mu zahvali sto povrijedjen bjese a ne zapita , da li je to tako kako on misli ili je onako ,- kako rece ,- Amazonije , Kraljica ...!!?:confused:

...pod teretom hipoteke mojeg dijela pucanstva i slucajeva koji se slucavaju upravo kako kaze moja Sestra koja bdi nad Beskrajnoscu bogatstva Amazonije i ni sama ne zna sta se u Carstvu Njenom,- krije...mogu samo okrenuti glavu dolinama Nil_a, i reci da zena Misira , zaodjevena u svoje tajne i cudi, mnogo je punija svega od muskog dijela,- ljudi...nije faraonn Tumnopoteh dijete pred rodom zenskim ali ponekad mu zahvali sto povrijedjen bjese a ne zapita , da li je to tako kako on misli ili je onako ,- kako rece ,- Amazonije , Kraljica ...!!?:confused:

Koliko se meni čini, svi mi na ovoj temi mislimo ispravno..samo nam fali malo razumevanja
i možda tolerancije..za mrvu tek...;)

Koliko se meni čini, svi mi na ovoj temi mislimo ispravno..samo nam fali malo razumevanja
i možda tolerancije..za mrvu tek...;)

...Faraonn , Barbariji maximusu ,

- svi mi znamo i znaju svi ali ko je to da ne pozeli ...umalo ne citirah Ivana Karamazova...da ne pozeli, da mu se bar jednom prava zelja ne ostvari , A, koja je to prava zelja...e, da znam , ne bih lomatao se po brdsko-planinskim medjuprostorima Serbije und Crne-Monte ali ...molim Vas, -ali, znam da mirise zelja moja i posao sam Stazom Nalazenja ...ja dumaju tak esli eta po-Bogu majemu ....

P.S.
- ako ovo ne stima , ti mi Maximuse otpisi npr....sve je to O.K. Faraonn-e,- ali !!!???

...Faraonn , Barbariji maximusu ,

- svi mi znamo i znaju svi ali ko je to da ne pozeli ...umalo ne citirah Ivana Karamazova...da ne pozeli, da mu se bar jednom prava zelja ne ostvari , A, koja je to prava zelja...e, da znam , ne bih lomatao se po brdsko-planinskim medjuprostorima Serbije und Crne-Monte ali ...molim Vas, -ali, znam da mirise zelja moja i posao sam Stazom Nalazenja ...ja dumaju tak esli eta po-Bogu majemu ....

P.S.
- ako ovo ne stima , ti mi Maximuse otpisi npr....sve je to O.K. Faraonn-e,- ali !!!???

..ali...
:lol:...dumać mnoga ab etam ne budjet harašo..nam nužna delaet i tože stremić zagadai naših željaniji...:D

Kad već spomenu Karamazova...ja se ne odričem boga već sveta koji je on stvorio...;)
..veli on...

..ali...
:lol:...dumać mnoga ab etam ne budjet harašo..nam nužna delaet i tože stremić zagadai naših željaniji...:D

Kad već spomenu Karamazova...ja se ne odričem boga već sveta koji je on stvorio...;)
..veli on...

...kto, znaet, sto praishodit horošo...bivaet svjo b parjadke i b adnom dne razbigaet ogonj , zatjem prihazaet beda ljudskavo bivanija, sušcedstva...

...Karamazov je pozelio smrt svoga oca i pitao se da li ima iko sto to nije u momentu pozelio...teško ali ljudski...ljudski je reci sto te u momentu ubija ali, ja sam karakter i necu reci da me sad ubija pokusaj kretanja naprijed a , to me nekad ,- tako lijepo islo...

Privjet...

evolution.gif

Dotični misli na mesto gde mu je ruka, a ono što ispisuje na tabli mu ona diktira! :lol:

Kako to meni nije palo na pamet..a baš je tako..:D

Pre neki dan, sedim u jednom društvu i povede se priča o tome koliko
je žena odgovorna za napade na sebe tj. za silovanja itd...neverovatno da gotovo
svi muškarci (čast izuzetcima) misle da žena jeste odgovorna, koliko zbog svog ponašanja toliko
i zbog izazovnog oblačenja...:confused:
Da se naježiš...

Kako to meni nije palo na pamet..a baš je tako..:D

Pre neki dan, sedim u jednom društvu i povede se priča o tome koliko
je žena odgovorna za napade na sebe tj. za silovanja itd...neverovatno da gotovo
svi muškarci (čast izuzetcima) misle da žena jeste odgovorna, koliko zbog svog ponašanja toliko
i zbog izazovnog oblačenja...:confused:
Da se naježiš...

Ali, obrati pažnju, za sve loše što se nekom desi, ljudi će uvek komentarisati "sam je kriv, sam je tražio, kako radi tako mu se vraća", nebitno da li je muško ili žensko u pitanju. Pa i ovde ima 'n' tema o podsvesti, privlačenju događaja... jeste malo da se naježiš. :confused:

Ali, obrati pažnju, za sve loše što se nekom desi, ljudi će uvek komentarisati "sam je kriv, sam je tražio, kako radi tako mu se vraća", nebitno da li je muško ili žensko u pitanju. Pa i ovde ima 'n' tema o podsvesti, privlačenju događaja... jeste malo da se naježiš. :confused:

Ali koliko neko treba da bude poremećen pa da ikom išta uradi na silu..
..znači, zna se šta je sila..to je povredjivanje...
Koliko god da se devojka obukla izazovno, ona želi da privuče dobro a ne zlo
a ispadne na kraju da je sama izazvala napad što znači da je sama kriva što je
njenu dobru nameru neki bolesni manijak protumačio pogrešno...:(
Zeznuto..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back