Muski kutak

Uzgred zato i mnogi i naprave te letnjikovce, urade to i lepo - drvo-drvene klupe-stolovi i onda gledas te kuce, samo kada se rostilja tus e sedne, inace zvrje prazne. (neudobno, obicno neprakticno reseno sto se hlada tice i onda se ljudi tu brzo nazuljaju i skuvaju od vrucine i pobegnu u kucu).

cool ali evo sta bih menjao.
Prvo veca baza. S jedne strane previse ozidano a s druge strane promaja. Tako da ako taj objekat nije bas bas u zelenilu uvek ces imati Sunce da ti bije s jedne strane i tokom najboljih dana i najtoplijih neces imati gde tu da sedis. Ne vidim poentu TV-a da se dimi iznad kamina. Za spolja sam pre za varijantu video projektroa i daje onaj vajb letnjeg bioskopa i plus tera napolju da smislis sta ces da gledas da bi spustio zavesu, prikljucio ga i td. Ovako TV tu stoji upaljen po ceo dan i saltaju se kanali umesto da se uziva u dvoristu. To zelenilo okolo je lepo (obavezno), dodao bih koji visi zbun i drvo.
Vidi...mastam pa ovako pricam :D
Od maštanja počinje.ja jutros vec iskopao,postavio mrežu i nalio beton.naravno i deo sa ankerima za grede pripremio.malo da se osuši i sledeće nedelje postavljam.to kada imam vreme.samo kiša da ne pada za vikend.
Moj ovaj mali.osnova 4 sa 3.mozes veću osnovu a mozes i po želji da dodas.

Zelenilo. Ovde mozes da blejis i leti i zimi. Samo da leti mogu ovi prozori da se sklone- mozda klizni ili nesto sl
1763206114116.webp

Od maštanja počinje.ja jutros vec iskopao,postavio mrežu i nalio beton.naravno i deo sa ankerima za grede pripremio.malo da se osuši i sledeće nedelje postavljam.to kada imam vreme.samo kiša da ne pada za vikend.
Moj ovaj mali.osnova 4 sa 3.mozes veću osnovu a mozes i po želji da dodas.
Nije to malo. 4x sa 3x je dovoljno da stavis namestaj u sredini i sastrane da imas mini kujnu.

Vise je to stvar resenja ali toplo preporucujem da ne stavljas drvene klupe. Bolje i one plasticne stolice bastenske koje su udobnije (stavis preko jastucice) pa posle kad dodje sledeca faza budzeta zameni se udobnim bastenskim setom, nego da se sedi na panjevima.

samo ovo nikad. Jednom sam se zeznuio i kupio dve u jisku jos pre 10-ak godina, izgledale mi cool. Prvo upadnes u ovo i nema mrddanja, drugo pocne da se rasplice i bukvalno se raspadne.
1763210017883.webp

Back