sinnke:Sta mislis da zene idu s nama u vojsku, sta bi tu bilo pod tusevima.
narocito u pms-u

to bi se zvalo hipi komuna a ne vojska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Sta mislis da zene idu s nama u vojsku, sta bi tu bilo pod tusevima.

Jesi, ali je ipak lepo za pročitati !!!Neva:Volim te granicare ! Uzbudljivi su , pogotovo kad je poslusna kuca uz njih!
Jooj, kad bismo zajedno cuvali granice nase teritorije .... u nekoj kucici na planini.... sneg pada...vatrica...kakav bi to plamen bio !
Jesam promasila temu ?:?
Kako : ŠTA SAD ??? :shock: Pa, bar imaš neki siguran, ISPLATIV zanat, da ne ostaneš bez 'leba !!!McMillan:Ma do jaja.
Najgore iskustvo u mom životu. Užas, učili su me sve ono što mene ama baš nikako ne interesuje. Eto, sad umem da ubijem nekoga na 800 metara. Divota.
I šta sad?

esperanca137:Ribica je extra.Moracu nekom da je posaljem
Vidite momci da uniforma i zenama lepo stoji![]()
d1:jel to slika za lozhenje pandura???... ono anti-stres u svlachionici???... da ga malkice pre nego sto izadju na ulicu???... kao i njih neko razume???...
ako ikada budem poznavao ministra policije predlozicu mu ovu akciju... mozda je to resenje
esperanca137:Ribica je extra.Moracu nekom da je posaljem
Vidite momci da uniforma i zenama lepo stoji![]()
klara_m:Kad bi oni znali kako to na tebi čuči
ista ona![]()
esperanca137:ubicu te malena,prvo bety,sad i ti:shock: ma sali se klara - jel da![]()

diretore:a djevojke u uniformi?????
A tako fine devojke...Pa ako sam upravo prešla ulicu na crveno, ili nemam vezan pojas, ili očekujem mega račun za telefon & struju, onda pretrnem...8-)CIKLON B:Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?
klara_m:prvo nas izazivas, sad jos i pretiš
no, ajd živeli
ovi u uniformi
i u očččči me gledaj![]()
![]()
hulahopka:Svima se digao,najbolji me stigao....

Groucho_Marx:Pre par godina neke novine su napravile intervju sa nekoliko policajki. Pitaju ih da li se tipovi lože na devojke u uniformi, i jedna pandurka ladno odgovori: 'Ma mogu samo da kreče zid' :shock:A tako fine devojke...
znaci ne dopadaju ti se!!
A sta to znaci da krece zid!??? Kao pali frajeru gledam palmu i sl!!?? 8)Soli i 'leba... Ladne vode sa izvora...tweet-tweet:Кевин Костнер у белој морнаричкој униформи....све бих му дала!![]()
![]()
![]()
...ne pomazze voda maaaajkoooo sa korita ivanova....Silent Bob:Soli i 'leba... Ladne vode sa izvora...