Muškarci koji umeju da plešu

jednom smo radili akrobatiku u plesu, gde smo trebali da podignemo partnerku. Kad je instruktor pokazao da partnerki treba u figuri staviti ruku izmedju bedara ja mislim da je svako ostao zaledjen.
Kad smo izveli tu fizicki zahtevnu figuru, u tom momentu kad je podignem partnerka me zviznula u cevanicu i svaki naredni put kad smo pokusali. Na kraju je otisla i rekla instruktoru dajte pogledajte sta pogresno radim, satrah ovog jadnog coveka. Ne secam se niceg "senzualnog" i "romanticnog". Nema nikakvih dvosmislenih misli na umu pravog plesaca kada se unese u ples.
Izubijala te ali te je i spasila, ispala džentlmen i sama se prijavila.

"Romantična i umetnička crta u sebi" se odnosilo na samu ljubav prema plesu i ideju da se razvija ta veština da bi se kasnije uživalo u njoj.

"Romantična i umetnička crta u sebi" se odnosilo na samu ljubav prema plesu i ideju da se razvija ta veština da bi se kasnije uživalo u njoj.
verovatno ljudi sa sklonosti ka umetnosti (muzika, fotografija,... ) ih privlaci i ples ali mislim da niko to tako ne misli, jednostavno te nesto goni da se kreces i volis taj ritam i muziku, nije ni romantika, ljudi ce pre reci priivlaci ih i drustveni zivot. Posle naravno svi imaju iluziju da ce sresti pravu osobu koja deli istu strast ali nisam video puno ljudi da su uspeli. Ljudi koji nas gledaju kazu romaticno, strastveno...i misle da smo par ali nismo, kao sto sam rekao za tebe koji pleses je sasvim drugi osecaj. Ne mora sve zavrsiti u krevetu da bi uzivao sa partnerkom.
Nazalost sto muskarac bolje plese sve je teze naci dobru parnerku jer zene nisu tolko zainteresovane da napreduju.

Sto se tice onih koji misle drugacije, koji nisu tamo za ples, jedini i najgori grad je bio Pariz. Muski su bezobrazno navalentni. U Latino Americkim gradovima ima puno Evropljanki turisti koje ganjaju muskarce za nesto drugo a ne ples.

Uzgred klub je NAJGORE mesto za muvanje, muzika je glasna, jedva razmenis par reci, suvise je mracno, to sto je drzis u narucju nista ne znaci.....

jednom smo radili akrobatiku u plesu, gde smo trebali da podignemo partnerku. Kad je instruktor pokazao da partnerki treba u figuri staviti ruku izmedju bedara ja mislim da je svako ostao zaledjen.
Kad smo izveli tu fizicki zahtevnu figuru, u tom momentu kad je podignem partnerka me zviznula u cevanicu i svaki naredni put kad smo pokusali. Na kraju je otisla i rekla instruktoru dajte pogledajte sta pogresno radim, satrah ovog jadnog coveka. Ne secam se niceg "senzualnog" i "romanticnog". Nema nikakvih dvosmislenih misli na umu pravog plesaca kada se unese u ples.

Kao sto sam i rekao, svi su manje vise neiskreni, ko voli neka mu ali propusta nesto mnogo vise, mnogo bolje u tom spoju muzike i zajednicke komunikacije.
tako ti i treba kad plešeš

Pa možda je ovo i poenta ovakvog plesa - nešto kao predigra i kada se zagreju pravac u krevet :per:
Али тај плес се изводи јавно. Није за спаваћу собу. Мада опет, лично нисам љубитељ приказаних мушких покрета.

Некада је плес био начин да се двоје упознају -- пре свега да се приближе једно другом и осмотре. Кореографија је одређивала када и колико близу прилазе једно другом као и правац у којем гледају. Није било никаквог физичког контакта -- ни најобичнијег додира. Родитељи би их, наравно, надгледали. Скроз другачија култура.

znas , damam se ne pruza ruka prilikom vidjenja kao znak pozdravljanja ili prilikom upoznavanja.
jer su nezniji pol i to nije prikladno, vec ej bila iskljucivo odlika muskaraca nekada kada se vodilo racuna.

damama se uemsto pruzanja ruke, ljubila ruka.
da, dzentlmenski poljubi se ruka i nakloni se.
Ја бих рекао да је и то претерани физички контакт. Нема потребе да се љуби рука. Ни да се глуми. Дистанца и наклон.

Back