Muškarci koji umeju da plešu

Koliko su ženama atraktivni muškarci koji umeju da plešu?
Како коме. Зависи од врсте плеса. Латино плесови су превише феминизирани па могу бити одбојни. Ја их лично не бих никад практиковао, не знам колико да се допадају женама.

Naši muškarci realno gledano, sasvim solidno plešu. Ovi sa vojnih akademija napr. znaju sve plesove i narodna kola.
Znaju čak i policajci. Stariji muškarci na proslavama, plešu bolje od mlađih.
Sad,...vi reklamirate ove "vrc vase", koje realno kod naših žena ne prolaze.
Kad se budu vešto vrteli na šipci, k'o pravi striperi, pa i da zanemimo.😁
ne znam ko ovde reklamira vrc muskarce , ja sam postavio film s ricardom girom o ucenju plesa
on nije ta sorta vrcavih...

dakle uhvatila si se jedne sorte , koja je nebitna...

Pa možda je ovo i poenta ovakvog plesa - nešto kao predigra i kada se zagreju pravac u krevet :per:
dakle svaki ples je predigra za krevet
onda nema plesa sa zenom s kojom niste u vezi jel ili nekoj semi jel...

znas , damam se ne pruza ruka prilikom vidjenja kao znak pozdravljanja ili prilikom upoznavanja.
jer su nezniji pol i to nije prikladno, vec ej bila iskljucivo odlika muskaraca nekada kada se vodilo racuna.

damama se uemsto pruzanja ruke, ljubila ruka.
da, dzentlmenski poljubi se ruka i nakloni se.

danas smo dosli do toga da kada bi to neko ucinio vecina bi zena ovde mislila - ovaj oce da me kresne...
zato i ne ljubim ruke damama ali im i ne pruzam ruku narvano jer jeto seljacki posto su ipak dame i nezniji pol. samo se blago naklonim...

jbg ne mozes sve vezivati sa seksom... pa ni ples...

Teža su naša narodna kola, nego ovi "vrc" plesači.😁
Teža.
Što se tiče ' vrc plesača', možeš ih videti jedino na filmu, u nekom mjuziklu ili spotu.

Pre 5-6 godina išla sam u plesnu školu latino plesa.
Ni jedan muškarac osim instruktora. :lol:
Sve žene. Problem je nastao kada žena nauči svoje korake, onda mora korake i za muškarca, ne znaš da li si došao ili si pošao :rotf:

Nekome su plesači stvarno sexy,...rekla sam svoje mišljenje.
Ples je inače deo opšte kulture.
Ti si prikazao glumca koji igra tango,...msm big deal. Šta si očekivao,...da pobalavimo?😁
taman posla
pa to nesto treba da bude normalno, da muskarci plesu
P.S. Gledala sam film, retka uloga gde glumi ok osobu.
film je lep

Naši muškarci realno gledano, sasvim solidno plešu. Ovi sa vojnih akademija napr. znaju sve plesove i narodna kola.
Znaju čak i policajci. Stariji muškarci na proslavama, plešu bolje od mlađih.
Sad,...vi reklamirate ove "vrc vase", koje realno kod naših žena ne prolaze.
Kad se budu vešto vrteli na šipci, k'o pravi striperi, pa i da zanemimo.😁
Znaju čak i policajci! :hahaha:

Back