Muškarci koji umeju da plešu

u temi se maltene otvoreno propagira da je svaki muskarac koji ume da plese PEDERAST ...

dakle ismevanje muskarcima da su gejevi a ovamo kasnije isti ti koji im to nabacuju prste o pricama o pravima ljudi demokratiji...

bar je ovaj forum bio pun takvih koji gejeve predstavljaju kao nromalnu stvar

a vidi sad, pomenes ples i muskarca i odma :

UAAAA gejkasto!
NJA NJA P.EDER!

:lol:

Како то онда да је Рики класа у односу на Мик Џегера? 🤔
Jagger who?
Paramount Network Dance GIF by Lip Sync Battle

prilozeni video kao i skoro sve sto se nadje na netu je koreografisano, niko tako ne plese, evetualno sa svojim sex partnerom.
"sensual bachata hips" nigde plesa, nigde treniranja, svako igra po svome.
Nasi ljudi su skroz promasili sta su Latino Americki plesovi (ne "Latino" jer nemaju ama bas nikakve veze sa Latinima) i zasto su popularni . Vecina gringosa hoda kroz figure, ti plesovi mora da imaju mrdanje kukovima ili izgledas ko vetrenjaca koja hoda i mlati rukama.

Znam da ako je zena dobra plesacica ama bas nista ne znaci o njenim drugim kvalitetima. Vise sa kulturom iz koje dolaze. Ali sam ples te moze dovesti u vrstu stanja transa koje sex ne moze (vecina ljudi to nikad nisu osetili). Znam da ples ima sa samopouzdanjem i to zene vole videti kod muskaraca.

Muskarac ne moze da "ide" na ples da muva. Ne mozes preko noci nauciti da pleses, a kad naucis bit ces veoma zauzet ritmom, koracima i koreografijom.... da bi mislio o muvanju.
Ne znam sto je muvanje zenama problem, ljudi se muvaju i na poslu, ulici, autobusu pa sto ne bi i plesu. Na koncu konaca i zene nose lazne grudnjake, pramenove, trepavice pa sto ne bi i neki muskarac bio neiskren i prestavljao se da hoce ples a ustvari nesto drugo.

Ovaj tip na videu, sto nije bitno za temu, je homoseksualac. Ni on a ni njegovi ucenici ne mogu da tako plesu sa drugima.

Back