Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 11.568
Мик Џегер и Дејвид Воуи. Неки кажу да су имали интимне односе након снимања овог спота али то су само гласине.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ona uloga u filmu Duh, inače ga ne gotivim.Ne znam to ali gotivio sam njegove filmove.
Na onoj temi se ismejavaju Bruce Lee-ju ovde Patricku ...ja ne znam sta je vama ljudi.
Da, oni su mi sexi. Ma svi ti drogosi su ako ništa drugo polupe.eri.Мик Џегер и Дејвид Воуи. Неки кажу да су имали интимне односе након снимања овог спота али то су само гласине.
E ovo su pedercine, pogotovo ovaj Dzeger ...ajde Bowie mi vise deluje kao neko ko eksperimentise i bio spreman da proba svasta ali Dzeger...Мик Џегер и Дејвид Воуи. Неки кажу да су имали интимне односе након снимања овог спота али то су само гласине.
Duh je odlican.Možda ona uloga u filmu Duh, inače ga ne gotivim.
Njih dvojicu volim. Obojica imaju po onaj jedan duet sa Tinom, to mogu uvijek da slušam, a i gledam.E ovo su pedercine, pogotovo ovaj Dzeger ...ajde Bowie mi vise deluje kao neko ko eksperimentise i bio spreman da proba svasta ali Dzeger...
доброNe volim kada muškarci plešu, čak ni valcer. Ni kada kolo igraju.
Jedino Mick Jagger i onaj iz Boni M imaju sexi ples, ostali skakaci po zemlji.
дакле доказане педерчине добро скачу по биниNjih dvojicu volim. Obojica imaju po onaj jedan duet sa Tinom, to mogu uvijek da slušam, a i gledam.
Kako ti plešeš Kapetane? U paru, samostalno ili oko šipke?дакле доказане педерчине добро скачу по бини
а плес је срање и они који плешу имају педерске фаце
схватили смо, не мораш више
ево видиш ... опет ме провоцираш и вређаш!Kako ti plešeš Kapetane? U paru, samostalno ili oko šipke?
Dobri moj Kapetan. Smiren, tvrdih živaca na pogrešnom mjestuево видиш ... опет ме провоцираш и вређаш!
остави ме на миру бар немој вређати оне који не мисле као ти
прво пишеш овде да ти је патрик свејзи с његовом фацом - педер
а потом нам кажеш да је секси кад на бини скачу иначе доказане педерчине
мораш се сложити то је веома контрадиктороно али ајде рекох добро...
ја не пљујем ни једног а ни ове друге...
а сад ме пусти на миру...
Divno, a kako stojiš s baletom?капетан не плеше, волео би научити и даће Бог
у недостатку тога капетан одлично клиже , у пару са својом супругом , крај дунава у новом саду на отвореном клиѕалишту, под пахуљама, док са разгласа иде пјесмица
клижем од своје честе године када сам овде на ферији зими уписан у ументичко клизање...
знаш лапси, то није геј ТО ЈЕ НОВОСАДСКИ
али ко си ти да би уопште знала шта је то новосадски...
ето...Divno, a kako stojiš s baletom?
Ovo liči na cirkusNaleteh na jedan klip:
Koliko su ženama atraktivni muškarci koji umeju da plešu?
Da li vi umete da plešete?![]()
Za zene je ista stvar,one koje dobro plesu su dobre u krevetu,po tome se cesto i biraju.Nije mi atraktivan muškarac koji bolje pleše, šminka se i bolje se razume u modu od mene.
To sam shvatila kad sam bila u Italiji,...'bem ti ja frajera, koji se bolje ispeglao od mene i lepše namestio frizuru.
Ovi koji dobro plešu bije glas da su dobri u krevetu.
Nasi muskarci obicno stoje pokraj sanka kao stubovi.Naši muškarci realno gledano, sasvim solidno plešu. Ovi sa vojnih akademija napr. znaju sve plesove i narodna kola.
Znaju čak i policajci. Stariji muškarci na proslavama, plešu bolje od mlađih.
Sad,...vi reklamirate ove "vrc vase", koje realno kod naših žena ne prolaze.
Kad se budu vešto vrteli na šipci, k'o pravi striperi, pa i da zanemimo.![]()
Imaju osjecaj ,kako za ritam vjerovatno i za zeneA kada dobra ebačina i plesne sposobnosti idu zajedno u paketu?
Kontam da ovi što plešu možda imaju i natprosečnu izdržljivost, a možda i neke unikatne pokrete za u spavaćoj sobi?
Jesu imali, eksperimentisali u tom periodu ,moja zena voli i jednog i drugog ,stalno zafrkvam evo opet onih pederaМик Џегер и Дејвид Воуи. Неки кажу да су имали интимне односе након снимања овог спота али то су само гласине.
Nisam neki super plesac ali volim da izvodim cirkus na podiumu i uopste ne interesuje me sta neko misli.Naleteh na jedan klip:
Koliko su ženama atraktivni muškarci koji umeju da plešu?
Da li vi umete da plešete?![]()
Ovo je druga stvar... nema onih pederskih latino pokreta i njihanja kukovimaМик Џегер и Дејвид Воуи. Неки кажу да су имали интимне односе након снимања овог спота али то су само гласине.