Muškarci koji ne žele decu

Izvini ako ulazim u nešto o čemu ne želiš da se raspravlja
Ma u redu je, nemam nikakav problem ako neko misli drugacije.
Mozda i ja gledam tako da hocu da sve bude (previse) idealno, ali naprosto drugacije ne mogu.

Мислим да девојке које желе да имају децу, не желе мушкарца који размишља супротно.
Није се добро завршила ни једна веза где једна страна покушала да се промени или промени партнера.
Такав став чини разлику непремостивом и свако треба да себи бира партнера у складу са тим.
Valjda je normalno da rasciste to pitanje ako/kada vide da veza postaje ozbiljnija, a ne da zavlace jedno drugog.

Имамо у фамилији једну жену, која је од младости говорила да не жели децу, само каријеру. У иностранству завршила докторске студије, запослила се на факултету и даље учила, чак се и удала за лика који јој је сличан. И онда у 40. години упозна човека са којим кликне на прву и остане трудна.
Ево их сад у браку, имају дечака преслатког којег обожавају, надали се да добију још једно ( девојчицу 🥰) али нешто им није ишло...но свакако су срећни.

Ја не желим децу док се не иживим и не променим више девојака, ја сам још невин иначе, евентуално ако не морам пуно да будем одговоран јер се нисам иживео. И док не стекнем сигурне приходе нпр. пензију и не наследим стан јер ја нећу да се бринем за радно место, да радим неплаћено прековремено и да пристајем на свакаква иживљавања од стране послодаваца јер имам децу коју треба да прехраним.

Ne želim u ovakvom sistemu i društvu da pravim i podižem decu.
Je l a koji ti je to sistem dobar. Da su ostali takvi ne bi nase nase podneblje imalo najbolji fertilitet - caciji su ogromna vecina.
https://forum.krstarica.com/threads/ex-jugoslovenski-fertilitet-najbolji-u-evropi-i-sire.1036110/
Ја не желим децу док се не иживим и не променим више девојака, ја сам још невин иначе, евентуално ако не морам пуно да будем одговоран јер се нисам иживео. И док не стекнем сигурне приходе нпр. пензију и не наследим стан јер ја нећу да се бринем за радно место, да радим неплаћено прековремено и да пристајем на свакаква иживљавања од стране послодаваца јер имам децу коју треба да прехраним.
E pa tesko kad si blokader ces da se maknes iz mrtve tacke... dok ne promenis ideologiju nema napretka. Svaki drugi plenumas ce slicno da prodje, ne racunajuci one sa bogatim roditeljima.

Poslednja izmena:
To stoji.

Mada kako se na takve osobe generalno gleda kod nas po pitanju potencijalnog partnerstva/veze?
Mislim, ako se žena zaljubi, i ako odluči da ga zadrži uz sebe, i on će poželeti decu nakon izvesnog vremena, prijaće mu ta ušuškanost koju nudi žena koja voli i hteo ne hteo jedne noći osvanuće kolevka u njegovoj spavaćoj sobi.
Eto to mislim.
I ne obazirem se ni na kakve obrasce i utvrdjena pravila.
Radim sve po ličnom osećaju za ritam

Da vam kaže nešto deda Kobilisav nešta, deca se danas prave iz sebičnosti da pojedinac ne ostane sam, da ima neko da nasledi njegove prnje kad otegne papke, kažu kad ih pitate da oni kad umru žive kroz svoju decu rofl, svoje dete kao i bilo čije drugo dete na planeti treba voleti kao svoje, jer svi smo braće i sestre. Kakvu budućnosti ima to dete, nikakvu. Žene više žele decu jer im je genetski kod takav da radjaju i brinu o deci. Ovde su nas stavili na ovu planetu sa razlogom da se kotimo, uzgajaju nas bukvalno. Deca sve gluplja i gluplja. Odgajaj dete da bude influenser lol. Kakvu sigurnost iko ima da će to dete da brine o njemu kad ovaj legne u postelju i oteže papke, kažu ma da ima ko da me gleda u starosti da ne ostanem sam. Ko zna koja smo i reinkarnacija po redu ali svejedno još ništa naučili nismo. Tako da roditelji mi daju fizičko telo ali to nisam ja. Kad neko neželi dete gledaju ga ko jadnika, pritisak okruženja pojedinca dovede u tu situaciju da se na silu ženi i pravi decu. Pre ili kasnije to pukne, tačnije pukne pre.

Back