Muškarci koji ne žele decu

Ja nemam decu jer smatram da nemam elementarne uslove da mogu da ih podizem (svoj stan i stalno zaposlenje). Ali i da imam to, sve vise mislim da su moji vozovi prosli, da je sada vec prekasno da ih imam i kada bih imao navedene uslove.
Ja imam uslove pa ih ne želim.
Nije sve u novcu.

Ne želim u ovakvom sistemu i društvu da pravim i podižem decu.

Evo jedan kreativan nacin da dobijes analni. Upamticu ovo.
1000045869.jpg

Ja nemam decu jer smatram da nemam elementarne uslove da mogu da ih podizem (svoj stan i stalno zaposlenje). Ali i da imam to, sve vise mislim da su moji vozovi prosli, da je sada vec prekasno da ih imam i kada bih imao navedene uslove.

Sem toga, kada vidim kako su se razvijali ova drzava i drustvo u zadnjih 40ak godina koliko ja licno pamtim, nesto ni nemam zelju da neko bice osudim da ovde zivi, niti bih znao kako da ga podizem i vaspitavam a da to bude u skladu sa sopstvenim ubedjenjima i moralnim normama koje gajim.
Nije prekasno

Naravno imaš pravo na svoj izbor ali prekasno nije, da ne navodim sad primere...

Desava se da ne mogu. Fizioloski ili ne mogu da nadju adekvatnu zenu, ali da neko ne zeli da ima decu... taj je opasno sjeban. Ima neku tesku bolest koja je nasledna pa nece da prenosi na decu ili je bolesno opaljeno sebican. Sve u svemu neka zajebana situacija.

Svakako to nije normalno.

Kao i zena koja ne zeli da bude majka.
Hvala k... da sam bolestan, nenormalan i sebičan. Tačno bih se roknuo da sam normalan. 🙄

Sem toga, kada vidim kako su se razvijali ova drzava i drustvo u zadnjih 40ak godina koliko ja licno pamtim, nesto ni nemam zelju da neko bice osudim da ovde zivi, niti bih znao kako da ga podizem i vaspitavam a da to bude u skladu sa sopstvenim ubedjenjima i moralnim normama koje gajim.
isto razmišljamo :ok: živimo u dvije različite države ali mislim da je situacija ista

Мислим да девојке које желе да имају децу, не желе мушкарца који размишља супротно.
Није се добро завршила ни једна веза где једна страна покушала да се промени или промени партнера.
Такав став чини разлику непремостивом и свако треба да себи бира партнера у складу са тим.

Ко год не жели да има децу, има апсолутно право на то, но исто важи и за суптотан став.

Мислим да девојке које желе да имају децу, не желе мушкарца који размишља супротно.
Није се добро завршила ни једна веза где једна страна покушала да се промени или промени партнера.
Такав став чини разлику непремостивом и свако треба да себи бира партнера у складу са тим.

Ко год не жели да има децу, има апсолутно право на то, но исто важи и за суптотан став.
Slažem se
To sam hteo da napišem
Stav je legitiman
Ali ako žena želi decu... Onda...
Treba da promeni partnera
Znam primere

Nije prekasno

Naravno imaš pravo na svoj izbor ali prekasno nije, da ne navodim sad primere...
Napunio sam vec 45. Koliko obicnih, svakodnevnih muskaraca znas a da su postali ocevi u tim godinama? Ja evo priznajem da ne znam nikog.

isto razmišljamo :ok: živimo u dvije različite države ali mislim da je situacija ista
Zar je i kod vas na zapadu bas toliko lose i depresivno stanje?

Napunio sam vec 45. Koliko obicnih, svakodnevnih muskaraca znas a da su postali ocevi u tim godinama? Ja evo priznajem da ne znam nikog.
Znam nekoliko
Znam neke i dosta starije od tebe

Ne teram te ja ništa, da se razumemo
Ali pružam podršku ako ipak želiš

Tvoj život je tvoj lični izbor, ne treba gledati šta ko okolo radi

Izvini ako ulazim u nešto o čemu ne želiš da se raspravlja

Ja nisam hteo decu, dok nisam upoznao majku moje dece. Kad vidim dete ja zapalim, bež od mene. I onda.... 🤪

Znam par njih koji su posle 40-te dobili decu. Dolaze mi roditelji koji su malo mlađi od mene a deca su im sada prvaci. Ništa čudno a ni neuobičajeno. Moj školski drug ima dete, prvak. Čovek ima preko 50. Ko želi, ne traži izgovor, ko ne želi, njegov izbor a i to poštujem.

Poslednja izmena:

Back