Мушка размишљања...

Znači, ako sam dobro shvatila, ti voliš frigidne žene? Ako, ne daj bože, naletiš na neku koja lako svrši, izbaciš je napolje? Ha, ha. E jeste smešno. Ne znam koliko ti je poznato ali brzina kojom žena doživi orgazam, u velikoj meri zavisi od toga koliko joj se dopada način na koji muškarac vodi ljubav.... Tako da, ako joj vrhunac dodje brzo, to za tebe kao ljubavnika treba da je kompliment.....

e ovo nebih rekla...moze da ti bude bas fantasticno i da bas uzivas ali da si sav u tome i sav u grcu (narocito ako je upitanju ogromna strast) i nema sanse tako lako da se dozivi orgazam...:whistling:...opet sam subjektivna....

e ovo nebih rekla...moze da ti bude bas fantasticno i da bas uzivas ali da si sav u tome i sav u grcu (narocito ako je upitanju ogromna strast) i nema sanse tako lako da se dozivi orgazam...:whistling:...opet sam subjektivna....

Ниси субјективна.
Ја уживам у предигри и волим да буде дуга али понекад све то није довољно за оргазам код жене, из ко зна којих разлога...

Jeste... mislim da je za detaljnu analizu licnosti vrlo znacajno kakav je izbor sexualnih partnera osobe; nije svejedno da li ces da se odlucis za onog kome se digne posle tri minuta felacija ili za onog kojem treba da fafas 20 minuta da bi se video minuli rad...mislim da je to zaista negde u osnovi presudno:think:

Jeste... mislim da je za detaljnu analizu licnosti vrlo znacajno kakav je izbor sexualnih partnera osobe; nije svejedno da li ces da se odlucis za onog kome se digne posle tri minuta felacija ili za onog kojem treba da fafas 20 minuta da bi se video minuli rad...mislim da je to zaista negde u osnovi presudno:think:

i onda ces se smoriti u 21 min ali on ce zadovoljno da pljucne :mrgreen:...i sav srecan ce ti otpevati: fa fa la si mi ti fala ti :super::rotf:......

Схватила си шта сам хтео да кажем.

Није ми јасно шта си мислила овим да кажеш

Није питање шта се и колико ради већ с ким...

Чисто да те не прескочим јер свима одговарам...
Штета што су се данас изгубили стари принципи да онај ко нема шта паметно да каже треба да ћути...
Некад сам мислио за тебе да ти је ниво изнад оваквих одговора али сам скоро схватио да су они твој крајњи домет...

skoro si shvatio???...zafrkavas me?:mrgreen::lol:

sto se tice fafanja( kako je luckast izraz ), retko koja zna da ga fafa dobro...ali neke bogami i napreduju u ucenju

Mislim da partneri sa kojima dugo opstajemo u vezi ili braku mogu da pokazu nesto o nama, a sexualni partneri ili neke avanture... Mislim da ne. Oni su se u necijem zivotu samo nasli slucajno ili na njihovu srecu. Mada postoje osobe koje stalno biraju slicne partnere imaju da kazem neki prototip voljene osobe. Tu sigurno nesto moze da se zakljuci. Na kraju, ko radi -taj i gresi. :mrgreen:

Mislim da partneri sa kojima dugo opstajemo u vezi ili braku mogu da pokazu nesto o nama, a sexualni partneri ili neke avanture... Mislim da ne. Oni su se u necijem zivotu samo nasli slucajno ili na njihovu srecu. Mada postoje osobe koje stalno biraju slicne partnere imaju da kazem neki prototip voljene osobe. Tu sigurno nesto moze da se zakljuci. Na kraju, ko radi -taj i gresi. :mrgreen:

zene uvek teze jednom muskarcu...pa jos jednom...i jos jednom...i tako:mrgreen:

Uloga muskarca je da je naucis da dozivljava orgazme i da joj omogucis da ih sto cesce dozivljava. ;) Kad joj jednom orgazmi udju u rutinu onda je super i ne treba da se razmisljas zbog toga vec da uzivate. :) Mada eto orgazam je velika misterija i ponekad treba prodiskutovati da bi se bolje razumeo. :lol:

Back