MUŠKA OBUĆA

Ili nesto slicno...
converse-weapon-youth-shin-hi-white.jpg

Ili, ko se seca :rumenko: Jugoplastike i onih njihovih kosarkaskih zeleno zutih Kronos patika... :aha:

Poslednja izmena:
Batice, nije to "samo" Adidas, nego Top Ten!!!

Batice znam ja jako dobro sta je top ten!Nosim i ove,a svojevremeno sam nosio i prvi model top ten-ki.Ovo je model za 2009-u.
Hronoloski to ide ovako:
top ten
decade
forum
top ten 2009
Naravno sve ovo ide uz gomilu varijacija na svaki od navedenih modela.
Pozz

Prilozi

• Adidas_TopTenHi_WhiteRedBlue.jpg
    Adidas_TopTenHi_WhiteRedBlue.jpg
    50,9 KB · Pregleda: 4
  • 082085b.jpg
    082085b.jpg
    17,4 KB · Pregleda: 5
  • decade-pack-5.jpg
    decade-pack-5.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 6
  • 41RGT1qyPIL._SS350_.jpg
    41RGT1qyPIL._SS350_.jpg
    12,1 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
A i te patike sve više liče na cipele:zjelka3:

...Naravno...:)...Sportska i casual obuca namenjena ulici nije i ne treba da bude identicna onoj koja je deo sportske opreme namenjene treningu, odnosno, bavljenju sportom...Licno mislim da bi bilo lepo videti da nase ulice ne lice na one iz perioda 90.tih, vec da ljudi koji preferiraju sportsko-lezerni stil odevanja pokazu malo inventivnosti i potraze inspiraciju u drugacijim stilovima...Svakako, uz postovanje prava na razlicit stav i dozivljaj estetskog...;)

...Naravno...:)...Sportska i casual obuca namenjena ulici nije i ne treba da bude identicna onoj koja je deo sportske opreme namenjene treningu, odnosno, bavljenju sportom...Licno mislim da bi bilo lepo videti da nase ulice ne lice na one iz perioda 90.tih, vec da ljudi koji preferiraju sportsko-lezerni stil odevanja pokazu malo inventivnosti i potraze inspiraciju u drugacijim stilovima...Svakako, uz postovanje prava na razlicit stav i dozivljaj estetskog...;)

Joj mila moja, kod nas ti je trend ili kupiti poslednji hit ili otići kod Kineza, nema one zlatne
sredine kao što nema ni srednjeg staleža.

Pa sada taj fazon patikica/cipelica(nesto izmedju) je veoma ok jer se mogu nositi i na ozbiljniju garderobu i na sportsku varijantu (sve do trenerke)
Cak moze bez problema i na sako da ide

Trenutno gaastra pravi najbolje modele, a i plativo je
Kod nas su cene duplo vece nego kada kupujete preko neta
ovakvi modeli su od 60 do 100 eura

gaastra-13178-lady-nautilus-1.jpg

gaastra-sale-gaastra-garda-13864440.jpg

gaastra-sale-gaastra-palermo-10286-13846744.jpg

gaastra-sale-gaastra-hawk-10166-13846737.jpg

Joj mila moja, kod nas ti je trend ili kupiti poslednji hit ili otići kod Kineza, nema one zlatne
sredine kao što nema ni srednjeg staleža.

...Rastuzim se svaki put kada prodjem nasim ulicama, narocito ukoliko je pauza izmedju poseta duza i svesna sam realnog stanja stvari, ali sam sklona verovanju da ipak nisu u pitanju isljucivo dijametralne suprotnosti i da je dovoljno onih koji, u svakom smislu, cine razliku koja je meni licno bitna...Cak i kada su trivijalne stvari poput ovih o kojima ovde caskamo u pitanju...Takodje verujem da je nedostatak opcija i informacija, adekvatnih uporednih repera, daleko veci problem od realnih finansijskih mogucnosti...Stil nikada nije uslovljen (iskljucivo) novcem...

Back