MUŠKA OBUĆA

e jel mozes da mi kazes gde si video da ima da se kupe fred perry patike,posto ih ja trazim po celom gradu a nasao sam samo 2 radnje sa ne tako velikim izborom??

ovako.znaci imas u mods69(kucaj na netu ako ne znas gde je to),imas u uscu u onaj najvecoj radnji reebokova i najkova,imas preko puta tomi hilfigera u kralja petra,imas i u ponekom trefu.A najbolja fred perry radnja ti je bas fred perijeva kod terazija tj malo posle meka skrenes kod trend sporta u levu ulicicu i neces promasiti..

E javite ako ovake negde vidite
1035520091318101618664123.jpg

Mozda malo cudno pitanje ali eto....

U podrumu imamo vrecu i tamo sam ostavljao patike jedno vreme,e izgleda da mi se neka umiljata maca popiskila na njih xD Da li neko,bilo ko zna kako da sklonim jebeni smrad sa tih patika??? Tri puta ih perem ali dzaba....

Ako je bilo ko (mada cisto sumnjam) imao isti slucaj onda neka napise....ili neko ko zna :)

Unapred hvala..

e takve sam ja predložila sinu a on neće. Ne sviđaju mu se. Lud načisto
Obišli smo ceo grad i nema za Rajka kapa. Ništa mu se ne sviđa tj ono što mu se sviđa radi se od broja 42 a njemu treba 39 ili 40
Načisto ću da podilkanim od belih patika marke nike br 39 ili 40 (a da pri tome nije unisex model jer on odmah to svrstava u ženske patike)

e takve sam ja predložila sinu a on neće. Ne sviđaju mu se. Lud načisto
Obišli smo ceo grad i nema za Rajka kapa. Ništa mu se ne sviđa tj ono što mu se sviđa radi se od broja 42 a njemu treba 39 ili 40
Načisto ću da podilkanim od belih patika marke nike br 39 ili 40 (a da pri tome nije unisex model jer on odmah to svrstava u ženske patike)

Juj sto mi poznato to nesto xD

Back