mt:s- Pitanja i odgovori

Можеш да позовеш кол центар да па питаш да ли је тачно да се за сваку допуну од 200д добија 1000смс и да тај уплћени кредит (тих 200д) остаје на рачуну. Ја не знам како другачије да те уверим :-)

Hvala mts mrezi sto moram 10 puta poslati jedno te isto kako bi poslati sms stigao gde treba. Da sam bio u smrtnoj opasnosti ne daj Boze sad ne bih bio u prilici da vam ovde pisem, zahvaljujuci tome sto se oslanjam na njih! PU!!!!!

strucnjaci iz mts nisu mi poslali uplatnicu postom, nisu mi odgovorili na meil na sajtu, nisu mi izdiktirali broj na pozivu na 789 ( ali su uzeli i za to 15tak din), ovi koji u TUS-u prodaju telefona mts takodjer nemaju brojeve racuna za telkom usluge... pa sad kazem mjenjam mrezu cim mi istekne ugovor i molim nekog da pomogne pa napise brojeve racuna ( i u sms-u su poslali iznos ali ne br racuna kao ranije )
strasno

strucnjaci iz mts nisu mi poslali uplatnicu postom, nisu mi odgovorili na meil na sajtu, nisu mi izdiktirali broj na pozivu na 789 ( ali su uzeli i za to 15tak din), ovi koji u TUS-u prodaju telefona mts takodjer nemaju brojeve racuna za telkom usluge... pa sad kazem mjenjam mrezu cim mi istekne ugovor i molim nekog da pomogne pa napise brojeve racuna ( i u sms-u su poslali iznos ali ne br racuna kao ranije )
strasno

Ja tebe ic ne razumem.:)Treba ti broj tekuceg?Zar u NS-u nema poslovnica mts-a?

Е о томе ја причам! То је "компанија" која у Београду има плафон 6 пословница (у којима "сви шалтери служе за све"), и где треба да чекате за било коју инф (као овај господин) дуууге и предуге тј. претужне редове "од изласка до заласка сунца", како рече један корисник форума, и да на крају опет станете у ред (овај пут са добијеном информациом, тако да вам је увелико лакше) и онда опет чекате и чекате...

Ja dosla kuci i uzela Pre padi karticu 066 sve super 200din kredita 200 din sam je platila nema veze ...nikakva promo

i da kada sam htela da promenim tarifu jer je u KUL tarifi kartica lepo su mi rekli da do aprila ne mogu da menjam

a da mi niko to nije rekao..i sta znaxci ovi bonus krediti to mi isto nije jasno?????????

Back