mt:s- Pitanja i odgovori

Evo mene Provincijalca!
Odgovor je vise nego prost-nisam imao dovoljno kredita....
Uplatio sam i pojavila mi se prepaid manija za sve pare koje imam, odnosno 400din...
Mislim da nije fer-koliko je kod vas-ipak je malo mnogo?
Definitivno postpaid uskoro....

Mozda nije za ovu temu, ali vezano za mts i postpaid...suprug mi je na postpaidu, i do pre neki mesec na racunu redovno je pod stavkom VAS SMS bilo po nekoliko poruka. Na pocetku sam mislila da tako naplacuju uplatu dopune pripejd broju (tj meni) i sledeci mesec umesto 3 VAS SMS-a na racunu 5, naredni mesec 8 i tako 4-5 racuna. Onda se pokupim odem u mts da ih lepo pitam sta su te poruke jer mi je bilo nemoguce da kada uplatim sebi jednom u mesecu 50din preko njegovog broja na racunu pise 8 VAS SMS cena je bila nekih 10din. Tamo lepo pitam sta su te poruke, radnica mi kaze to su sve poruke sa 4 broja, npr. komentari na televiziji, glasanja i sl. U zivotu nikad nisam poslala nesto slicno,niti moj suprug. Ja je pitam da li se ubraja tu i kada ja uplatim dopunu nekome i kaze mi da se ne ubraja....uglavnom....posle toga evo vec 3 meseca kako nam stigne racun nema ni jedne VAS poruke. Pa vi vidite...

Mozda nije za ovu temu, ali vezano za mts i postpaid...suprug mi je na postpaidu, i do pre neki mesec na racunu redovno je pod stavkom VAS SMS bilo po nekoliko poruka. Na pocetku sam mislila da tako naplacuju uplatu dopune pripejd broju (tj meni) i sledeci mesec umesto 3 VAS SMS-a na racunu 5, naredni mesec 8 i tako 4-5 racuna. Onda se pokupim odem u mts da ih lepo pitam sta su te poruke jer mi je bilo nemoguce da kada uplatim sebi jednom u mesecu 50din preko njegovog broja na racunu pise 8 VAS SMS cena je bila nekih 10din. Tamo lepo pitam sta su te poruke, radnica mi kaze to su sve poruke sa 4 broja, npr. komentari na televiziji, glasanja i sl. U zivotu nikad nisam poslala nesto slicno,niti moj suprug. Ja je pitam da li se ubraja tu i kada ja uplatim dopunu nekome i kaze mi da se ne ubraja....uglavnom....posle toga evo vec 3 meseca kako nam stigne racun nema ni jedne VAS poruke. Pa vi vidite...
sumnjvo, definitivno..mozda je muz glasao za neku cicu;))

Zanima me kada ce biti besplatni sms-ovi:)

У МТС-у? НИКАД! Код њих нема ништа бесплатно, а то што они кажу да јесте, само вређа интелигенцију и достојанство човека!
Кажу, пошаљите поруку на тај и тај бр и добиће те толико и толико "бесплатних" порука по тој и тој цени!
па како може бити бесплатно оно што се плати, па макар било плаћено и бесконачно мало!?????
То што они дају нису никакве поруке већ поруГе!

@KURAJBER_SOFT

A ostala dva operatera su super,sta?:think:
Msm,jeste mts los,ali su ostali nazalost jos gori,tako da ova pljuvacina nije u redu.

A sta ti je dao VIP za dz? Milion smsova koji traju od izlaska do zalaska sunca! :rtfm:

Што се тиче Теленора, не могу да коментаришем, пошто нисам њихов корисник, а оно што знам од њихових корисника јесте да се не жале на услугу.

Друго: Не пљујем (нити волим тај израз) већ само покушавам да укажем на криминалну пословну политику те фирме, коју ће, надам се држава ускоро продати (мада се ја залажем да се она поклони некоме).

Треће: ВИП ми је дао много тога за џ! Што се тиче бесплатних СМС-ова, они су ЗАИСТА бесплатни! Када уплатиш 200 дин ДОБИЈЕШ 1000 смс које можеш да користиш нед дана (што је сасвим ок, јер се врло често догоди да потрошиш готово све), а тих 200д ти остаје на рачуну па с њима можеш да радиш шта ти је жеља!
То није исто што и 19900 смс које даје мртви Телеком, а КОЈЕ ПЛАТИШ и то 199 (СТО ДЕВЕДЕСЕТ И ДЕВЕТ) дин.
Што се тиче милиона ВИП не даје "Milion smsova koji traju od izlaska do zalaska sunca!", већ је, као свака озбиљна компанија, дао НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОН својим верним корисницима од 1000000 смс и то са циљем да учини дописивање у мржи бесплатним ( што de facto и јесте) и које важе до краја године!!!

Poslednja izmena:
@KURAJBER_SOFT

Batice,ti si nesto zestoko pomesao.:) Ako pricamo o prepaid-u,onda ne da nisi u pravu,nego nemam reci.A sto se tice postpaid-a,ne znam kakva je tu trenutna situacija.
Koji bre novogodisnji poklon?!Letos ili tako nesto su picili neku promociju 1mil smsova,mmsova i cega sve ne koji traje SEDAM dana.Promocije su najblaze receno smesne.Uostalom da sta valjaju ne bi imali samo 2% korisnika.A taj mts je davao za 200din 1200 poruka sa neogranicenim trajanjem.Pa Miligram kartica....Ma ne mogu se porediti.

@KURAJBER_SOFT

Batice,ti si nesto zestoko pomesao.:) Ako pricamo o prepaid-u,onda ne da nisi u pravu,nego nemam reci.A sto se tice postpaid-a,ne znam kakva je tu trenutna situacija.
Koji bre novogodisnji poklon?!Letos ili tako nesto su picili neku promociju 1mil smsova,mmsova i cega sve ne koji traje SEDAM dana.Promocije su najblaze receno smesne.Uostalom da sta valjaju ne bi imali samo 2% korisnika.A taj mts je davao za 200din 1200 poruka sa neogranicenim trajanjem.Pa Miligram kartica....Ma ne mogu se porediti.

Нисам ништа помешао, врло добро знам о чему говорим, јер сам ВИП-ов корисник од првог дана!
И ја говорим о при пејду.
Ја сам милион порука добио за Нову годину и још увек их доста имам : ) (979962) у овом моменту :)))
Што се тиче промоције од седам дана... па шта је 19990 телекомових "БЕСПЛАТНИХ" поруга ако није то?! И сад ћеш ми рећи да то не вређа интелигенцију!?
Друго: Није тачно да ина 2% корисника, а и ако јесте (мада бих волео да видим податак) то је због таквих као што си ти!
Ш каква је то Милиграм картица??? - Треба да купим! ЦД Жељка Јоксимовића!!! да би ми они дали 1000 поруга, а да не говодимо о томе да мораш да мењаш бр!

Poruka na VIPu je skoro 4 i po dinara,j.bt!:eek:O cemu ti uopste pricas.Ako samo pricamo o prepaidu onda nemaju ni 2%,nego ih postpaid izvlaci,posto su tu nesto bolji.Dovoljno je da pogledas svoj imenik ili od nekog druga/prijatelja pa da vidis koliko imaju vip brojeva,sve ce ti se kasti.Kazes "zbog ovakvih kao sto sam ja".Ne znam na sta si tacno mislio,ali sutra bih postao njihov korisnik kad bi izasli sa nekom NORMALNOM ponudom,ali tesko.I ne znam da je mts ikad imao neku promociju na 7 dana,dok je to kod vipa redovna pojava.

edit: Potrosis 1000 poruka za 7 dana? Ma hajdeee...:lol:

Poslednja izmena:
Друже, ја сам био Телекомов корисник и то 6 година! И и даље сам.. у неку руку... имам број.
Ја нисам луд и знам да рачунам! Последњих дана мог битисања у МТС-у дошао сам у позицију да готово СВАКИ дан уплаћујем 150-200д!
Узео сам ВИП и видео да то исто (мислим на услугу) добијам за 200д недељно. И ту се прича завршава!
Ко не верује, ја га не могу убеђивати, нека узме ВИП на пар недеља па нек види (што и теби топло препоручујем).

Да не говорим о томе да имам 5000д кредита! (који се током времена накупио), а који је за време коришћења МТС-а био само мисаона именица : )

Back