digi tv
Aktivan član
- Poruka
- 1.396
Zasto ja nemam prepaid maniju, nego samo sms maniju?
Nisu svi dobili istu promociju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu svi dobili istu promociju
jer si provincijalac..
postpaid, ali koja tarifa?Evo mene Provincijalca!
Odgovor je vise nego prost-nisam imao dovoljno kredita....
Uplatio sam i pojavila mi se prepaid manija za sve pare koje imam, odnosno 400din...
Mislim da nije fer-koliko je kod vas-ipak je malo mnogo?
Definitivno postpaid uskoro....
Zanima me kada ce biti besplatni sms-ovi![]()
sumnjvo, definitivno..mozda je muz glasao za neku cicuMozda nije za ovu temu, ali vezano za mts i postpaid...suprug mi je na postpaidu, i do pre neki mesec na racunu redovno je pod stavkom VAS SMS bilo po nekoliko poruka. Na pocetku sam mislila da tako naplacuju uplatu dopune pripejd broju (tj meni) i sledeci mesec umesto 3 VAS SMS-a na racunu 5, naredni mesec 8 i tako 4-5 racuna. Onda se pokupim odem u mts da ih lepo pitam sta su te poruke jer mi je bilo nemoguce da kada uplatim sebi jednom u mesecu 50din preko njegovog broja na racunu pise 8 VAS SMS cena je bila nekih 10din. Tamo lepo pitam sta su te poruke, radnica mi kaze to su sve poruke sa 4 broja, npr. komentari na televiziji, glasanja i sl. U zivotu nikad nisam poslala nesto slicno,niti moj suprug. Ja je pitam da li se ubraja tu i kada ja uplatim dopunu nekome i kaze mi da se ne ubraja....uglavnom....posle toga evo vec 3 meseca kako nam stigne racun nema ni jedne VAS poruke. Pa vi vidite...
Da li još neko ima problema sa mts om, imam jačina signala je jako slaba ili piše "emergency calls only, već nekoliko dana ?
Zanima me kada ce biti besplatni sms-ovi![]()
@KURAJBER_SOFT
A ostala dva operatera su super,sta?
Msm,jeste mts los,ali su ostali nazalost jos gori,tako da ova pljuvacina nije u redu.
A sta ti je dao VIP za dz? Milion smsova koji traju od izlaska do zalaska sunca!![]()
@KURAJBER_SOFT
Batice,ti si nesto zestoko pomesao.Ako pricamo o prepaid-u,onda ne da nisi u pravu,nego nemam reci.A sto se tice postpaid-a,ne znam kakva je tu trenutna situacija.
Koji bre novogodisnji poklon?!Letos ili tako nesto su picili neku promociju 1mil smsova,mmsova i cega sve ne koji traje SEDAM dana.Promocije su najblaze receno smesne.Uostalom da sta valjaju ne bi imali samo 2% korisnika.A taj mts je davao za 200din 1200 poruka sa neogranicenim trajanjem.Pa Miligram kartica....Ma ne mogu se porediti.
Soft preterujes, bas bas hejtujes