Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
Не верујеш?
daj neke dokaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не верујеш?
strucnjaci iz mts nisu mi poslali uplatnicu postom, nisu mi odgovorili na meil na sajtu, nisu mi izdiktirali broj na pozivu na 789 ( ali su uzeli i za to 15tak din), ovi koji u TUS-u prodaju telefona mts takodjer nemaju brojeve racuna za telkom usluge... pa sad kazem mjenjam mrezu cim mi istekne ugovor i molim nekog da pomogne pa napise brojeve racuna ( i u sms-u su poslali iznos ali ne br racuna kao ranije )
strasno
imam uslugu tri omiljena broja, do juce je kosala 2 dinara i nesto, dakle, samo uspostava veze, od danas mi skida 8 dinara.
Jel ima neko predstavu o cemu se radi?
http://www.mts.telekom.rs/index.php...e=etarget&utm_medium=cpc&utm_campaign=etarget
zanimljiva ponuda...hmm
da li se isplati?
Pa na prvi pogled se isplati primamljiva ponuda. Bio sam korisnik 10 godina MTs-a , ovako nesto nije bilo do sada. Kada se malo bolje pogleda tarifni profil mix net, on je bar duplo povoljniji po cenama od recimo klasicnog mixa....
Pozdrav,
Imam karticu sa 065 brojem iz Miligram promocije. Zanima me da li iko zna sta ce biti s tim brojevima nakon 31.12.2010?
meni deluje sasvim ok ponuda...
sta drugi kazu ?
Samo na prvi pogled...a kad od marta budes mogao da zadrzis broj a promenis mrezu, neces znati da li telefoniras "besplatno" jer neces imati uvid u to da li je onaj koga zoves jos uvek u mts mrezi
mislis da ce tako masovno da menjaju mreze a zadrze broj..cekaj, neko ima broj koji pocinje sa 064 a ustvari je na Telenoru?!!
posalji mi broj preko pp da ti pomognemJa dosla kuci i uzela Pre padi karticu 066 sve super 200din kredita 200 din sam je platila nema veze ...nikakva promo
i da kada sam htela da promenim tarifu jer je u KUL tarifi kartica lepo su mi rekli da do aprila ne mogu da menjam
a da mi niko to nije rekao..i sta znaxci ovi bonus krediti to mi isto nije jasno?????????