Moto GP

Nisam se do sada ovde javljao jer tek od ove sezone imam tu mogućnost da putem tv pratim moto gp (doduše ne redovno ali volim da pogledam majstore na dva točka)...ne znam da li ste već objavili ovde ali sam danas čuo da će za sledeću sezonu Kinu da zameni Mađarska sa novom stazom koja će se zvati Balatonring 180 od Budimpešte kod mesta Savoli.

Valentino Rosi.. kapa dole :worth::worth:

nakon istorijske trke u Laguni balavi Kejsi je krenuo da laje,zaboravljajuci protiv koga se bori.... okrenuo je mnogo ljudi protiv sebe i psiholoski potpuno pao. to se videlo i danas i svojom greskom daje Valeu cistih 25 poena i sada vec lagan finis za novu titulu

inace,ciljni poredak je frapantan a razlog je veoma jednostavan. Mislen je u Brnu bukvalno unistio skoro sve svoje vozace ocajnom gumom pa je i jedan Elias mogao na drugo mesto a Kapirex na trece.. najbolji Mislen je Doviciozo na mestu 9

Vale je na kraju uspeo da odigra i partiju karata sa fanovima :lol:

lagana pol pozicija za Stonera medjutim Vale i Horhe su iza njega i sutra nas ceka nova psiholoska igra... balavac mora da juri,a Yamahe su tu da mu uzmu skalp nakon i najmanje greske

sjajni de Punije na cetvrtoj poziciji

Kejsi 'Pedrosa' Stoner trecu trku zaredom ne izdrzava pritisak i pada. Nije lako kad je doktor za petama i smanjuje razliku. Mogao bi sad da sa Gibernauom i Bjadjijem osnuje Klub zrtava Valentina Rosija, pa ako ih se nakupi dovoljno da ga tuze za nanosenje teskih mentalnih povreda :D

Mnogo dobra trka u 250cc, i Barbera i Simonceli su vozili na ivici, da su imali biceve u rukama tukli bi se svo vreme. Na kraju Simonceli poslednji pogresio. Pasini je imao brzinu, steta sto ga Barbera zeznu.

pa pazi,oni od njega ne bi puno ni ocekivali jer znaju bolje od nas dvojice da jednostavno nije vozac velikih kvaliteta

takodje,onu zver ne moze svako ni voztiti (Melandrija stavljali na mesto kandidata za krunu a on zadnji na svakoj trci iza privatnog Duke)

videcemo,mozda me i demantuje ali sigurno neke velike rezultate od 69 ne treba ocekivati

Honda,za promenu,pocinje malo i da razmislja pa je sjajni Doviciozo dobio priliku da od 2009. jase fabricku masinu

takodje,jasno su stavili do znanja svima da ce dobiti maximalnu podrsku ako bude dobro radio i borio se za prvenstvo

sa velikom radoscu konstatujem da je ovo kraj malene spanske kukavice :klap:

Резултати квалификација:

ddddzv8.png

Где се налази овај други Дукати (чак иза приватних Дукатија) је стварно срамота:otkacio:

Back