Moto GP

Sudeci po kvalifikacijama,sutra nas u Mudjelu ceka paklena trka

Lider sampionata gotovo da nije ni ulazio u box slazuci veoma slicne krugove a na kraju je uhvatio i pol poziciju

Rosi ce morati da ga juri sa cetvrtog mesta

Ajmo Yamaha,posebno Horhe :mrgreen:

Vidim da ova tema nije bogzna kako aktuelna (nažalost), ali prosto ne znam gde da se raspitam o prenosu kvalifikacija/trke u Barseloni. (???) Na Sport Klubu prekinuše prenos da bi prikazivali polufinale nekog ne previše značajnog teniskog turnira- :eek: pretpostavljam da će isto biti i sutra za vreme trke/finala tenisa.
Nešto slično su uradili za vreme 500 milja Indija (20 krugova pre kraja oni prebace na hokej na ledu). Kakav neprofesionalizam!!!
Da li neko zna gde još može da se prati Moto GP (na tv-u)?

Horhe jos jednom maestralan u kvalifikacijama a zbog kacige sa grbom najboljeg kluba na svetu volim ga jos vise. Vale je na treptaj oka iza njega

n499929lorenzo012previe.jpg

Poslednja izmena:
Hehehe... To nije odgovor kome sam se nadala... ali hvala! ;)
Ima na Eurosportu live timing, pa ću, očigledno, morati da se zadovoljim time.

I otkud prokleti Talmacsi u Moto GP-u?!?!?! Grrrrrrrrrrrr!!! Nadala sam se da će da istrune u 250cc, kad ono, evo njega posle mesec dana u najvišoj klasi. :besna:

On i dalje trune u 250cc.. to sto si videla je greska

Aaahh, pa ja se nadam ( pogotovo nakon pogleda na Jorgeovu novu kacigu :evil: ) da će Vale mališi sutra da pokaže ko je Doktor i da ga oduva već u prvoj krivini... :mrgreen:

A ovo za Talmacsija bilo na Eurosport live timingu:
Talmacsi is the new boy on the Moto GP scene and his time of just over 1:46 reflects that. All about the experience at this stage.

Onda prokopam malo po vestima i nađem i ovo:
Former 125cc world champion Gabor Talmacsi will make his MotoGP debut in this weekend’s Grand Prix of Catalunya
The Hungarian, who split from the Aspar-run Balatonring 250cc team earlier this season following a contractual dispute, will ride Yuki Takahashi’s spare RC212V at the Scot Honda squad.

Ja se nadam da si ti u pravu i da je u pitanju neka greška, pošto mi je to jedan od najomraženijih likova u sve 3 kategorije i smatram (nezavisno od mojih antipatija prema njemu) da ne bi bilo fer da se ugura u moto GP posle 2-3 trke u 250cc. Pa i veći talenti od Talmacsija su tavorili u nižim kategorijama po par godina. Mora da se zna neki red...

U svakom slučaju, Forza Vale!!! :D

Sve je ok, Arkona je znao da ja mislim na kablovsku tv i bio je u pravu- nemamo gde da gledamo direktan prenos ovog vikenda. Nažalost. Za trku ćemo još videti, možda ne ide u isto vreme kad i tenis, pa će nas Sport Klub udostojiti celokupnog prenosa.

Sad je sve mnogo jasnije za Talmacsija- taj drugačije i nije mogao da uđe, nego da kupi. Pih! Pitam se da li je kupio i onu titulu u 125cc prošle godine. Ljigos jedan.:evil::evil::evil:

Poslednja izmena:
Каква трка, не могу да верујем.
Ово је први пут да сам скочио на ноге, иако не навијам за Јамаху.
Ову трку морам скинути.
Каква борба између Росија и Лоренца, БРАВООООООООО!!!!!!!!!!!
Лоренцо је толико касно кочио да Роси једноставно није проналазио начан да га претекне на кочењу, јер није ни постајала могућност за тим.
А онда ипак успева, па му Хорхе враћа, па Роси њему.
Онда задњи круг, Хорхе преузима вођство, па Роси враћа на трен, па опет Хорхе, онда је Роси полудео, возио је Јамаху на 110%.
Прилазио је на милиметар, па лево, па десно, и на крају проналази мали простор у задњој кривини, просто немогуће, и осваја победу.:worth::worth::worth::worth::worth:
Још сам ја ту прескочио коју промену позиција.
Такође добра борба између Капиросија и Педросе, па и Стонер је за милиметар завршио испред Довициоза (додуше овај га је стално стизао, али добро је кад није могло боље)

Ово се памти, хвала вам момци:worth::worth::worth:

U ovom trenutku mladjani Spanac pojeo bi svoju kacigu od muke jer je najlepse zabosti prepoznatljivu pobednicku zastavu pred svojom publikom i nakon ovakve borbe :(

E sad,jedino sto bi trebao sebi da ponavlja je cinjenica da ga je pobedio jedan od dva najveca vozaca svih vremena i da ce se ovakvim srcem,borbenoscu i zeljom za pobedama jednog dana mozda i pridruziti Valeu i Djakomu

Ova trka dokazala je da je Moto GP najbolja trkacka serija na svetu i radije bih odgledao samo nju nego citav ubogi sampionat matorog engleskog sismisa i njegovog tima ruznih belo-zelenih boja

Svaka vam cast.. uskoro vas ocekuje novo boriliste pa nastavite :worth:

Evo i od mene: :worth::worth::worth:
Sjajna trka, sjajni Vale & Lorenzo. Ne volim tog mališu, ali je opak vozač. Valentino- šta reći- genijalac! Obožavam ga.
Redovno pratim Moto GP, ali nisam skoro gledala OVAKO dobru trku. Sestra i ja smo stojeći/skačući odgledale poslednjih 5 krugova, kao mala deca, a ni ćaletu nije bilo svejedno...
I šlag na tortu- Mađar poslednji- hehehe :lol: lovely jubbly.

P.S. I ja sam se pitala ima li Le Mans teme ovde...
Čestitke Peugeot-u. Dugo čekana i potpuno zaslužena pobeda. Drago mi je zbog njih.

Valentino Rosi vec 14 godina redja pobede u Moto GP sampionatu i ono sto je nakon neuspeha Anhela Nieta delovalo kao nemoguca misija sada postaje realnost. Vec od prve sledece trke Vale ce juriti magicnu pobedu broj 100 u svetskom sampionatu i nakon toga ce mu 122 pobede Djakoma Agostinija postajati sve blize i blize.

Jedini problem je motiv koji ovaj covek mora pronaci (ali mislim da ga ima u timskom kolegi) jer ga privlace i druge trkacke serije ali vec ako uspe da ove godine odbrani titulu zasluzice jednu opseznu analizu i poredjenje sa slavnim sunarodnikom. Mislim da ce brojevi biti na njegovoj strani

Јесте да се појављивао пар пута на релију, јел беше једном незванично возио и Фераријев болид...
Још увек он има мотива, пар пута је на питање шта мисли о том горе наведеном рекорду, изјављивао како ће се подрути да га достигне и обори...
Мислим да и он размишља на начин, да око оде из ове серије а не обори тај рекорд, биће као да је оставио недовршен посао...
Још увек је он у одличној форми, још само да га послужи мотор и ето нама новог рекорда, а реално он би то могао да постигне закључно са 2011 (па можда и 2010), али мислим да је боље за нас да то буде 2011, јер сам убеђен да ће се после тога повући из ове серије...

Poslednja izmena:

Back