L.krofnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.484
Onda mu samo daj svaki dan povrće i voće za svaki obrok, kao što su ti rekli.. I neko je pominjao kupanje, nemoj ni slučajno da ga kupaš. Baš ima sreće što je došao kod tebe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi neznam sta da radim!moji prasici nece da jedu nista vise sem salate!!!i nekih zitarica....bojim se da neunose dovoljno vitamina..sta da radim???
Piljevina smrdi u zavisnosti kako ih cuvas. Ako im je menjas ujutru i uvece - neces nista osetiti.
Moje prase se seta po celoj sobi, citavog svog zivota. I ne smrdi uopste! Jako su uredni i piske samo na mestu koje im odredis ( ili oni sami ) da im bude skroviste. ( neko kutak- ispod fotelje, neka kutija..). Taj kutk moras cistiti redovno i to je to. Jedu dva ili tri puta dnevno povrce koje i mi jedemo i semenje mu ostavi da moze da jede tokom citavog dana.
Tako da je moje iskustvo da uopste nisu zahtevni.![]()
Problem je da jedu papire, gajtane, vunene tepihe i sl. ( zavisi od ukusa) pa bi to morala da sklonis iz vidokruga..
Pozz
Jel znate gde da skinem g-force film?
Jel znate gde da skinem g-force film?
Samo stavi torrentfly u google i sve ce ti se ostalo samo ukazati![]()
Najbolje da zoves veterinara.Jer moze stvarno da bude nesto ozbiljno.Mogao bi i da googlujes pa iskopas nesto,mozda je ipak nesto bezazleno,tacnije nesto sto se desava prasicima.Ja znam za sada dosta o prascima,ali nisam dosad cula nista slicno.Zato je najbolje da pitas veta.Drzim ti fige!
To je sjajno!! Baš mi je drago zbog Bakija![]()