MORSKI PRASICI

cao svima ja imam malog deckica zove se BUCA kod mene je vec dva ipo meseca i skroz je blesav kad je srecan skace po podu ko lud voli da pije mleko i ludi za mandarinam. Kupam ga dva puta mesecno jel sam na dosta sajtova videla da vole da se kupaju samo voda ne sme da im udje u usi. Ima svoje mesto u kucici gde piski ima kutijcu kao mace i sam je poceo tu da ulazi i vrsi nuzdu :)

cao svima ja imam malog deckica zove se BUCA kod mene je vec dva ipo meseca i skroz je blesav kad je srecan skace po podu ko lud voli da pije mleko i ludi za mandarinam. Kupam ga dva puta mesecno jel sam na dosta sajtova videla da vole da se kupaju samo voda ne sme da im udje u usi. Ima svoje mesto u kucici gde piski ima kutijcu kao mace i sam je poceo tu da ulazi i vrsi nuzdu :)

Stavi koju slicicu, to je uvek lepo videti:super:

Ne bi trebalo da pije mleko...hrcak moze da pije malo mleka, morsko prase ne. Za sada je ok, ali mu to moze stvoriti probleme kasnije...
I ne bi trebalo toliko cesto da ga kupas...narocito sad kad je hladno, oni se cas prehlade...a prehlada kod njih moze da bude i opasna po zivot...

Mozete li mi objasniti kako da stavim sliku :dontunderstand:

Odes na http://imageshack.us/ ,gore desno imas dugme browse, kliknes nadjes sliku na svom kompu, kad stavis sliku kliknes na narandzasto dugme start upload(sacekaj da se upload-uje, klikni na sliku 2 puta dok se samo ona nebude pojavila na ekranu (bez ikakvih tekstova okolo. Kad si dosao dotle kopiraj link sa te stranice ovde u odgovoru na forumu.

Mozes i staviti tagove
ako hoces da slika bude bas prikazana u poruci a ne samo link ka slici.

Poslednja izmena:
Mozda kija od piljevine, ako zivi na njoj...
A ako je prehlada, onda sve ovo sto su ti rekli, i ako to ne pomogne mozes da uzmes vitamin C za decu Ivancic i sinovi, na rastvaranje. Rastvoris to u soljici pa mu das na spric...

Back