Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao svima ja imam malog deckica zove se BUCA kod mene je vec dva ipo meseca i skroz je blesav kad je srecan skace po podu ko lud voli da pije mleko i ludi za mandarinam. Kupam ga dva puta mesecno jel sam na dosta sajtova videla da vole da se kupaju samo voda ne sme da im udje u usi. Ima svoje mesto u kucici gde piski ima kutijcu kao mace i sam je poceo tu da ulazi i vrsi nuzdu![]()
Ne bi trebalo da pije mleko...hrcak moze da pije malo mleka, morsko prase ne. Za sada je ok, ali mu to moze stvoriti probleme kasnije...cao svima ja imam malog deckica zove se BUCA kod mene je vec dva ipo meseca i skroz je blesav kad je srecan skace po podu ko lud voli da pije mleko i ludi za mandarinam. Kupam ga dva puta mesecno jel sam na dosta sajtova videla da vole da se kupaju samo voda ne sme da im udje u usi. Ima svoje mesto u kucici gde piski ima kutijcu kao mace i sam je poceo tu da ulazi i vrsi nuzdu![]()
Ne bi trebalo da pije mleko...hrcak moze da pije malo mleka, morsko prase ne. Za sada je ok, ali mu to moze stvoriti probleme kasnije...
I ne bi trebalo toliko cesto da ga kupas...narocito sad kad je hladno, oni se cas prehlade...a prehlada kod njih moze da bude i opasna po zivot...
Mozete li mi objasniti kako da stavim sliku![]()
Hvala, ali to je deckic mali![]()
Da li znate sta da dam prasetu za kijanje? Posto od kad sam ga kupila neprekidno kija![]()