barakuda

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Okotila mi se prasica!!!!!!!ima troje..sve je proslo kako si rekao...keva me probudila i videla sam ih ona ih je sredila..jela samo jednu posteljicu..fuj,al svejedno su duse..male..sad bih je izmazila i nju i njih al necu da je mucim..a tek njih necu da diram jos..A kad smem da ih mazim??Hvala ti za savete..i stvarno sam se bezveze paranoisala..
  Pregledavajuci pdf HRCAK, ustanovih da si najmerodavnija osoba za suvisli savet.Imam problem sa panda-hrckovicom : opada joj dlaka,na butinama je ogoljena,a koza joj nekako pod prstima gruba. Po celom telu joj dlaka znatno proredjena (nazire se ispod rumenkasta koza) i to razredjenje datira nekoliko meseci unazad.
  Da li mozes preporuciti neku veterinarsku ustanovu,ili nekog veterinara ,dermatologa(iskusnog sa hrccima)?
  Da li mozes pretpostaviti sta bi moglo biti?(normalno jede,mada je malo bezvoljnija nego ranije.Ima 1,5 god i do pre 2-3 meseca je uspevala da se popne na kuhinjski sto!!:)Cudo od hrcka:))
  Izvini sto ja ovako iznebuha:rumenko:
  Pozdrav!:)
  Aloha! Raspitujem se za antifungus jer sam na par mesta procitao i cuo da treba sa vremena na vreme(2-3meseca) baciti ga u koje kupanje prventivno, a posto sam skoro sve od preparata za negu i ishranu nabavio,pa rekoh da i ovo nabavim,nije na odmet... A jesi li siguran za taj sumpor? POZ!
  znaci ove sive kao tebi sto su dobile malca su 2000?Kod nas u Aleksincu,pa cak i u Nisu ih nazalost nema niti ih je ikada bilo.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top