More 2024

Gde cete na more ove godine?

• Grcka

glasova: 6 37,5%
  • Turska

glasova: 1 6,3%
  • Crna Gora

• Bugarska

glasova: 2 12,5%
  • Egipat

• Italija

glasova: 0 0,0%
  • Tunis

• Albanija

glasova: 0 0,0%
  • Hrvatska

• Neko drugo mesto (navedite koje)

• Ukupno glasova
    16
Gde cete na more leta gospodnjeg 2024 i zasto bas tamo? :ceka:
Koje su destinacije najlepse, najpovoljnije, najegzoticnije ove godine?
ima vec tema o tome:
https://forum.krstarica.com/threads/kuda-na-letovanje-u-2024-godini.991554/#post-48342387
https://forum.krstarica.com/threads/letovanje.999670/

al kad i ti pitas za letoanje, da citiram sam sebe sa druge teme ;)

ove godine ponovo
2000px-Flag_of_Turkey.svg.png

zbog male dece vec dosta godina unazad letujemo po resortima.
iako je svake godine sve skuplja i skuplja, mislim da Turska i dalje ima ubedljivo najbolji odnos cene/kvaliteta.

ne mogu vise da zamislim ceo odmor da provedem ispod suncobrana, resorti nude i druge sadrzaje osim plaze, pa to uvek ukombinuejmo sa nekoliko izleta pa imamo uvek lep, sadrzajan odmor.

Gde cete na more leta gospodnjeg 2024 i zasto bas tamo? :ceka:
Koje su destinacije najlepse, najpovoljnije, najegzoticnije ove godine?

U mom slucaju, more je Grcka.

Zasto? Lepo je za plivanje, more je cisto, dobre su plaze za decu, pesak za bosonogo trckaranje, gradici za setnju, hrana za celu porodicu, klima je okej, ima istorije, ima smokvi i maslina.

Udobno je i mirno.

Grčka, u mesto i kraj u kojem do sad nismo bili pa ima malo pozitivne "treme". A Grčka mi je nekako podrazumevana za klasično letovanje, a sve ostalo obilazim tokom godine kao city break ili produženi vikend ili kao egzotične destinacije koje ipak više volim zimi.
Razlog. kolima je lako dostupna, cene prihvatljive, logistika sasvim solidna,dovoljno velika da je uvek "nova".

Ja sam iz Hrvatske, pa onda naravno da sam odabrao Hrvatsku. Eto danas sam baš došao.
Putovanje autom, obitelji, 4 osobe.
Cestarina Zagreb Lučko - Rijeka Grobnik je 10.10€. Sat vremena parkinga na plaži je 1.6€. Kugla sladoleda na plaži, 2€. Kuhani kukuruz je 3€ po komadu. Apartman je 120€ po danu.

Back