kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.794
TačnoJesi li ti ikad bio na moru, pa se čudiš, da ljudi pričaju o borovini? Tebra, nemoj da se brukaš, borovine pored mora, ima koliko hoćeš.
Šušanj kao najbliži recimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TačnoJesi li ti ikad bio na moru, pa se čudiš, da ljudi pričaju o borovini? Tebra, nemoj da se brukaš, borovine pored mora, ima koliko hoćeš.
ZabljakGdje bi prije isla na Durmitor i Alpe ili u Sen Trope i Mikonos
Ima srbija more.More ce nam ostati vecna zelja, ko Rusima Bosfor i Dardaneli![]()
Koga god da pitaš gde ceš na god.odmor- kažu na more ..
Kada kažem da necu na more , svi me gledaju zacudjeno
Zašto su svi toliko opsednuti sa putovanjima na more a ne na planinu ili jezero ili...ima toliko puno izbora
Zasto uvijek skreces sa teme i to opsirno i sa potpuno nebitnom pricom koja nema veze sa temom?E sad posto je ovo tema putovanja, a ne more...
Ja bih rekao ono sto sam primetio , opsednuti su putovanjem avionom...ne zbog daljine...nego zbog ugodnosti koje im pruzaju kao da su u hotelu tokom putovanja..
Ja se slazem sa tim, iako sam ja bas svasta prosao, znaci stoper, to je suprotno od aviona...niti znas kad ce da naidje, jos ja ne ulazim u svaki auto, iako sam 2m, samo sto ne procenjujem to po snazi nego po mentalnom stanju , ebiga imas 4 sek da procenis...
Dakle ljudi vole avionski prevoz i putovanja avionom, zbog usluge, tu ovi vizzair nemaju nista od dogadjaja...znaci ono je zaebancija....a ovi iz Qatar airwaysa imaju full tretman, e ono je uzivancija...bila biznis klasa ili obicna klasa, mozda se i ne isplati biznis klasa za qatar, nego za ove druge prevoznike..
Ali vole taj ugodjaj i ja mislim da mnogi moji poznanici idu avionom na more ne zbog mora nego aviona...To je moj utisak...
Ja kao klinac sam isao na more vozom, i voz mi je superiska, mada se ne zezam previse sa vozom, znaci znam i za dzeparose i za nagla ubrzanja usporenja, tj nisam se zezao ni kad sam bio tinejdzer....sad vec nemam razloga da se blentavim u vozu...
Voz mi odgovara, tj odgovarao mi je dok su bili kupei...ne odgovara mi u komadu...
Dakle kad racunate odlazak na more, treba gledati i kako idete na more...
moja rang lista je
avion
voz
kamion, stop
autobus...najmanje volim busom
Kad idete sa vise od 2...onda avion, voz , otpada stop...ali upada kombi taxi