Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 12.536
Majorku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to onda jedino za Jadransko možemo reći da je striktno turističko.Чекај, нагласио сам "приморског туристичког места".
Јесу ли била приморска туристичка места? Дакле, и Њу Јорк је на мору (добро, океану), али не спада у приморско туристичко место, иако је на приморју (приокеанју), иако има стотине милиона туриста, али суштина туризма у Њу Јорку није морски (оекански) туризам.

Ispada da si obišla više svijeta od Marka Pola. Azbestne balalajke![]()

nisi na vreme otisla za NjemackuGdje sam pogriješila u životu?
Šta i da sam otišla? Opet taj prosjek, ni tamo, ni vamo! Hoću da ,,odskočim,,!nisi na vreme otisla za Njemacku![]()
Dobro je što ti ne moraš da putuješ nigde jer živiš u Splitu. Imaš sve, od blogotvornih azbestnih plaža do borovine. Tvoj problem su moja putovanja...
Najikrenije ti savetujem da više misliš o sebi, a manje o drugima. Potraži način da smanjiš tu nagomilanu agresiju koju ispoljavaš na forumu, pokatkad i na jezive načine, poput pretnji lupanjem toljagom po glavi. Kako? Pa radi sve obrnuto od onoga što si do sad radio. Izbegavaj kupanje u azbestnim plažama, ovaj forum, pretnje drugim ljudima, svađe, laganje, provokacije, ne budi ljubomoran...Možda ti se posreći jednog dana, pa i ti vidiš malo sveta.
Ima li neko da ne ide nigdje, osim mene?!
Dubai, Bugarska, Grčka, Španija...? Odakle vam ljudi? Dajte mi putokaz!
Ja ni u YISK-u ne mogu da kupim stolice za dvorište, i to na akciji.
Gdje sam pogriješila u životu?

U skoli jahanja od ove godine uvode i fijakersku voznju.ol inkluziv, imas i nilskog konja, ko to jos nudi![]()

gde je to?Panonsko.
Radni odmor uz kotlić roštilj, zvuke tambura i mešalice za beton.
pa pitala si odakle ljudima za Dubai, Bugarsku, Grčku, Španiju...?Šta i da sam otišla? Opet taj prosjek, ni tamo, ni vamo! Hoću da ,,odskočim,,!![]()
U Split.
Tojest u neko od mesta u okolici Splita, tako da grad imam na usluzi po noći i danu.
Celo splitsko područje je povezano u jedan veliki, ogromni grad, koji obuhvata i otoke.
Grčku i Bugarsku mogu i ovde da priušte što se vidi i po nemanju aranžmana u jeku sezone i po činjenici da možda 1/10 ne ode negde na more.pa pitala si odakle ljudima za Dubai, Bugarsku, Grčku, Španiju...?
prosecni ljudi u DE to mogu sebi da priuste.
U decembru smo bili, temperatura je bila ok 30C, jedino me malo vetar nervirao. Pa zato sam i rekla, sve urbano, samo shoping i provod, zbog toga i jest napravljen. Ni ne verujem da ću opet tamo.u kom si mesecu bila u Dubaiu?
mi smo ove godine prve nedelje novembra tamo... koliko sam na netu gledao, trebalo bi da bude prijatno vreme, ca. 30°
neki nasi prijatelji su isli preko leta, kazu bilo 45-50°, u hotelima u bazene ubacuju sante leda da se rashladi voda, da bi ljudi mogli da se kupaju
tamo preko leta ne treba ni za dzabe ici.
mada smo mi vise planirali odmor da obidjemo te neke "znamenitosti" ako tako mogu da se nazovu, jer je sve staro max. 20-30 god. nego da se kupamo... to moze i u Turskoj za mnogo manje para nego u Dubaiu...![]()
Il nisi bogato udata ili nisi ĆacikaIma li neko da ne ide nigdje, osim mene?!
I jedno i drugo.Il nisi bogato udata ili nisi Ćacika![]()
Ja ne žudim za Dubaijem, ni najmanje. Meni paše i Makarska rivijera.pa pitala si odakle ljudima za Dubai, Bugarsku, Grčku, Španiju...?
prosecni ljudi u DE to mogu sebi da priuste.
Bliži se leto, vreme je za putovanja
Kupio sam papuče i šorc
Idem na Tasos.. je l bio neko? kakvi su utisci?

u kom si mesecu bila u Dubaiu?
mi smo ove godine prve nedelje novembra tamo... koliko sam na netu gledao, trebalo bi da bude prijatno vreme, ca. 30°
neki nasi prijatelji su isli preko leta, kazu bilo 45-50°, u hotelima u bazene ubacuju sante leda da se rashladi voda, da bi ljudi mogli da se kupaju![]()
tamo preko leta ne treba ni za dzabe ici.
mada smo mi vise planirali odmor da obidjemo te neke "znamenitosti" ako tako mogu da se nazovu, jer je sve staro max. 20-30 god. nego da se kupamo... to moze i u Turskoj za mnogo manje para nego u Dubaiu...![]()
u udajiIma li neko da ne ide nigdje, osim mene?!
Kako jedva dočekate i nasjednete?!u udaji