Monotonija u braku

Kakvih brakova ima moj je savrsen.
Ovde je mnogo tesko nesto reci,a da ne bude pogresno protumaceno.
Vecina vas na mene gleda kao nekog loseg lika bez morala,al nije to bas tako(mozda i ja nisam lepo opisao situaciju).
Gledaj, da si hteo (ili smeo) da svrljas sa strane, ne bi dosao ovde da se posavetujes sa nekim ko je voljan da ti da savet. Ti bi nasao ljubavnicu i ostvario svoje mastarije. To je dovoljno pozitivno.
Ali citaj sta ti pisu ljudi ,i razmisli o tome (ne bas svi, ovi koji se sprdaju ne uzimaju se u razmatranje).

Vecina vas na mene gleda kao nekog loseg lika bez morala,al nije to bas tako(mozda i ja nisam lepo opisao situaciju).
Da, to je sladak limun...Znam da ti je trebalo dosta vremena da se obratis ljudima koje ne poznajes I da od njih trazis savet. Iscrpeo si sve mogucnosti (po tvom) I nije se doslo do resenja, samo se frustracija gomilala...Nema odgovora na tvoje pitanje, nema konkretnog saveta koji ce resiti tvoje probleme koji su dugogodisnji..

ma ne nisam te loše protumačila, naprotiv, imala sam istu situaciju kao ti i
dala sam ti dobar savet ali kao da te nije ni okrznuo…..

Sigurna sam da nije
mozda ga ne interesuje uopste
vidis da menja iskaz naosmoj strani
kaze da ima savrsen brak
Savrsenstvo ne postoji. Al poprilicno dobar brak i vecinu normalnih stvari isprobali.
Hteo sam da cujem neke kreativne ideje da se brak osvezi,a ne da se razvede,ro je danas najlakse. Treba sacuvati brak ako je moguce al treba unositi neke novine u njega.
Citao sam vase poruke,al nisam mogao da pisem i nisam hteo nikog da uvredim samo da cujem vase misljenje i ideje.

Back