Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.209
Nakon 20 godina braka kao brat i sestra, nakon 30 kao dvije sestre?Dosli ste do tacke kada se volite kao rodbina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon 20 godina braka kao brat i sestra, nakon 30 kao dvije sestre?Dosli ste do tacke kada se volite kao rodbina
Kakvih brakova ima moj je savrsen.Zoki 79 se samo teši![]()
Casne...Nakon 20 godina braka kao brat i sestra, nakon 30 kao dvije sestre?![]()
Gledaj, da si hteo (ili smeo) da svrljas sa strane, ne bi dosao ovde da se posavetujes sa nekim ko je voljan da ti da savet. Ti bi nasao ljubavnicu i ostvario svoje mastarije. To je dovoljno pozitivno.Kakvih brakova ima moj je savrsen.
Ovde je mnogo tesko nesto reci,a da ne bude pogresno protumaceno.
Vecina vas na mene gleda kao nekog loseg lika bez morala,al nije to bas tako(mozda i ja nisam lepo opisao situaciju).
Da, to je sladak limun...Znam da ti je trebalo dosta vremena da se obratis ljudima koje ne poznajes I da od njih trazis savet. Iscrpeo si sve mogucnosti (po tvom) I nije se doslo do resenja, samo se frustracija gomilala...Nema odgovora na tvoje pitanje, nema konkretnog saveta koji ce resiti tvoje probleme koji su dugogodisnji..Kakvih brakova ima moj je savrsen.
Vecina vas na mene gleda kao nekog loseg lika bez morala,al nije to bas tako(mozda i ja nisam lepo opisao situaciju).
O kakvom moralu pričaš hoćeš majku svoje djece da u swingeraj uvučeš?Kakvih brakova ima moj je savrsen.
Iskreno puno je to vremenaNakon 20 godina braka kao brat i sestra, nakon 30 kao dvije sestre?![]()
Ja znam ljude koji i posle vise od 30 god zajedno imaju aktivan seksualni zivot, medjusobno, ne sa strane.... Sve zavisi kako se ljudi nadju.Nakon 20 godina braka kao brat i sestra, nakon 30 kao dvije sestre?![]()
Kad stavimJa znam ljude koji i posle vise od 30 god zajedno imaju aktivan seksualni zivot, medjusobno, ne sa strane.... Sve zavisi kako se ljudi nadju.
Ja sam pitao sta mislite o tome,a ja nisam nikad ni bio u kontaktu sa takvima,al bih voleo da upoznam neki par da cujem od njih kako to funkcionise u praksi cisto iz znatizeljeO kakvom moralu pričaš hoćeš majku svoje djece da u swingeraj uvučeš?
ma ne nisam te loše protumačila, naprotiv, imala sam istu situaciju kao ti iKakvih brakova ima moj je savrsen.
Znam, ali ja se ne salim.....Kad stavimonda se šalim, gospodine!
Aham, onda se izvinjavam, ne mogu ti ništa po tom pitanju reći, smatram to boleštinomJa sam pitao sta mislite o tome,a ja nisam nikad ni bio u kontaktu sa takvima,al bih voleo da upoznam neki par da cujem od njih kako to funkcionise u praksi cisto iz znatizelje
U pravu si, cuje samo ono sto zeli ...ma ne nisam te loše protumačila, naprotiv, imala sam istu situaciju kao ti i
dala sam ti dobar savet ali kao da te nije ni okrznuo…..
Pa pitaj ih jel im monotonija u braku kad ih već znašJa znam ljude koji i posle vise od 30 god zajedno imaju aktivan seksualni zivot, medjusobno, ne sa strane.... Sve zavisi kako se ljudi nadju.
tako i u braku vidi samo što on želi.U pravu si, cuje samo ono sto zeli ...
Koliko sam ja cuo njih ima punoPa pitaj ih jel im monotonija u braku kad ih već znašpomozi Zoki
Ako je procitao sta smo pisali, Bog da me ubije...tako i u braku vidi samo što on želi.
konzervativnu ženu
a možda ona leži na ledjima i kaže evo ga ovaj koji put već, nije čuo za doggy!?![]()
Sigurna sam da nijeAko je procitao sta smo pisali, Bog da me ubije...
Ma dosao da ispita za svingeraj, a mi mucenici, uradi ovo, uradi ono..Sigurna sam da nije
mozda ga ne interesuje uopste
vidis da menja iskaz naosmoj strani
kaze da ima savrsen brak
Savrsenstvo ne postoji. Al poprilicno dobar brak i vecinu normalnih stvari isprobali.Sigurna sam da nije
mozda ga ne interesuje uopste
vidis da menja iskaz naosmoj strani
kaze da ima savrsen brak
Hteo sam da cujem svako misljenje,a rekao sam od zena zbog toga sto one razmisljaju drugacije od nas muskaracaNego zoki ok zagoreo si al odakle ideja da zene daju bolje savete a
Druze, ovo ti je ad hominem forum.Kakvih brakova ima moj je savrsen.