Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Mada džaba mi savjetujemo i pišemo ovdje, mislim da je Zoki došao da proba malo zabranjenog voća i da se dopisuje sa forumašicama 
Ako, ne osuđujem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti to imas neko trece oko ili...?Mada džaba mi savjetujemo i pišemo ovdje, mislim da je Zoki došao da proba malo zabranjenog voća i da se dopisuje sa forumašicamaAko, ne osuđujem.
Sve sam vas slusao ne briniteMada džaba mi savjetujemo i pišemo ovdje, mislim da je Zoki došao da proba malo zabranjenog voća i da se dopisuje sa forumašicamaAko, ne osuđujem.
Hahahaha I ja tako nekad pomislim.Mada džaba mi savjetujemo i pišemo ovdje, mislim da je Zoki došao da proba malo zabranjenog voća i da se dopisuje sa forumašicamaAko, ne osuđujem.
Svaka reč na svom mestu!Ta najobicnija zena ti je nekad bila najveca ljubav, bar po tvojim recima...Brak I svaki drugi odnos je dvosmerna komunikacija..poslusaj je , mozda ima nesto da ti kaze. Ne unizavaj nesto, sto te je oblikovalo kao osobu.. Zajedno ste rasli I razvijali se...
Ако је монотонија продрла у међуинтелектуалне поре двоје људи, ту освјежења више нема.Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Ma da....najbolje je nek izbaci ženu i djecu poslije 20 godina braka pa nek se pronalazi i traži ljubav po internetskim forumima. E to ako mu ne osvježi život, neće ništa.Ако је монотонија продрла у међуинтелектуалне поре двоје људи, ту освјежења више нема.
Ако немају својих тема, ако обоје нису на истим таласним дужинама, готово је. Али, може се то вући до јебене смрти.
Човјек то сконта кад нађе праву. Кад не мора да се мучи да отаљава конверзацију, него је изнова и изнова мотивисан за другу особу.
Та интелектуална предигра најјачи је стимуланс бруталног секса, најискреније емоције, чврстог пријатељства.
Без тога све је срање и тужан је живот.
O pa nadam se da ćeš nas počastiti zrncima mudrosti, ipak si ti postavljač teme i realno imaš obavezu da se osvrneš na mišljenja i komentare forumaša.Tema mi je ok,a i komentari su vrh.
Mozda kasnije i ja kazem neku recenicu
Mogli si i ti malo do pp-a da vidimo kako seks ovih dana.Kad nađeš vremena naravno, ipak si zauzet piskaranjem u pp![]()
Ja javno prijavila sinoć i jutros zornjak, ima tamo tema pa iskomentariši slobodnoMogli si i ti malo do pp-a da vidimo kako seks ovih dana.![]()
Znaci nema krize? Javi kad bude.Ja javno prijavila sinoć i jutros zornjak, ima tamo tema pa iskomentariši slobodno![]()
Čuj kad bude? E moj ti, ne hebe ko ima šta već ko je naučioZnaci nema krize? Javi kad bude.
Onda se prihvati pp-a.Čuj kad bude? E moj ti, ne hebe ko ima šta već ko je naučio![]()
Vidi brate posto sam cuo sve komentare vreme je da ja kazem zasto je monotonija.Zoki, da se ne mucis, ovo ti je poruka, zvanicna ljudi sa foruma. Ili ti skupljene izjave u proseku u jednoj:
Ako se dvoje kapiraju i imaju ono nesto ono pravo iskonsko u sebi onda je razgovor i sve oko njega i seks fenomenalan top i vole se do kraja zivota iznova i iznova, a ako nema tu toga nesto ono nesto onda raskid, razvod.
Reseno! Zatvaraj temu.
Ma sta god je tebi lakse da nadjes opravdanje za sebe..Mi smo tu da se slozimo, ustvari, mi se uvek slazemoTrazite ono kontra od onog kod kuce