Monotonija u braku

Kakvih brakova ima moj je savrsen.
Ovde je mnogo tesko nesto reci,a da ne bude pogresno protumaceno.
Vecina vas na mene gleda kao nekog loseg lika bez morala,al nije to bas tako(mozda i ja nisam lepo opisao situaciju).
Ja te ne vidim kao lošeg lika..
Razumijem da ti je situacija zahebana.
I opet.. evo direktno te pitam:"da li si ikada, u tih 20g braka, pokušao da kroz igru i u naletu zajedničke strasti, svoju dragu zadovoljiš na neki drugi način nego što ste inače navikli?"
E... I to je samo jedno pitanje i istovremeno mogući savjet koji je ovda ba temi postavljen.
Mensečini da obraćaš pažnju isključivo na poruke koje evt. / malo (i kroz šalu) provokativne. A druge sa konkretnim predlozima i pitanjima izbjegavas.
...kao da ti treba pohvala da si dobar otac i muž..
A vidi to nas ovde ne treba da interesuje niti iko oko tebe, pa ni mi ovde, možemo/smijemo o tome da sudimo.
..znam ja takav tip žene, ali znam da se i njima može horizont proširiti kada im se bar jednom dodjeli poklon fenomenalnog orgazma. ..
Onda je lakše pričati s njima o nečemu sta je postalo redovnost i probudila se zelja za promjenom.

Et.. Izvini ako sam pretjerala.. Nije mi namjera da ugrozi. Nesto..
I fakat.. rado bih da čujem da ste se opet "našli" I da se zajedno opet sesate kao teenies..

🖖👊🤝
😌😊😌

Ja te ne vidim kao lošeg lika..
Razumijem da ti je situacija zahebana.
I opet.. evo direktno te pitam:"da li si ikada, u tih 20g braka, pokušao da kroz igru i u naletu zajedničke strasti, svoju dragu zadovoljiš na neki drugi način nego što ste inače navikli?"
E... I to je samo jedno pitanje i istovremeno mogući savjet koji je ovda ba temi postavljen.
Mensečini da obraćaš pažnju isključivo na poruke koje evt. / malo (i kroz šalu) provokativne. A druge sa konkretnim predlozima i pitanjima izbjegavas.
...kao da ti treba pohvala da si dobar otac i muž..
A vidi to nas ovde ne treba da interesuje niti iko oko tebe, pa ni mi ovde, možemo/smijemo o tome da sudimo.
..znam ja takav tip žene, ali znam da se i njima može horizont proširiti kada im se bar jednom dodjeli poklon fenomenalnog orgazma. ..
Onda je lakše pričati s njima o nečemu sta je postalo redovnost i probudila se zelja za promjenom.

Et.. Izvini ako sam pretjerala.. Nije mi namjera da ugrozi. Nesto..
I fakat.. rado bih da čujem da ste se opet "našli" I da se zajedno opet sesate kao teenies..

🖖👊🤝
😌😊😌
Nisi preterala,hvala za razumevanje.

Burazeru ja sam prvi put na nekom forumu,trudim se al ovde jedimo ja nemam moral izgleda
Zato filtriraj odgovore....
Lepo te pitala koleginica, sta ona misli o tome? Jesi li seo polako i pricao sa njom, rekao joj da mastas o necemu SA NJOM da uradis ili probas? Mada to se ne pita izmedju supe i glavnog jela, zato su te i savetovali da otputujete sami ili posaljete decu negde na dan-dva, da pokrenes neku pricu ili akciju.

Zato filtriraj odgovore....
Lepo te pitala koleginica, sta ona misli o tome? Jesi li seo polako i pricao sa njom, rekao joj da mastas o necemu SA NJOM da uradis ili probas? Mada to se ne pita izmedju supe i glavnog jela, zato su te i savetovali da otputujete sami ili posaljete decu negde na dan-dva, da pokrenes neku pricu ili akciju.
Ne vredi da pricam kad je ona najobicnija zena bez ikakvih zelja za male perverzije

Ne vredi da pricam kad je ona najobicnija zena bez ikakvih zelja za male perverzije
Ta najobicnija zena ti je nekad bila najveca ljubav, bar po tvojim recima...Brak I svaki drugi odnos je dvosmerna komunikacija..poslusaj je , mozda ima nesto da ti kaze. Ne unizavaj nesto, sto te je oblikovalo kao osobu.. Zajedno ste rasli I razvijali se...

Ne pristajem na takve dogovore.

Ali nemam nista protiv da se bilo ko dogovara kako hoce. Na obostrano zadovoljstvo.
I mislim da je to skroz posteno. Reći kako jeste i kako mozes ili ne mozes i zelis ili ne zelis.

I sve to tokom 5 godinama?
Ti si sam sebi dosadio, pa to resavas promenom partnera... Nije do njih. Mnogi ljudi ne umeju da zive srecno u dvoje.. Hvala Bogu, 21.vek, te svako zivi kako zeli.
Pa, stvari idu progresivno, teta Lju.
Počelo je i ranije, ali se završilo nakon 5. godina.
Izvinite što bacam grudvu na vašeg sneška.
Razumem ja zašto se, sredite, i zašto branite uniju i sverinju žene.
Taman posla da vam žena, pa čak i ako je lepa i korcilomka dosadi,
jer ste vi odgajane, od malena, kao princeze koje su se ulagače u lepotu i u to da ste privlačne nekome do kraja života, a ja sam se drznuo da kažem da to nije tako.
Pa pretpostavljate da znate kraj filma, iako ga niste ni gledali:
Ona je promenila partnera, a pre toga me je varala sa rođakom u kućnim prijateljem.
Ja sam rekao iskreno, makar ovde - ne varajući je pritom; a ona je prevarila mene.
No, ja se nisam ogradio od toga da kod vas toga nema, samo neću da govorim u vaše ime.

Ovo teta je suvisno. Na osnovu Vase slike bih Vam jos mogla i persirati.
Ostalo necu ni citati...
Svakom svoj zivot.
Moj snesko, moja stvar.
Svako dobro
Pa, stvari idu progresivno, teta Lju.
Počelo je i ranije, ali se završilo nakon 5. godina.
Izvinite što bacam grudvu na vašeg sneška.
Razumem ja zašto se, sredite, i zašto branite uniju i sverinju žene.
Taman posla da vam žena, pa čak i ako je lepa i korcilomka dosadi,
jer ste vi odgajane, od malena, kao princeze koje su se ulagače u lepotu i u to da ste privlačne nekome do kraja života, a ja sam se drznuo da kažem da to nije tako.
Pa pretpostavljate da znate kraj filma, iako ga niste ni gledali:
Ona je promenila partnera, a pre toga me je varala sa rođakom u kućnim prijateljem.
Ja sam rekao iskreno, makar ovde - ne varajući je pritom; a ona je prevarila mene.
No, ja se nisam ogradio od toga da kod vas toga nema, samo neću da govorim u vaše ime.

E pa valla ja sam najobicnija žena.. I fakat sam stidna.. I opet otvorim se i pričam, naravno mora biti momenat za to... atmosfera..
Ne volim ni ja svašta ali mislim da bi se iznenadio koliko smo svi različiti i opet na neki način slični.
..
I opet pitam se da li stvarno misliš da kad bi posao sad sa nekom drugom, da bi ti bilo lakše izvesti svoje keksualne želje i da li misliš da bi svaka odmah rekla uu jee to sam oduvjek sanjala?

Ne vjerujem da misliš tako.

I polako se pitam da li bi i stvari htjeo da probaš ovako tajno,da ne izgubiš I tu opciju koju imaš..

Jer već sam pisala..niko.ne treba sebe i svoje snove da žrtvuje u vezi ili braku.. ne da djecu, ne za partnera a pogotovo ne za sve ostale okolo...

Mislim da ti znas sta ti je ciniti. Hteo si razgovor o tome, bio ti je potreban i da budes shvacen kako i objektivnost.
Toga nemas druze. Ne samo na forumima. Mozda sa nekim dobrim ortakom.
Uzivaj.
.. E hebga sad jarane 😋

.. ozbiljna sam na ozbiljne teme. Zezam se kad je zeza.
Ja ne vidim tako forum, i fakat nekad jeste bolje citati mišljenja drugih jer su većinom sasvim drugi uglovi prizme koju poznajemo isto kao i dobri drugovi oko nas..

Al hajde de.. Moguće da sam i ja naivna po tom pitanju.. Al jesam i tvoje postavke na ovoj i drugim temama ozbiljno shvatala a ne kao..

Al hajde de.. ta ja znam ja ti ba neam poojma.. Sam kaem

I ev svakom po piće neko.. Pa ko želi.. Bujrim😊

☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍷🍷🍷🍷🍷🍺🍺🍺🍺🍸🍸🍸🍸🍹🍹🍹🍹🥃🥃🥃🥃🥃🥤🥤🥤🥤🥤🥤🍵🍵🍵🍵☕☕🥛🥛🍺🍺🍹🍹🍹🍹🍹🍸🍸🍸🍷🍷🍷🍷🍷🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼

.. E hebga sad jarane 😋

.. ozbiljna sam na ozbiljne teme. Zezam se kad je zeza.
Ja ne vidim tako forum, i fakat nekad jeste bolje citati mišljenja drugih jer su većinom sasvim drugi uglovi prizme koju poznajemo isto kao i dobri drugovi oko nas..

Al hajde de.. Moguće da sam i ja naivna po tom pitanju.. Al jesam i tvoje postavke na ovoj i drugim temama ozbiljno shvatala a ne kao..

Al hajde de.. ta ja znam ja ti ba neam poojma.. Sam kaem

I ev svakom po piće neko.. Pa ko želi.. Bujrim😊

☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍷🍷🍷🍷🍷🍺🍺🍺🍺🍸🍸🍸🍸🍹🍹🍹🍹🥃🥃🥃🥃🥃🥤🥤🥤🥤🥤🥤🍵🍵🍵🍵☕☕🥛🥛🍺🍺🍹🍹🍹🍹🍹🍸🍸🍸🍷🍷🍷🍷🍷🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼
Ne znam gde se nadje prozvanom. Pricam sa covekom, na forumu sa neko vreme i smatram da je legitimno da mu podelim iskustvo, bilo ispravno ili ne.
Neka muska prica u krajnjem slucaju, kapiranje.
Ni ne ocekujem od zenske strane da to razume, jer nema tu perspektivu.

Brak je dobrovoljna zajednica muskarca i zene u koji oboje unose ljubav ali i ocekivanja i slobodu.Problem nastane kada se nesto od toga ugrozi,kada su na primer ocekivanja veca od realne mogucnosti,kada se gubitak slobode javi kao problem,tada nastaje sve ono lose po brak pa i monotonija.
Pazite kada ulazite u vezu ili brak i budite realni,nece partner biti vecno mlad,zategnute koze ravnog stomaka,potentan,ako to shvatite prvoga dana necete imati problem ni posle 40 godina.

Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Tesko je odgovoriti na to pitanje.Sto kazu ovi mladi,ako nema hemije i kompromisa medju vama,na zalost tesko ce ici.Nadam se da cete uspeti da se nadjete na istoj talasnoj duzini i nastaviti lep i dobar zivot.Samo morate oboje da se potrudite.

Back