Monotonija u braku

Pa lako je reci, ja kad se udam/ozenim ja cu ga/ju hebati do kraja zivota i grliti i maziti. Nekako mi je to naivan pristup.
Pa udata sam.
I pisala sam ti sta ja njemu kažem.

... A drugi dio se obazire na lika u snovima.

P jbt samm zato sto sam udata ne mogu da sanjam il zamisljam.. Mislim da su samo misli slobodne tako da ovaj iz snova je nesto drugo nego muž.. Jel dodje nesto kao da sam i ja njemu ideal.. Al hajde de.. Neću da prepričavam.. Možda se nisam dobro izjasnila u poruci..

A moozda ni ti nisi dobro sve pročitao....
Elem nejma vezze..

🤓😁😁

Ovo sam rekla i to i dalje mislim:

Što je najgore, za situaciju si ti kriv. Ako je za dvadeset godina nisi uspio učiniti savršenom ljubavnicom-onda brate do tebe je. I ona je od krvi i mesa, da si umio, kao što nisi, sama bi u trenucima uzbuđenosti tražila i ono što je tebi od nje nezamislivo, bez obzira što boli :D Poklopi se ušima, idi joj napravi kafu i zahvali Bogu što ne zna za bolje.
Ahahah, ona leži kao Patrik Zvezda a on je podiže i baca na sebe i kaže skači.

20 godina cekanja da se zacini brak je povrrsno i sebicno?
Ti si meni skroz peta dimenzija.
20 g čekao da se začini brak...
Valjda su oboje u tom braku činili i začinjavali..
Il eto nisu..

Ne kaze niko da je treba gaditi samo ako nije do sada i pita kako da počne, mislim da jeste neobhodnobda pričaju o tome.. Ili da joj pokaže na šta misli..

A napisala sam isto da niko ne mora da trpi u braku ili da čuva brak a sebe da žrtvuje..

Hebga...ocigledno površinski čitamo..

Ja se izvinjavam ako sam ostavila takav dojam... Stvarno to ne podržavam.. Ali ni to da je uvjek samo jedno krivo...

🤔

Pa udata sam.
I pisala sam ti sta ja njemu kažem.

... A drugi dio se obazire na lika u snovima.

P jbt samm zato sto sam udata ne mogu da sanjam il zamisljam.. Mislim da su samo misli slobodne tako da ovaj iz snova je nesto drugo nego muž.. Jel dodje nesto kao da sam i ja njemu ideal.. Al hajde de.. Neću da prepričavam.. Možda se nisam dobro izjasnila u poruci..

A moozda ni ti nisi dobro sve pročitao....
Elem nejma vezze..

🤓😁😁
Mila moja, mislim da si pricala sa nekim drugim o svom muzu, snovima i to.
Samnom si, cini mi se, pisala o mirisima. Ni ne znam da si udata. Nekako ne zalazim o tim stvarima licno sa ljudima ovde.

Mila moja, mislim da si pricala sa nekim drugim o svom muzu, snovima i to.
Samnom si, cini mi se, pisala o mirisima. Ni ne znam da si udata. Nekako ne zalazim o tim stvarima licno sa ljudima ovde.
Ama ovde ba... Hahahhahaha
Na šta si ti napisao da da da..? Sjećaš li se?

.. Trebas provjeriti.. Jer ti si postavio pitanje..
Ee

A jesmo pisali i za mirise.. Tačno ba.. I drago mi je da smo, jer se slažemo po tom pitanju..

Ee jbg.. 😊🤓🤓

20 g čekao da se začini brak...
Valjda su oboje u tom braku činili i začinjavali..
Il eto nisu..

Ne kaze niko da je treba gaditi samo ako nije do sada i pita kako da počne, mislim da jeste neobhodnobda pričaju o tome.. Ili da joj pokaže na šta misli..

A napisala sam isto da niko ne mora da trpi u braku ili da čuva brak a sebe da žrtvuje..

Hebga...ocigledno površinski čitamo..

Ja se izvinjavam ako sam ostavila takav dojam... Stvarno to ne podržavam.. Ali ni to da je uvjek samo jedno krivo...

🤔
Zna on nju valjda dobro, a kako i ne bi posle 20 godina, zato ne sme da pita i predloži.

Ја бих попричала. Отворено. На јавном месту да избегнем драму код куће. Међу људима је човек уздржанији, саслуша и када би у кући демонстративно напустио просторију и залупио вратима.
Наговестила бих да ништа нисам радила, али да ми мисли и жеље не дају мира. Питала шта је њој од тога занимљиво и привлачно.
Мада, после 20 година не знам шта може бити а да нисте пробали. Сем размене партнера, групног секса и неких ствари које су већини одбојне. Шта значи класика?
Неки људи су нестални, незадовољни шта год да имају, гладни свега, и очекују не знам ни ја шта. Да семафори плешу на прелазима и забављају их. А углавном је досада (и забава) у нама самима.
Буди спреман да преузмеш ризик, можда изгубиш оно што ти када будеш погледао са дистанце, уствари највише значи.

Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
prestrojite se u slobodne strelce.
ako ništa ne uradite zato što ste ispali iz fazona
uvek mozete da se vratite jedno drugom uz utehu
da, ipak, najbolje je kod kuće uvek mirno kao bonaca…

Nikako... :D
Nisam bio u braku (niti u vezi) koja može da se meri po dužini trajanja sa tvojom, ali mislim da razumem tvoju želju za novinom i promenom.
Moja najduža veza (u kojoj smo živeli zajedno) je bila 5godina, ali sam, kako je vreme prolazilo, osećao zasićenje.
Na početku smo se samo seksali, po više puta dnevno. A na kraju par, puta u nedelji. Ponekad bih i radije bacio drkicu, dok ona spava.
I nije da je bila loša u seksu, da nismo u nosili novine, kako je vreme prolazilo, ali ni to ne menja mnogo. Možete se i igrati uloga - ali to je kao da imaš filmski maraton filmova jednog istog glumca... možda i gore.. jer u filmovima postoje i sporedne uloge koje umeju da razbiju monotoniju. :D
I nema nikakvog iznenađenja - bilo da tvoja draga igra "časnu sestru", ili "pohotnu učiteljicu" - isto uzdiše, iste stvari je pale ili ne; znaš joj svaki mladež, svaku erogenu zonu...
Ti si samo iskren.
I sve to tokom 5 godinama?
Ti si sam sebi dosadio, pa to resavas promenom partnera... Nije do njih. Mnogi ljudi ne umeju da zive srecno u dvoje.. Hvala Bogu, 21.vek, te svako zivi kako zeli.

Mene nerviraju ljudi kad pricaju kako sve prsti u braku od srece i sexa,a ja znam da to nema veze sa zivotom(90%njih laze samo ne znam zasto).
Danas prosto nemas sa kim da porazgovaras,a kamo li da te neko posavetuje ili isprica kako je njemu al iskreno. Strasno
Zašto bi ti neko iskreno pričao kako je njemu?
Najbolje je da te niko ne savetuje, da modus pronadjete samo vas dvoje.

Ne mora da prica iskreno,mislio sam na nekog tkzv dobrog prijatelja gde medju nama ne bi trebalo imati tajni,a onda ukapiras da te laze bez potrebe
baš zato ti rekoh

ako sa prijeteljem deliš ono što bi trebalo da deliš sa ženom nije ni čudo što vam je odnos u raspadu
20 godina je mnogo vremena da nekoga upoznaš duboko i suštinski.
ili da ga ne upoznaš uopšte.
meni se čini da se nisi ni trudio i da zato o svojoj ženi umeš da kažeš jedino da je konzervativna.

Ajde I ja da se upisem sa svojim pametovanjem...
Prvo, mladi stupili u brak. Kazes zaljubljeni, a ta zaljubljenost nije imala vremena da sazri...Ili u ljubav Ili u razlaz. Znaci, sve vam ruzicasto, bajno vajno I sjajno. Dodje jedno dete, drugo dete....obaveze, problemi, jednostavno dodje zivot. I godine klize, neprimetno, Ali klize..Moje licno misljenje je da niste nikad ni bili kompatibilni....preko mozga, jezika, pa sve do....Dosli ste do tacke kada se volite kao rodbina I to je velika ljubav, ali nema ono...
Ne mozes joj predloziti otvoreni brak jer niste toliko bliski...Svaka akcija, ima reakciju, jbg..Moras sesti sam sa sobom, uraditi iskrenu introspekciju, pa onda traziti savet bilo koje vrste...

Izvinite ja nisam ni kurvar ni propalica(bar ne jos uvek)😁.Meni je porodica na prvom mestu,koliko god ja zvucao kao los covek.
Ja sam samo covek od krvi i mesa koji voli sve sto vole mladi.
Moje misljenje,a i dosadasnje iskustvo sa ljudima raznih delatnosti . Mi smo jedno isfolirano drustvo(vecina),cast izuzetcima.
Bio sam iskren,a to je danas veoma tesko biti.
Zelim svima vama lepe veze i brakove do kraja zivota,al jedno su zelje,a druvo realnost tj.zivot.
Skoro sam 98% siguran da niko nije skroz cist ni u vezi,ni u braku!
Baviš se drugim ljudima i kako se oni provode, baviš se nevažnim stvarima trošiš energiju koja ti je potrebna da središ stvari kod kuće.
Bavi se sobom i svojim potrebama bavi se svojom partnerkom ako ti je već porodica na prvom mestu.
Možda ona i nije tako konzervativna kako ti se čini, možda te blokira nesigurnost da joj pokažeš o kakvom iebanju sanjaš oznojen do trepavica od turi vadi.

Back