Monotonija u braku

Zoki, sve te razumem. Muka jedna. Ne znas kako da joj kazes, pa okolisas, pa nagovestavas. Sve si pokusao osim direktnog razgovora. Reci joj onda kad ste oboje sami, opusteni, raspolozeni. Sipaj joj neko lepo pice, napravi atmosferu i reci sto direktnije mozes, bez uvijanja, ulepsavanja... Mozda da joj pokazes ili posaljes neki video, kako bi joj objasnio.. Mozda ces je prepasti, a mozda i podgrejati uspavane strasti. Kod mene bi definitivno bilo ovo drugo. Probaj...
Kod prevare je problem sto tvoj problem ostaje, vremenom to povrsno vidjanje izazove emocije, razviju se ocekivanja, pozelis jos i jos... Sta si uradio? Kod kuce isto, a tebi glava puca od onog sto krijes..
Ja nisam za sfing. Zaljubive sam prirode.. Smesno, znam 😁
.. Ee super ovo sve sto pišemo.. I vjeruj mi pročitala sam sve poruke al cini mi se da on ne čita il ne benda il možda neće da vidi jer mu druge ideje rastu sve veće i više pred okama...

Danas subota.. Znaci ako inače radi može da se posvete jedno drugom.
..

Al ta ja znam.. Nemam ja pooojma🙄🤓

Poslednja izmena od moderatora:
.. Ee super ovo sve sto pišemo.. I vjeruj mi pročitala sam sve poruke al cini mi se da on ne čita il ne benda il možda neće da vidi jer mu druge ideje rastu sve veće i više pred okama..

Danas subota.. Znaci ako inače radi može da se posvete jedno drugom.
..

Al ta ja znam.. Nemam ja pooojma🙄🤓
Kao da sam ja citao sta je on napisao Otvorim procitam recenicu, dvije i peglam po svome.:mrgreen:

....
Prijatelju il je boli il se gadi i sta vise reci. Ostaje samo dosadna klasika po ko zna koji put.
hmmm.. Sve se mislim dal da na ovo pišem al et pišem ev..
Ako si nježan I pažljiv... potrudiš da se ONA otpusti.. Izljubis je po tijelu.. Polako nježno.. Malo usne odmaknes da samo blizu kože budu I da se osjeti dah.. Naježiš je lijepo.. čuješ kako uzdiše.. Polako joj do intime dodjes.. I nastaviš tu posmatrajući reakcije njene..

E sad.. Ja ne znam sve žene naravno.. Al mislim da nas najmanje 65 % ovako nesto voli...

Ha ya..

A ako kreneš priču: e sad ti se nagni ja ću ti namazaT guiCu vazelinom pa ćemo vidT dokle stižemo..
Ili... Daj otvori usta..maJo mi se piski..
I.. Tako to iz vedra neba.. normalno da joj se gadi..

Sve treba u razgovoru i dijalogu.. Pitaj je sta ili zašto joj se gadi?
Ima li tebi da se nesto gadi?
Il bi ti sve..?..od orala kad ima dane do toga da ti u guzu lagano gura recimo prste?...

E Hebga dvica (mislim sebe!) .. Opet ti prećera.. Šuti.. Idi operi zube na kaladont igri.. 🤫🤪🤔

Za pocetak ne razmisljati kao zivotinje.Ono- nisu zena za upotrebu pa kad dosade ajde neka seta!
Shvati covek to kad ga svi okrenu ko carapa pa ostane ta ili taj jedan, ko te voli i stobom ima odnose kao prvi dan. Kriv je danasni "Fast and furious "shvatanje braka pa je lakse se latiti neke kurcolomke nego uzivati u tome sto imamo.
think abayt thet mojne bratucu🥳
Nisu ni muskarci kad ih prizenis tefleca kastrirana marva koja nema prava na svoje potrebe, nekmoli ispunjenje nekih fantazija i hot stvari u krevetu. Da je to nekako neozbiljno i nezrelo u braku? Ljigavo?

Za pocetak ne razmisljati kao zivotinje.Ono- nisu zena za upotrebu pa kad dosade ajde neka seta!
Shvati covek to kad ga svi okrenu ko carapa pa ostane ta ili taj jedan, ko te voli i stobom ima odnose kao prvi dan. Kriv je danasni "Fast and furious "shvatanje braka pa je lakse se latiti neke kurcolomke nego uzivati u tome sto imamo.
think abayt thet mojne bratucu🥳
Uh bre, šta fali i njoj da bude kurcolomka? Nije valjda 20 godina ležala ko obaljena bukva i stenjala?

Nisu ni muskarci kad ih prizenis tefleca kastrirana marva koja nema prava na svoje potrebe, nekmoli ispunjenje nekih fantazija i hot stvari u krevetu. Da je to nekako neozbiljno i nezrelo u braku? Ljigavo?
Ne neozbiljno i nezrelo je da kad ti neko dosadi ga sutnes u dupe! to samo govori o povrsnosti i o sebeljublju i o tome kako gledas na odnos m/z a ujedno i tebi...

Postoje i druge žene sem ' kurcolomki'!
Žene koje poštuju muža, vaspitavaju decu, žene koje vode ljubav sa svojim mužem.
Može to i bez kurcolomija
Sve to ne isključuje lomljenje *****, jbt dvaes godina "vodiš ljubav" ležiš, širis noge i čekaš da sve on odradi? Izem ti ja takvu ljubav. Kako joj ne dosadi?

Poslednja izmena:
Pita jedan ucesnik u Portalu Krstarica,veli 2O godina sam u braku,pocela je nastupa monotonija.Pa to je sasvim normalna pojava,koja nastaje
i mnogo pre proslave dvadesete godisnjice braka.To se desava,moze se reci,svim bracnim partnerima,koji imaju respektabilan bracni staz..Za ovu
pojavu,odmah treba reci,ne ide se kod doktora,nema lekova.Ali na svu srecu,lek ipak postoji,on nije farmaceutski,vec moze se reci narodni lek.
Elem,muskarac treba da nadje prijateljicu,za povremeni neobavezujuci odnos.Zena moze da nadje takodje izlaz iz krize,upustajuci se sa nekim kolegom najcesce sa posla,u takodje neobavezujuci flert.To moze biti zaista samo flert,a moze povremeno biti i sa odnosom.Ako ovako srede svoje
psihicko i fizicko stanje,bracni voz,moze da nastavi da hukce,na zadovoljstvo oba supruznika.Drugo resenje,NE POSTOJI.

Naravno da postoji.
Sređena porodična situacija, rasterećenje od briga i, u ovom slučaju, kada se deca osamostale i odu.
Pod stresom i opterećenjem neće biti ni dobri švleri.

Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Nikako... :D
Nisam bio u braku (niti u vezi) koja može da se meri po dužini trajanja sa tvojom, ali mislim da razumem tvoju želju za novinom i promenom.
Moja najduža veza (u kojoj smo živeli zajedno) je bila 5godina, ali sam, kako je vreme prolazilo, osećao zasićenje.
Na početku smo se samo seksali, po više puta dnevno. A na kraju par, puta u nedelji. Ponekad bih i radije bacio drkicu, dok ona spava.
I nije da je bila loša u seksu, da nismo u nosili novine, kako je vreme prolazilo, ali ni to ne menja mnogo. Možete se i igrati uloga - ali to je kao da imaš filmski maraton filmova jednog istog glumca... možda i gore.. jer u filmovima postoje i sporedne uloge koje umeju da razbiju monotoniju. :D
I nema nikakvog iznenađenja - bilo da tvoja draga igra "časnu sestru", ili "pohotnu učiteljicu" - isto uzdiše, iste stvari je pale ili ne; znaš joj svaki mladež, svaku erogenu zonu...
Ti si samo iskren.

Nikako... :D
Nisam bio u braku (niti u vezi) koja može da se meri po dužini trajanja sa tvojom, ali mislim da razumem tvoju želju za novinom i promenom.
Moja najduža veza (u kojoj smo živeli zajedno) je bila 5godina, ali sam, kako je vreme prolazilo, osećao zasićenje.
Na početku smo se samo seksali, po više puta dnevno. A na kraju par, puta u nedelji. Ponekad bih i radije bacio drkicu, dok ona spava.
I nije da je bila loša u seksu, da nismo u nosili novine, kako je vreme prolazilo, ali ni to ne menja mnogo. Možete se i igrati uloga - ali to je kao da imaš filmski maraton filmova jednog istog glumca... možda i gore.. jer u filmovima postoje i sporedne uloge koje umeju da razbiju monotoniju. :D
I nema nikakvog iznenađenja - bilo da tvoja draga igra "časnu sestru", ili "pohotnu učiteljicu" - isto uzdiše, iste stvari je pale ili ne; znaš joj svaki mladež, svaku erogenu zonu...
Ti si samo iskren.
Ovo nije tužni jer sam dosljedna, ovo je stvarno tužno

Back